Bilder


Hittade bilder från Danne och Jimmy's inflyttningsfest på facebook.
Haha, en riktigt rolig kväll var det !



Totte, Robert och Lisa


Totte och Lisa


Jimmy


Strumpan och Robert rockar haha


Strumpan och Totte


Danne var glad minsann


Jimmy


Jessica och jag


Det går inte så bra att dricka, prata och bli fotad samtidigt bevisligen


Danne och Jessica


Danne trött... och jag är inne i något djupt samtal med Jessica x)

ENJOY!



Lördag


Sitter här och går egenom min brors vänner grundligt på facebook medans han ligger däckad i min säng. Vad ska man säga... Det finns inte så himla mycket annat att göra.

Idag har jag varit nere i Ängelholm med pappa och tänt ljus i kyrkan. Sedan åkte vi ner till stranden och tog en massa fina höstbilder som jag tänkte lägga in på datorn nu. Råbocka säger jag bara... Vackert ställe. Ikväll händer det inte allt för mycket. Det blir nog slapp i soffan i och med att jag inte kan dra och kolla på Dead By April. Det suger balle att vara typ två månader från sin 18-årsdag...........



I believe in you, even if no one understands




Ingen förstår...



For a saivor / For saving me






30:e oktober


Nu har jag städat i stort sett hela lägenheten och det går rätt sanbbt när man har Elli Kokkinou på högsta volym. Så lägenheten ser lite mindre Baghdad ut än innan. Något bra i alla fall. Det var typ allt jag hade att säga...


Fred och kärlek folks !



I'm back!

Efter att datorn typ krachade, mobilen pajade och jag inte har haft någon kontakt med folk på typ en vecka, så är jag äntligen tillbaka igen ! David och Kenny har fixat med min dator hela dagen idag så nu fungerar allt igen. TACK SOM FAN !!! Och igår så skulle jag gå ner till kusinen och lämna in mobilen på lagning men han fixade så att jag kunde på en ny istället. Man tackar ju inte dirket nej till en ny touchmobil för ett helt okej pris dirket. Ville egentligen ha en svart men han lyckades övertyga mig att jag skulle ha en lila istället haha. " Alla har en svart Amanda. Ta en lila, det är mycket coolare." Så det blev det.


Annars har det inte hänt så mycket. Var och hälsade på min lilla nyfödde systerson i söndags och myste med honom. Vilken vacker unge alltså ! Det är farligt att gulla med bebisar, man blir fan sugen ! David: "Det är snart dags för dig Amanda. Cilla fick sin första när hon var 20. Bara två år kvar typ !" Hahaha.


Ikväll blir det en ensam hemmakväll. Låter som döden men det ska faktiskt bli grymt skönt känner jag. Katarina och Marre vill egentligen ha med mig på karaoke -kväll på Fox and anchor, men nja vi får se. Det bli nog inte så av lite olika skäl hähä. Men visst skulle det vara kul och speciellt att träffa dom men som sagt, av andra anledningar är det nog inte en sådan kanon idé. Men ni ska veta att jag saknar er.


ADIOS MIS AMIGOS.



Goodnight and go


Då vart det lov. Så sjukt jävla skönt ! Igår var nog den stressigaste dagen på hela veckan. Inlämning, prov, redovisning... Men nu kan man pusta ut. Äntligen. Som jag har längtat till detta lovet och NU är det här ! Helt awesome. Igår blev det en liten runda till Harry's för att Johanna och Linn firade att hon hade tagit körkort !! Wohoo, grattis stumpan. Nu är det bara jag kvar....


Idag vet jag inte vad som händer. Det känns rätt dött just nu faktiskt. Har varit helt hyper dom senaste veckorna och nu har man ingenting att göra. Snacka om omställning. Nu ska jag fixa lite på rummet som jag inet har haft tid att städa försen nu egentligen. Dammråttor? Ohja...


Smell ya'll later !



What would you think of me now?



saknad...



We make sense


Gårdagen var mycket mycket trevlig.
Grekiska cigg, white russian och trevligt sällskap, kan det bli bättre?
Idag blir det plugg för hela slanten. Fy fan alltså.... Hatar söndagar över allt annat.


Tack för igår.... :)



Lycka


Välkommen till världen lill -killen... ♥
Kan inte vänta tills jag får hålla dig i mina armar.




Friday, I'm in love


Wohooooo, helgen är här och jag har nog inte längtat så mycket efter en fredag på väldigt länge. Idag har det varit en rätt okej dag faktiskt. Efter skolan drog jag, Alice, Anna och Ängelholmarna Alma och Angelica in till stan. Vi käkade på Hallo och sen hjälpte Alice mig att shoppa. Fett med näääjjzzz assooo.


Imorgon blir det inflyttningsfest hos brorsan och Jimmy. Ska bli kuuligt... Hoppas Datochca och Johanna kommer också. Aja, we'll se. Hur som helst blir det nog skoj. Nu väntar jag på maaat. Vi hörs later!



More than beautiful




ÄLSKAAAAA !!!!



Tisdag


Nu är det plugg som gäller.
Det är mycket på tapeten för tillfället. Uschh.
Allt är helt konstigt också. Heeeeeelt konstigt. 
Hur kan allt bara förändras? Bara sådär liksom.
Har jag förändrats? What the fuck is up with everyone???


Just det. Plugg vare....




Saknar det








Ny vecka, nya tag


Nu så, kanske man kan andas lite igen. Historiaprovet är avklarat så nu är det en hel vecka kvar till nästa. Det har verkligen varit segt nu på sistånde med allt i skolan. Inte nog med alla prov och inlämningar så har jag på min lediga tid informerat på öppethus och liknande. Med det är rätt nice att få biobiljetter hela tiden. Har inte betalat en bio själv på god knows how long haha.


Ikväll ska jag ta det lite lugnt, slappa för en gång skull. Just nu behöver min trötta kropp lite koffein känner jag. Vi höres later!



I smile up to the sky, I know I'll be alright


Igår var mysigt. Familjekväll framför tv:n. Vi behöver dock en större soffa. Jag fick ligga på golvet under hela matchen men kul var det att Danmark vann i alla fall. Mormor gav mig lite pikar för att jag gav bort min Danmark -tröja till Nicke förra året haha. Kuuul kväll vare.


Idag är det plugg som gäller. Fy fääään så seeegt.
TAAAAAAAKE ME AWAAAAAAAAY, TO BETTER DAAAAAAYS.




I call it home




Take me away, a secret place
A sweet escape, take me away
Take me away, to better days
Take me away, a hiding place

There's this place that I go
Where nobody knows
Where the rivers flow
And I call it home
And there's no more lies
And the darkness is light
And nobody cries
There's only butterflies



Moja semja, lublu vas!


Idag fyller min gullunge år! Grattis Vendilusen. Vi firade henne igår hos schwester och jag var helt galet trött. Så det blev humor med icke godkänd nivå hahaha. Ja, vad händer i Amandas liv annars då. INGET. Jag pluggar mest och när jag inte gör det så sover jag. Ni hittar mig alltså antingen i skolan eller hemma. No life. Lääängtar verkligen tills denna veckan är slut.


På lördag är det match, Danmark-Sverige, vilket innebär gapskrikandemeddanskbrytning i soffan. Haha, superkul !! Nu är det en lång dusch som står på schemat dock.
Puss å kaaaam skumabaaaanan !








Ni är kärlek för mig ♥



Helgen





Japp, då var det söndag IGEN. Det känns inte som man riktigt hinner med. I fredags hade jag och pappa filmkväll, tills jag somnade. Vi kollade på klassikern "Zorba the greek", helt awesome. Svartvita gamla filmer är kärlek! Så ä de ba. Inatt spenderades i Trönninge hos Mika. Riktigt mysigt, som alltid. Pizza, godis, film och en MASSA snack.

Idag kommer mami och mormor hem från Danmark. Har saknat dom som attans. Ville egentligen åka med och hälsa på släkten men det får bli en annan gång. Så idag blir det till att städa lägenheten och PLUGGA !!!! Det är aå jävla mycket just nu. Vill bara ta flyget till typ..... Maldiverna och stanna där tills allt har lugnat sig lite. Någon som hänkar på?


Peace and love duuudes....



RSS 2.0