Och helt plötsligt är jag 25!


Enligt vuxentestet borde jag vara 25.1 år gammal. Där ser man ..

Ikväll har fröken amanda varit på premiär. Det ni. Är dock inte så glamouröst som det låter. Det var pappas kompis som hade någon föreställningsaktig premiär i Helsingborg, där vi fick komma som lite vip. Det var i alla fall jättebra och allting var kanon, tills .. aa vill jag ens berätta. Jag och pappa skulle då bege oss hemåt och hittade inte utgången. När vi väl hade hittat utgången så var det låst och vi kom alltså inte ut. Pappa sa; ja, då få vi ju klättra över staketet amanda. Helt seriöst. Ja ba; Ehh, nej? Jag klättrar inte över det staketet. Det var en massa folk på parkeringen utanför. Pinsamt liksom. Efter mycket jiddrande kom vi fram till att det var det enda sättet att komma hem idag. Så pappa hoppar över och sen klättrar jag upp. När jag sitter där uppe märker jag hur högt det faktiskt är ner till marken och fegar ut. Så alltså, med pappa på andra sidan staketet, jag själv uppe på staketet och en folksamling på parkeringen utanför, får jag panik. Nu kommer det verkligen pinsamma. Det kommer några som hade arbetat där inne och säger; Nej, ni behöver ju inte hoppa över. Herregud, det finns ju en dörr. Koden står ju där. Och så pekar dom på en lapp vid dörren.  P I N S A M T !  Jaa, lite smått sådär. Men det bästa med mig och pappa är att vi alltid kan skratta åt det och han bryr sig inte det minsta om vad folk tycker. Rätt skönt faktiskt. Älskar dig pappi ♥

Nu är jag hemma i Halmstad igen och är för en gång skull ganska så trött. Det har nog inte hänt sen jag slutade skolan. Att gå och lägga sig innan 12 liksom. Det finns ju bara inte i amanda -världen. Fast hör och häpna. Jag kollade på ett program om hur viktigt sömnen är för oss inatt ! Ja, jag vet. Inte så bra enligt programmet men vafan. Dom visade i alla fall hur viktigt det var men sömnen och att faktiskt den dåliga sömnen kan vara en större samhälls fara än vi trodde från början. Hmm, där ser man. Så gott folk. Lyssna och lär. Va kloka och gå och lägg er nu ! Guudnatt på er.




Glömmer aldrig denna dagen/kvällen ..
saknar er sjukt mycket !



Har lite dåligt med tid just nu.




Hääälsingborg ikväll dåe ;D



Grillning, drömmar och dålig tv.


Igår var det grillning som gällde. Göttans ! Det tog lite tid men det var det värt. Jag och Kim somnade i soffan och vaknade sen med ett ryck som jag alltid får när jag har somnat i soffan, hahah. Gick ut och tjötade lite med folket och till sist fick jag gå och sova. Imorse, eller snarare i middags vaknade gick jag upp och åt frulle som mamma hade fixat. Älskar henne, hon e bäst !

Hade världens konstigaste dröm inatt. Kommer inte ihåg så mycket av den men något med att vi fick inte komma in i skolan och vi satt utanför fyllinge pizzeria och gjorde nått sheeit. När jag skulle gå in i skolan så jagade städerskorna bort mig :S Jeeeizuz, säger jag bara hahaha. Asså dom var faktiskt skitäckliga tro det eller ej. Ja, och sen blev nån gravid och till slut fick vi inte ens komma in i pizzerian längre. Ja, sånna drömmar drömmer jag. Så nu vet ni det.

Idag blir det inte mycket gjort känner jag. Ska nog ta och se om jag kan få tag i lite One Tree Hill. Jag har jag bara dom två första boxarna. Ja, och sen så blir det nog inte nått mer kul. Som det var tänkt igår skulle jag ju sola men det sket ju sig när jag kollade ut genom fönstret. Jag har sagt det innan och jag kommer säga det igen. Baaajs väder !




I torsdags när Ryssland - Spanien spelade xD
Trodde det skulle hjälpa men icke !
Äsch, stolt över dom ändå.



Igår va nice.


Igår hade vi lite " spelkväll " hemma hos oss, haha. Brossan kom och så joinade vi mamma och mormor med det obligatoriska kortspelet -31 ! Typ efter en timme hörde vi glassbilen. Gooosh, hur länge sen var det inte man handlade från den xD Så jag och brossan sprang ut och handlade en stor låda med sandwich glassar. Gaah, godaste fan ! Efter det spelades det på några timmar till, hihi. Fan asså, va kul man kan ha ibland :) Ikväll blir det andra puckar. Lina, Beergis och Kim kommer och käkar. Göttans. Nu har solen äntligen kommit fram så nu blir det solning en stund. C ya.




Somehow we lost it ..



Ja det är sant.


Jag saknar er ..





Just nu hade jag gjort vad som helst för en SO lektion
eller bara spola tillbaka till denna kvällen med er när vi hade så kul.
Ni ska veta att jag saknar er. Det går inte en dag utan att jag tänker på er.
Ni finns alltid med mig ♥




Amanda hjärta Lamborghini.


Idag har amanda varit duktig ;) Har hjälp mamma i trädgården typ hela förmiddagen. Blev precis klar till regnet. Vafan, det regnar eller blåser hela tiden. Bajs på svenska sommaren ! Ska fan ta en sista minuten resa imorgon eller nått. Hade ju inte suttit fel nu om man säger så. Ikväll ska brossan komma hit för Johanna har tjejkväll och han ville inte va hemma då, hahah. Vilket jag förstår -vet hur det kan bli.

Jag vill beställa en fotbolls tröja nu ! En Manchester United. Asså jag har en gammal, ful och sleten från någon marknad i spanien som jag har fått utan brossan när han inte ville ha den mera, haha xD Vill ha en liten nyare och ja ni fattar. Någon som vet var kan man köpa/beställa ?






Jag har en ny älsklingslåt!




Det verkar vara Christiano Ronaldos också ;D hahaha.




All I wanna do is .. GET MOODY .. oh yeeah !



Så vackert, så ofattbart.




Have you ever really loved an angel
Once you have, you'll never be the same again
Have you ever had to let go of an angel
Say goodbye, let ‘em fly
My angel
My best friend



Manchester United mot AC Milan.




Aleks, du kanske kan vinna med AC Milan på datorspel,
men i verkliga livet vinner alltid Manchester United ;D
Bara att inse så jag inte krossar dina drömmar you know, för du är ägd baby ! ;)





Michelle Featherstone - Stay






Alla får väl drömma, eller?


Idag var jag i Danmark med mammi och mormor. Mycket trevlig dag måste jag säga. Så ja, det blev väl en och annan pölse och så, muihihi ;) Nu är jag däremot hemma igen. Sitter här och kämpar emot minnena som återkommer så fort jag närmar mig vägskylten som det står Halmstad på. Varför ? Vad är meningen men att tänka så jävla mycket ? Man kommer ändå inte fram till några bra lönsningar. Jag har faktiskt kommit fram till något bra idag, tro det eller ej. Jag vill lära mig skriva. På riktigt. Ni veta sånna fina saker. Inte dikter eller så, men små kloka ord som betyder något. Det kommer nog inte gå så jättebra utan att svära, använda ord som inte finns och helt enkelt vara klok. Jag menar, hade jag varit det så hade jag väl inte suttit här nu egentligen? Eller .. ? Kanske.




missing someone gets easier every day because even though
it's one day further from the last time you saw each other,
it's one day closer to the next time you will ..



I only realize what I want when I don't have it anymore.


Guess what !
Jag är klar med säsong 2 på mitt one tree hill maraton ! Så nu är det bara att börja på säsong 3 ;) Det har ju varit en perfekt dag för lite tv tittande så då passade jag på att bli klar med den boxen. Mamma var även så snäll att hon köpte en ansiktsmask med aloe vera och sånt bra sheit i till mig. Gud vad härligt det är med ren och babymjuk hud. Spa -dagar ska det bli mer av, definitivt ! Som betalning fick jag hjälpa henne att städa vår enormt lilla garderob med enormt mycket saker i. Fast jag gjorde inte så mycket. Sa mest; "aa släng det" eller "behåll den", när hon höll upp saker som hon behövde hjälp med om vi skulle ta med oss till den nya lägenheten eller inte.

I morgon ska jag, mamma och mormor till Danmark. Inte för att träffa släkten eller något, utan bara ta det lugnt och ha det allmänt trevligt ^^. Älskar mitt andra hemland. Det blir alldeles för sällan vi åker dit nu mera. Så därför ska jag verkligen njuta av imorgon. Kanske till och med snacka lite danska ;) Vem vet. Ska du med Nicke, hahaha ? ;D




i want to draw something
that means something to someone.
like when you go see a really great band
live for the first time and no one is saying it
but everyone's thinking it.
i want to draw that feeling, but I can't.
 



It's been a tough year for hearts.


Jag satt här och tänkte .. fan va allt bara går i kras. Ingenting är för evigt liksom. Alla personer som jag älskar försvinner ur mitt liv. Det känns så i alla fall .. Hela detta året har ju varit ett år där folk bara lämnar en. Och där står man kvar, ensam och förkrossad.

Jag citerar peyton; It's been a tough year for hearts .. Jag tror många vet vad jag menar. Men vi har alltid stöttat varandra, vi nior. När allt har gått i kras och man har känt som om världen har hållt på att gå under och det inte finns någon riktig bra anledning för att fortsätta leva, så har vi stöttat varandra ! Det kommer jag sakna. Vem ska trösta oss nu liksom ? Vi visste exakt var vi hade varandra och att vi stöttade varandra i vått och tort. Det var nog egentligen bara det vi behövde att veta. Att det alltid fanns någon där för en när man behövde en hjälpande hand. Nu då ? Var är dom hjälpande händerna som det fanns så många av för bara några månader sedan ? Jag vet att dom finns kvar, men vågar man chansa ? Jag vill aldrig att vi ska bli som främlingar. Vi som har kommit varandra så nära på sistånde. I efterhand är jag glad att jag började gråta som fan på parkeringen efter liseberg. Gråten smittade av sig och där stod vi. Gråtande och nog ganska rädda skulle jag tro. Rädda för att vi aldrig mera skulle ses. Rädda för att alla minnen tillsammans skulle suddas ut. Det var så jag kände i alla fall. Nu när jag tänker på det igen förstår jag att det aldrig kommer bli så. Okej, vi kommer antagligen inte att ses så mycket mer. Men jag vet och tro mig, jag vet ! Att minnena tillsammans glömmer ingen, den enorma kärlek som vi delade kommer alltid att finnas med oss i livet. Jag bara vet det ! Ni har varit en stor del av mitt liv och det kan ingen eller inget sudda ut. Möjligtvis om jag blir senil när jag bli gammal, men annars inget ! ;) Ni kanske har försvunnit delvis ur mitt liv, men aldrig ur mina tankar och våra minnen. ♥




Kommer sakna er galet mycket ..




It's a sunday in strawtown.


Idag har tillbringats med familjen och släkten hemma hos brossan och Johanna. Firade henne idag för hon fyllde år i fredags. Karima, min plastsyrra och hennes underbart godissöta son Alex var på besök i Sverige. Har inte sett dom på skitlänge, dom bor ju i Norge nu så det blir inte så ofta vi ses. Så stor lillplutten har blivit ! HAHAHA, jo det hände en liten rolig sak faktiskt som jag måste berätta xD Danne; Kom Alex så ska vi käka blåbärspaj. (med halmstad dialekt, så det blir typ blåbäschpaj). Bäsch (vet inte hur det stavas), men det betyder i alla fall bajs på norska. Så alex kollade på honom som han va dum i huvet, hahaha. Jag förstår honom, det kan ju inte va så gott liksom.

Nu ska vi göra hembakad pizza. Seriöst, vår familj borde öppna en egen pizzeria ! Det finns inte mycket som slår den kan jag lova. Min pappa spränger snart högtalarna med Buena Vista Social Club , haha. Fan, nu vill jag dansa salsa .. Någon frivillig ? ;)







Gårdagen.


Gårdagen, ja vad ska man säga. Trodde det skulle bli lamt men det var inte alls i närheten. Aleks blev ägd, igen och igen och igen (muhahaha !), massa roliga telefonsamtal och amanda -kärleksdoktorn fick rycka in mitt i natten ;) Patrik, broderns kompis ringde mig (?). Fattar fortfarande inte vad han ville, hahaha. Jag somnade runt 3 och vaknade halv 5 igen. Godmorgon liksom ..? Somnade om igen runt 8 och vaknade igen vid 12 när brossan ringde. Det var nästan skita på sig varning för mobilen låg 1 dm från mitt huve och ringsignalen var på det högsta. Inte så nice. Gick upp på riktigt denna gången och ska jag vara helt ärlig så har det inte hänt nått kul alls, så det finns inget att berätta. Jo förrensten, jag äger Aleks ! ;)





Så bäst ! ;D



One Tree Hill nördarna.




Kolla vad duktig han är ;D
Ful bild på mig men gulligt ändå ;) .. Ser ni hur jag äger Aleks?





Alexandros.




Så fort ni ser detta är ALEXANDROS ÄGD!

Slå detta lilla gubben ;)


ps. du är underbar ! ♥



All övertalning är tillåten.


Ja, alla har ju sina försök haha ;D


ring ring på mobilen ..
Pratas lite skitsnack om väder och vind .

R; kom hit, jag har inte träffat dig på 2år.


jag; hallå, det är 1 år sedan ..


R; aja, 1 år då men ändå kom hit!


jag: om jag är ensam kommer jag.


R; men du är ju ensam sa du precis..


jag; men om jag känner mig ensam så kommer jag.


R; Jajaja, men kom snart, cykla inte när det är för mörkt.


jag: hahahah jaja xD


R; braa, så kom nu då. Solen skiner här:D


Det ringer på hemtelefonen 1 timme senare..
R; Var är du, kooom!

jag; men jag är hemma haha xD Det regnar ju hela tiden ..

R; cykla nu, här är det solsken o vi äter jordgubbar .. KOM!

jag; men duu, jag kommer imon ..

R; Vaa, varför?!

jag; det regnar hela tiden. Hur ska jag ta mig dit liksom?

R; Jaja men looooova det nu!

jag; haha jaaa jag lovar. Vi ses imon.

R; bra, för jag har inte sett dig på 1 år nu ..

jag; jag lovar dig, jag kommer imon.

R; Bra det, hej då vi se imon dåååå !?

jag; Jaaa det gör vi !!



haha så gulligt. Att till och med ringa hem liksom .. aaaaw ;)



Idag regnar det ..


.. så därför bjussar jag på en mysig sommarbild ! ;D




Jag & Atusa på balen :)



Timmen innan avspark.


Ikväll spelar Sverige - Ryssland och självklart ska jag kolla. Det är inte alls knepigt för mig. För oavsett vem som vinner så är jag ju vinnare på något konstigt sätt :) Det ni. Brossan och Johanna kom förbi en sväng och vi laddade upp lite med chokladbollar som jag bakade rekordsnabbt. Jag är en riktigt bullmormor nu för tiden, hahaha. Muffins igår och chokladbollar idag. Säger bara; illa amanda, illa. Fast jag är ändå rätt duktigt om jag får säga det själv. Var uppe på galgberget idag igen. Utan mitt fotbollslag den här gången men det funkar väl ändå ;) Efter det cyklade jag och sen styrketräning på det. Inte illa ändå.

Ska köpa det svindyra årskortet på nautilus också. Jag har hittat min träningskompis nu. Johanna, du vet inte vad som väntar dig, muihihi. Det ska faktiskt bli riktigt kul. Synd bara att det är så jädrans dyrt :/ Men men, det kan det väl vara värt.







Jag är en hopplös romantiker.


*snyft*
Jag har precis kollat på moulin rouge. Det är lätt den vackraste filmen som någonsin gjorts. Jag älskar den och jag kan nog aldrig tröttna på den. "The greatest thing you'll learn is to love and to have love in return .." Det är så sant som det kan bli. Till denna filmen är jag en sån störig person ni vet, som säger alla replikerna innan dom sägs i filmen. Men det kan inte hjälpas för jag älskar den. Om jag nu måste tillägga det, så är jag en hopplös romantiker.








Muffins och galgberget.


Dagen blev inte så tråkig som jag trodde ändå ^^. Först bakade jag muffins. Gaah dom godaste chokladmuffinsen i världen, jag svär ;D Efter det bar det av till galgberget för att jogga lite. Ska bli skitskönt när vi flyttar för då är det bara att springa upp där när som helst. Prefekt uppvärmning innan nautilus.

Nu har jag precis käkat och duschat. Känner mig superfräsch nu. Nyduschad och insmord i en härligt doftande bodylotion. Kan det bli bättre ? Naaaj. Ska snart kolla film också är det tänkt. Moulin rouge går ju på tv ikväll. Men först; lyssna på skithög musik. Enbart för att jag kan göra det. Det kommer bli det jobbigaste med att flytta. Hur ska jag kunna lyssna på mina älsklingslåtar så högt att hela lägenheten skorrar som jag gör nu? Vräkning första veckan eller nått ..






Under detta läsåret.




under detta läsåret har jag;

skolkat ngn gång [/]
varit uppkäftig/kaxig mot någon lärare [/
ätit godis på ngn lektion fast du inte får [x]
sms;at på ngn lektion [x]
hamnat i slagsmål på skolgården [ ]
fått IG på ett prov [/]
du har fått en utskällning av läraren framför hela klassen [ ]
du har kastat mat i matsalen [x] - ärtor haha xD
du har skämt ut dej regält för den snyggaste i skolan [/]
du har sett att en mattant har tagit i maten med händerna [x]
skolmaten va tummen ner detta läsåret [x]
du har förändrats under detta läsåret [x]
du har fått nya vänner [/]
jag har tagit mer mat än vad man får [x]
det hände något som du aldrig trodde skulle hända [x]
du blev kär [x]
du fick en ny bästa vän [/]
du längtar tills nästa läsår [ ] - neej, hur ska jag klara mig ? ;O



Utav alla mina problem är detta det största.


Vad ska jag göra på midsommar ?! Det börjar närma sig nu och jag har ingen aning vad jag ska ta vägen. Alla ska åka iväg och har redan allt planerat. Hur kan ni lämna mig ensam i denna hålan ? En sak är säker. Jag ska inte sitta hemma och jag ska inte vara ensam. Om jag så ska ragga upp någon desperat från gatan, haha. PS. detta är inte en kontaktannons, bara ett rop på hjälp.



I morgon är jag dansk.


För det mesta är det kul att ha många ursprung. Jag kan ta det bästa från alla kulturerna liksom. Men ibland blir man lite snurrig. Vad är jag idag ? Idag är jag nog rätt så svensk. Igår var jag ganska så mycket ryss och imorgon har jag inte något större val än att vara heldansk. Vi ska nämligen hem till momor och käka, röka och prata med väldigt hög ljudnivå. Sverige har faktiskt äran att få besök av ett gäng galna danskar imorgon. Jag menar bokstavligen galna. Dom har cyklat till Sverige, fråga inte för jag har inte susning varför. Det låter helt sinnessjukt, jag vet, men samtidigt jävligt häftigt. Så imorgon blir det middag och med all säkerhet en kväll full med överaskningar. För en sak är säker. När jag umgås med mina älskade danskar, har jag alltid sjukt roligt.








Söndag, domingo, sunday.


Idag tog jag tag i garderoben, på riktigt. Jag tänkte att jag måste verkligen gå igenom allt, vad som ska med till det nya stället och så. Det slutade med att hela golvet fylldes med kläder. Så nu kan jag shoppa lite nytt igen utan att nån säger; men du har ju så mycket kläder redan. Det är rätt skönt att rensa bort allt gammalt faktiskt ^^. Lite jobbigt när man väl ska börja men när man är färdig är man riktigt solt över sig själv, haha. Det är jag i alla fall.

I morgon är förhoppningsvis vädret bättre. Det är så jädras tråkigt att sitta inne varje dag, på sommarlovet liksom ! Det får inte bli en till sån sommar. Jag som har så mycket planerat.





Jag och Arbona, en av våra miljoner kramar.




Santana ft. Rob Thomas - Smooth.




Så länge sen ! Jag älskar Santana .



Det kommer aldrig nånsin vara prefekt.




Paolo, ibland räddar du mina dagar ! ;D


Då var det lördag. Ska snart hjälpa pappsen att göra i ordning i trädgården, sista gången. För vet ni .. Vi ska flytta ! Ja, det är sant. I september blir det så det är ju ett tag kvar, men det går fort när man har roligt. Självklart känns det lite konstigt att flytta från det enda stället man har bott på. Jag menar, jag är född och uppvuxen i denna hålan. Hela Halmstad har väl en egen uppfattning om detta stället, men jag har aldrig brytt mig. Det är ju här jag kommer ifrån ! Det är här jag lärde mig gå, fick mina första vänner, började skolan. Det finns hur mycket som helst att berätta om detta stället, jag vet knappt var jag ska börja .. Hur som helst så är jag ändå glad på något sätt. Det ska bli skönt att lägga allt bakom sig och börja om lite grann. Jag har precis slutat skolan som ligger 2 minuter här ifrån och ska börja en helt ny till hösten. Det finns ingen mening att bo kvar längre. Okej, mina vänner och en del av familjen bor här men inget kommer ju förendras bara för att jag flyttar några kilometer bort. Jag kommer säkert fortfarande åka ut hit och det viktigaste. Jag kommer aldrig glömma att det är här jag hör hemma.







Sveriges sommarväder och deppmusik.


Maha ! Sveriges sommarväder har börjat nu. Asså det är seriöst helt jävla sjukt. Här har man gått i månader med fint väder och längtat till sommaren och sommarlovet. Nu är det här och självklart drar det med sig regnet också. Det måste nästan va ett skämt ^^. Hur som helst, var ute med Katarina och gick lite. Snackade massa fyllingeskolan -minnen. Gud, dom finns det många av ! Är nästan lite rädd att tänka på allt. Jag menar man är ju inte den bästa på att hålla tillbaka tårarna now a days xD Så mycket jag har gråtit dom senaste dagarna har jag inte gjort på väldigt länge. På tal om att gråta, här är en låt som jag knarkar just nu. En riktig depplåt, men vacker. Den påminner mig om allt detta ^^. Ni vet, sluta nian, splittras från vänner, lämna allt bakom sig, börja om på nytt och så ..





I miss the years that were erased
I miss the way the sunshine would light up your face
I miss all the little things
I never thought that they'd mean everything to me

Yeah I miss you
And I wish you were here



Words can't express what you mean to me.






(bild från balen)

Jag vet, jag har varit jättedåligt på att uppdatera på sistånde men tiden har verkligen inte räckt till. I måndags var det bal och det var verkligen jättekul att se alla uppklädda och fixade. Alla var verkligen superfina ! Det var allt från linedance till bildspel .. Bildspelet ska vi inte prata om ! Dom hade tagit bilder från typ 4:an till 9:an och visade. Gaah, pinsamt men alla fick sig ett gott skratt och för en kort stund kändes det som om alla verkligen var tillsammans igen. Like back in the days ..

I tisdags var det skolavslutning. Några tårar blev det, men inte alls som jag trodde att det skulle bli. Hade väntat mig gråtkaos a la amanda. Jag, lisa, carro och marre sjöng en sång om lärarna som verkligen gick hem. Folk skrattade och det var ju det som var poängen. Jag ångrar verkligen inte att jag gjorde det. Sen var det kyrkan, lisa och mason sjöng en otroligt vacker låt. Vilken text ! En blick, en kram, en tår, vi sen skilda vägar går .. Börjar nästan gråta bara jag tänker på det. Efter kyrkan var det betygen, jag blev helnöjd ! Nicke fick sin fina Danmarks tröja efter ett evigt tjatande om danska och Danmark. Passade perfekt, haha ;) Mår ganska dåligt för vissa lärare hann man liksom inte säga hejdå "på riktigt". Hade miljoner med saker som jag ville säga, men fick inte ut något. Det gick helt enkelt inte. Men iblnad kan en blick, en kram, en tår säga mer än tusen ord och det tror jag att det gjorde i detta fallet.

Förrgår, onsdag, åkte alla niorna till Liseberg. Nicke hade stolt på sig sin Danmarks tröja, även om Sverige hade vunnit matchen dagen före. Så alla frågade honom typ, eh, varför har du en danmarks tröja? Haha, han är bäst. På liseberg hade vi grymt kul. Åkte inte alls så mycket som jag brukad (har jag blivit gammal?) Åt dyr pizza och ännu dyrare cola. Aldrig mera även om det är en tradition ;P När vi kom hem och gick av bussen var jag glad att jag inte hade börjat lipa. Att krama Lisa var ett stort misstag haha xD. Vi båda började storlipa och sen smittade det av sig till alla andra. Så till slut blev det världens kram/gråt kalas på parkeringen i fyllinge. Det var jättejobbigt men ändå otroligt vackert på något sätt. Alla verkligen visade sina känslor. Att lämna alla var skit jobbigt men vi kommer ses igen. Det vet jag, det måste vi ! Detta får inte bli slutet på så många fina år tillsammans.


   
   
  

Klass 9A, ni kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta.
Vi har gått igenom det mesta tillsammans. Skratt, gråt, slagsmål (haha), osv, osv.
Kommer sakna oss. För vi kommer aldrig vara dom samma utan varandra.
Glömmer er aldrig och vad än folk säger så var vi dom bästa !

 ♥




La soledad me esta matando.


Igår och i natt var jättemysigt ! Tack tjejor, älskar er. Det tog ungefär en timme innan vi fick upp tältet men kul hade vi, haha. Aldrig har jag käkat middag på en studsmatta heller, men allt ska väl ha en första gång ;) Allt var helt enkelt möjspöjs. Bilder kommer väl någon gång: Kan inte lova exakt när, men dom kommer.

Varför har man dagar då allt bara är piss ? Jag som trodde det skulle bara gå bra för ett tag framöver. Fan va fel jag hade. Folk kan verkligen överraska en, på både gott och ont. Hur kan man ta så fel på en mäniska, en vän ? Ofattbart.

Ikväll har jag en ensamhemma -kväll. Ska bara njuta, av att vara ensam. HAHA, rätt konstigt med tanke på rubriken .. Tänkte kolla lite film eller ja varför inte teckna när man ändå har tid och lust. Det har varit ett rätt stort uppehåll med tecknandet nu på ett tag, men det ska det bli ändring på. Och som sagt så håller jag ju på med den där "hemliga saken" som det kanske inte är någon mening med att göra klar längre. Äsch, vi får se.


                              



Sommar - 08, snälla bli en bra sommar ..





Gå och lägg dig unge!


Ja, här sitter jag och sitter. Hade det inte varit för min hosta som återkommer direkt när jag lägger mig ner, så hade jag varit i drömmarnas land för länge sen. Men i och med att hostan har tagit över får jag sitta uppe lite till. Idag har det varit studentfirande för fulla muggar runt om i landet. Grattis folks. Ni anar inte hur avundsjuk jag är på er. Ingen mer skola och livet kan börja. En annan har 3 år kvar, plus lite till om man ska bli något vettigt. Jag vet att det kommer gå ruskigt fort. Jag menar, det märker man ju bara på dom här 3 åren i högstadiet. Och ändå finns det dom som säger att det här är dom bästa åren. Ja så är det kanske, men jag har lite svårt att se det nu. Det kanske kommer ..

Imorgon är det tältning med brudarna. Ska bli riktigt skoj, ser verkligen fram emot det. Det var jävlar inte igår man tältade kan jag lova. Kommer vi ens få upp tältet tro ? Det återstår att se, tihih. Senaste gången var nog för 2 år sedan, med Emelie. Visserligen i min trädgård men vafan. Kul hade vi ! Det är verkligen synd att den traditionen har dött ut. Nu ska förken bizza gå och knyta sig. Hoppas natten blir bättre än gårdagens. Behöver vila.

natti natti ..




Kärleken till Bon Jovi är stor!




Captain Crash & The Beauty Queen From Mars, jag bara älskar den !




Say It Isn't So, både låten och videon är skibra.




I'll Be There For You, den vackraste låten någonsin.



God morgon världen.


Efter en lång natt utan sömn är jag vaken. Jag gick och la mig lite efter tolv och sen vaknade jag runt halv 4 med världens hosta. Usch. Gick upp tog lite hostmedicin, slog på tv:n (gud vilka bra program det går på natten, ironi !), tog en macka för att inte ha den äckliga hostmedicin smaken i munnen och försökte somna om. Lönlöst. Blev lite glad när jag vaknade tio över elva och hade faktiskt sovit resten av natten/morgonen. Det är väldigt typsikt amanda att bli sjuk när sommaren kommer och man har planerat massor av skoj. Blir man trött eller ..



Igår var underbart. Kolla bara bilden. Mycket sånt hoppas vi på i sommar. Idag är det då städdag hemma. Vet inte vad det blir för slags städning ännu, men det vanliga antar jag. Det som behövs ^^. Så jag säger adiós för tillfället mina vänner.



Jag har aldrig sagt att jag är ordningsam.



Denna bilden får mig tänka på att jag verkligen måste ta tag och städa min garderob imorgon, när det ändå är städdag. Bilden är tagen i Thailand på hotellrummet. Amanda hade inte så bra ordning på kläderna där, som ni kanske ser ? Allt låg mest i en hög och när man skulle använda något fick man lite smått panik när det var helt skrynkligt. Konstigt ? Nae. I påsen där som ni ser (majestic fashion) ligger min balklännng som jag ska visa er någon dag. Den är verkligen jättefin ! Jag är bara lite nervös om den fortfarande passar. Jag har liksom inte prövat den sedan den dagen den blev klar i Thailand. Och det var ju ett tag sedan om man säger så. Men det borde den väl göra. Annars får jag lite smått panik. Nej usch, inga sånna tankar nu. Klart den passar !

Jag håller på med en skiss som jag tror jag kommer bli väldigt nöjd med när den är klar. Det ser i alla fall väldigt lovande ut. Än så länge är det en hemlis vad/vem den föreställer. Det är något väldigt vackert i alla fall .. 

Nu ska jag fortsätta med skissen, kan hålla på hela natten. När jag väl är koncentrerad kan jag aldrig sluta. Det är väl både på gott och ont antar jag. I måndags fick jag tillbaka alla skisser som Annikka min bildlärare skulle betygsätta. Hoppas hon gillade dom. Vill verkligen få ett kanon betyg i bild. Som jag har kämpat ! Men men, det får vi ju se på tisdag. Usch, det låter hemskt. "På tisdag". Sen är det slut. För alltid. Jag tänker inte bli lipig nu, det kommer nästa vecka. Då kommer ni få läsa om alla åren och mina känslor. Jag bävar för det ..



Lifehouse - Broken.




Superbra låt. Njut gott folk, njut ..




Dessa härliga dagar.


Idag har fröken amanda varit duktig. Först cyklade jag, arbona, atusa, susan, arbnora och marre till brottet. Carro och Lisa åkte moppe brevid hos hela vägen, haha så söta. Sen låg i och solade där i några timmar och bara tog det lugnt. Sen cyklade jag och marre in till stan, marre skulle käka. Det blev pastavagnen och så satt vi på gräset bakom kyrkan en stund och bara tjabbade. superduper mysigt ! Efter det bar det hem igen och då såg jag att jag hade fått ett sms från emelie; ska du med till stranden ? :) Självklart ville jag ju det och så cyklade vi ner till östra stranden på vårt gamla vanliga ställe. Vi pratade så mycket minnen och ni anar verklogen inte hur många minnen vi har ! Det är knappt att jag fattar det själv .. Vi har varit kompisar sjukt länge och det är jag oerhört glad för. Hon är den bästa.




Nu sitter jag här och skickar över bilder från mobilen via mms. Jobbigt ! Brossan har ju fortfarnade sladden, så så här får det bli ett tag fram över. Lyssnar just nu på en utav mina älsklingslåtar, sister hazel - all for you, sommarminnen eller vaaad !? Gud alltså, sommaren är verkligen här känner jag nu. Det är det här jag har väntat på. Så vädret, svik inte mig nu.



Life is short.





Den resterande veckan;

Onsdag; brottet med klassen
Torsdag; ledig - städa en massa
Fredag; ledig - tälta med Carro & Lisa :)
Lördag; ensam hemma, hitta på nått ?
Söndag; fixa det sista till balen ;O





Dagens låt.




Ricky Martin & Christina Aguilera - Nobody wants to be lonley

Inte igår !



Mästerfotografen Amanda.


 



( sibirien i Ängelholm )




En riktigt skön sommardag hemma hos Carro.


Idag började med att vi alla hade slöjd. Man fick megentligen gå när man var klar, så mycket till slöjd blev det ju inte. Goosh, skönt eller vad ! När vi var klara med det vi skulle göra skulle hela klassen dra till brottet (typ ett badställe i Halmstad ..) Men jag, carro, lisa och marre åkte hem till carro och solade istället. Mycket skönare. Det blev inget bad i poolen dock. Eller jo carro då som låg och flöt lite i sin gummibåt, haha. Det var en riktigt soft dag faktiskt ^^. Imorgon ska hela klassen till brottet igen för det blev inget med åkedagen och då ska vi följa med. Fattar ni ? Två dagar i sträck får vi bara bada och ta det lugnt.  S u p e r s k ö n t  !  Jag älskar sommaren.


None


T.v. Jag nyklippt ! Inte så bra bild men men .. Så här blev det iaf.
T.h. Flummbild med brudarna ! ;) Har alltid lika kul med er.





Ny frilla, födelsedagar och evig kärlek.


Yeees, har nämligen klippt mig idag ^^. Blev ganska nöjd faktiskt. Det blev klippning av toppar och så lugg dårå. Haha, det var evigheter sedan jag hade lugg. Gooosh, jättelänge sedan verkligen. Men men, förendring är ju bra säger dom, så det får vi ju hoppas på.

Idag har det varit rätt så soft. Ingen hel lektion över huvud taget. Låg istället ute med tjejorna, Jonas, Jimmy och Junaid och solade på den yttepytte lilla gräsplanen vid idrotten. Men skönt var det allt ! ;) Det måste seriöst varit värmerekord idag. Fifan asså. Solen stekte verkligen. Men, man ska inte klaga. Är det inte det här vi har väntat på ?

Idag är det ingen vanlig dag, idag är det pappa och Atusas födelsedag ! Wohoo, grattis till er. Det är även så att mamma och pappa firar bröllopsdag idag. Kan ni tänka er ? 20 år tillsammans. Kommer jag någonsing få uppleva en sån kärlek ? I doubt it ^^. Finns ens sån kärlek längre ? Man börjar ju tvivla .. Hur som helst, grattis mamma och pappa. Grattis för 13 år som gifta, 20 år tillsammans och uppfostran av 4 barn och 2 barnbarn. Ni är bäst, jag älskar er ♥


(ps; det går inte att ladda upp bilder, så jag gör det imorgon ist !)




Zlatan skrattar som mig !


Aomen, idag är man sjuk. Måste bli bättre tills imon, ska klippa mig ! Gooosh, hoppas det blir bra. Men det blir det säkert. HAHA, kollade på zlatan dokumentären ikväll. Shit asså, vi har ruskigt lika skratt ;O Till och med min brossa ba; Åh guuud, zlatan nummer två xD Ja klart ! Stolt är jag också, muihi ! ;)


image185


i love you, ich libe dich, zlatan ibrahimovic ! ;)



RSS 2.0