Tyck synd om mig.


Blä, jävla hals ^^. Vaknade men värsta bakisrösten och kunde knappt prata när pappa kom in och väckte mig och frågade mig om jag skulle med till stranden. Men det blev ändå lite solande, såklart ! Tror ni en liten dum förkyldning kommer stoppa mig ? Nesh, aldrig. Det blev inte så länge och det blev bara på baksidan, men lite färg fick jag nog ändå. Idag händer inte ett skit tror jag. Skulle egentligen hittat på nått tidigare, men då va jag ju inte så pigg som sagt var. Nu ska jag ner och göra mig i ordning, kanske det blir nått kul ändå ;)



image179image179image179


O u z o ♥



Lista.


image178

Allmänt:
Namn: Amanda
Smeknamn: Bizza ;D
Piercingar: Noo
Tatueringar: Nej, inte ännu iaf :P
Längd: 1,67
Hårfärg: Bruun
Är du kär i någon: Kanske ;)
Önskar du att du bodde någon annanstans: Jaa !
Tänker du på självmord: Oh nej
Tycker andra att du är attraktiv: Haha vettifan xD
Dricker du: Ibland jah
Använder du droger: Nope
Röker du: Nesh
Vad är du rädd för: Clowner :S
Gillar du att tvätta: Hahaha neej, vem gillar det ? xD
Senaste:
Film du hyrde: Äsch, det kommer jag inte ihåg :P
Film du köpte: Köpte ? Oh goood, venne faktiskt.
Låten du lyssnade på: wonderful tonight med Eric Clapton
Låten du hade på hjärnan: Jysks reklam låt xP Goosh asså ^^.
Låten du laddade ner: Mono gia sena
Personen du ringde: Pappi
Personen du pratade med på msn: Aleks :)
Tv program du tittade på: Våra bästa år, ps; i brist på annat !
Personen du tänkte på: Hmm ..

För eller emot:
Långdistansförhållanden: För
Utnyttja någon: Emot
Självmord: Emot
Att använda droger: Emot
Sex före äktenskap: För
Köra onykter: Emot
Förhållanden: För ;)

Har du nånsin:
Ljugit för någon: Jaa :/
Varit i slagsmål: Hahaha ehm, mer eller mindre :P
Blivit arresterad: Neej
Antal: 0
Gånger du varit kär: Räknar inte
Gånger ditt hjärta brustit: En gång, fast då brast det riktigt ordentligt :/
Hjärtan brustit på grund av dej: Jaao
Personer från grundskolan du har kontakt med: Alla, mer eller mindre xD
Ärr du har på kroppen: Några barndomsminnen har man la ;P


Sista fredagen i skuuulan.


Känns hemskt när jag säger det. Usch. Idag hade vi vår allra sista spanska lektion. Gud va jobbigt det blev när vi skulle gå ^^. Admira fick tårar i ögonen och sa; Ja detta är väl adios då .. Visst det har funnits stunder där man kanske inte har älskat henne precis men jag kommer sakna henne jättemycket.  P å   r i k t i g t !  Hon är verkligen en jättesnäll lärare. Hon kan ha mycket krav men det gör bara att man presterar desto mer och det är ju så det ska vara !

Det var även den sista idrottslektionen med 9b idag. Och håll i er nu. VI VANN BRÄNNBOLLEN! Alltså vi har alltid varit sämst i alla år, som jag skrev igår, och så vinner vi på den allra sista lektionen. Damn, vi bröt traditionen men vafan. Vi vann ju ! Det har väl typ aldrig hänt ?

Ikväll ska kusin vitamin, hennes man och mormor komma och grilla. Det bli grekiskt; souvlaki, tzatsiki, bifteki, osv. Mums fillibabba. Nu ska jag däremot göra mig i ordning och lyssna på lite go sommarmusik. På tal om sommaren är det svinvarmt ute. Låg på altanen och solade innan. Gud va skönt det var. Solen riktigt steker.


image176

Bild tagen av mig. Visst ser den lite vykortsaktig ut ? ;)
Det är i alla fall i khao lak på stranden ungefär där vi bodde.
Saknar det underbara vattnet ..




Dagens låt.





You and Me - Lifehouse




Baby, Whipcream or chocolate sauce?


Vi hade vår sista hemkunskaps lektion idag.  B u h u . . Men lektionen var faktiskt riktigt soft ! Det var bara jag, Carro, Marre, Atusa och Arbona där, så vi kunde äta hur mycket glass och maränger vi ville ;) Och såklart chokladsås. Gaah, jag älskar verkligen chokladsås asså ^^. Hur som helst. När Ingrid skulle gå igenom våra "bygga bo betyg" med var och en, passade vi på att kladda lite på tavlan. Naww, så fint det blev. Sen kom Christina och självklart var vi tvugna att sudda ut det. Blää. Anyhow, det är 12 dagar kvar ..


image173image174

T.v. Baby, whipcream or chocolate sauce ? Chocolate sauce för fan ! ;)
T.h. Kladd på tavlan xD Vår klass förlorar alltid, allt och så ska vi bli ihågkomna !


Jag kan förklara lite närmare vad som menas med "bryt aldrig traditionen att förlora". Ända sen sjuan har vi förlorat allt. Åkedagen, Golden bat, klasstävlingar, osv, osv. Alla klasser vet att det är alltid vi som förlorar och det har varit rätt så sugit ända tills nu. Nu är det precis som det är det som är lite charmigt med vår klass. Så i år ska det inte vara någon förändring. Vi ska förlora golden bat och vi ska komma sist på åkedagen. Annars blir det inte samma sak. Så där har ni; "Bryt inte traditionen"




Det ska bli en brun sommar.


Är så härligt varm och ögonen vill inte hålla sig öppna. Jag har nämligen precis solat. Det ni. Jag har kommit in i en sån vana nu att efter skolan byter jag om, lägger mig på baksidan och solar en halvtimme/timme. Så jädrans skönt. I år har jag planer på att bräcka mitt brunrekord och bli riktigt riktigt brun. Så jag börjar nu, ska sola hela sommaren (om inte vädert blir dåligt ..) och som en go avslutning på det hela åker jag till cypern i augusti ! Jarå, jag ska nog se till att bli brun. På ett eller annat sätt.



image171

( solnedgång i Tylösand tagen med mobilishen )

Sommaren - 07 var ingen höjdare.
Detta året ska bli så mycket bättre, lova ?
måste, måste, måste ..




Tipspromenad och en dampig eftermiddag.


Ja, idag var det ju då arbetslagets dag och det började med en tipspromenad. Vi trodde ju att det var en lite runda, som det brukar vara. Nejnej, snarare 7-8 km. Kul kul cykelhjul. Men kan inte klaga. Vi hade rätt kul med småbarnen ;) Det bästa var ändå när vi hade ett stopp där det sog en lärare som läste upp en massa förklaringar till ord som började på g och man skulle gissa rätt ut var det var för något. Vad kallas det man blandar med läsk och bacardi? Carro; GROGG ! Hahaha mycket riktigt. Hon kan sina grejer den där Carro ;) Sen diskuterades det sprit tills småbarnen tyckte att vi snackade för mycket om shots, osv. Låt oss bara säga att dom lärde sig lite nytt på våra drygt 2 timmar tillsammans. Men vafan, det ska börjas i tid, eller hur ? ;)

På eftermiddagen hade vi 9:or hand om aktiviteterna i gympasalen. Jag, Lisa och Carro hade någon station där man skulle träffa ärtpåsar i rockringarna, sm gav olika poäng. Såklart var grupp 6 bäst. Eller ja, gruppsex som vi kallade det istället xd, mooooget ! Sen tog det ett tag tills nästa grupp skulle komma och började Roger, vår mentor kasta några ärtpåsar på mig och Carro, fast alla kom typ på stackars mason som satt i mitten, haha. Det slutade med ett fett ärtpåsekrig. Jag, Carro och Lisa mot Roger och Mason. HAHA fan va kul vi hade igentligen. Vill inte sluuuta !




image169image167





Måndagar, vad är dom bra till?

Vill bara påpeka att vår avslutnings överaskning kommer äga ! Det är hemligt än så länge men den 10 juni får världen se ;) Gud, asså jag kommer skratta sönder mig. Fan va jobbigt. Men men, det ska ju göras och såklart får skolans " roligaste " göra det, muihi !

Imorgon är det arbetslagets dag och då ska vi typ gå någon tipspromenad med dom små jobbiga barnen och sen ska vi hålla i massa aktiviteter. Moaha, vad vi ska plåga dom små. Alla år vi har plågats av dessa tråkiga, jobbiga dagar, nu är det äntligen deras tur och vi ska stå och kolla på ! ;) Det bästa med dagen typ ..

image165image166

10 år med er älsklingar, 10 år ! :')



Söndagen 25/5.

image161dagens låt: lollipop - lil' wayne
dagens frisyr: uppsatt i en bulle
dagens smink: foundation,mascara
och lite puder
dagens klädsel: jeans och en svart gravidtopp
dagens händelse: middagen med brossorna ;D
dagens vill ha i allmänhet: sommarlov !
dagens materiella vill ha: hmm, venne :/
dagens beroende: solglasögonen haha x)
dagens tråkigaste: att min bror sprayade mig med sitt nässpray mitt i ögat  haha xD det sved som faan ska ni bara veta !
dagens köp: blomma till mammi :)
dagens mat: buffé typ, massa smårätter iaf
dagens person: det är ju morsdag, så mamma såklart ;)
 


From Russia with love.

Det känns som om Ryssland vinner allt just nu.
Först hockey och nu eurovison song contest !
 Grattis igen då russki pusski och hetingen Dima Bilan ;)





En kväll som denna, tänker jag tillbaks.


image148image149
t.v. Jag och Arbona on the airport  t.h. Vårt rosa plan till Pooolen ;)

image150
Sötaste bilden jag svär. Arbnora och Arbona utanför saltgruvan.

image151
Food time - efter den lååånga stadsvandringen i Krakow.

image152image153
Krakow by night :)  Den bästa kvällen !

image155image156
t.v. Stefanie sötis  t.h. Katarina och ma sista, saltgruvan I think ? ;P

image157
Världens bästaste Nicke ;D

image158image159
t.v. Den allra bästa, Conny mannen - i saltgruvan  t.h. Saltgruvan :)

image160
Alla tillsammans i saltgruvan. Glömmer aldrig denna resan med er. Lavjoo ♥



Roadtrip till Ängelholm.

Idag blev det en liten roadtrip till Ängelholm med pappa. Vi var i hamnen, sen åt vi glass och till sist åkte vi till sibirien och gick på stranden, solade och tog det allmänt lugnt. Gött som fasiken. Jag och pappa har alltid jävligt kul tillsamans ! Love you babi ♥


image147


Ikväll blir det  m e   a n d   t h e   t v . Har precis beställt en pizza och så blir det ju eurovison song contest. Ja, för övrigt är min mobil paj och ska lämna in den på måndag. Blää för mobiler säger jag bara. Hur länge har jag haft den nu ? Typ i 5 månader nu. Den borde ju vara hel fortfarande tycker man ^^.


Fredag.




Sitter och knarkar denna låten för tillfället. Armeniens bidrag i ESC i år.
 Har suttit och smånynnat come qele, move qele hela dagen idag x) Me like it !
Har inte så mycket att säga om jag ska vara ärlig, så lyssna på låten och börja nynna ni också !




Städdag med klassen.

Idag har vi då haft städdag med klass 9A i skuuuugen. Inte så mycket städande dock, haha. Efter vi hade städat det som fanns där, alltså inte så mycket alls, gick vi en guidetur med Roger Mountain. Han visade typ där vildsvininen hade pökat, haha. Sen så åt vi sånna där som vi alltid åt när vi var hemma i Carros skog i typ 4:an. Flashbacks eller vad ! Jag och Carro var fotogalna och tog miljader med bilder. Det var ju typ en av dom sista dagarna tillsammans när vi inte sitter vid skolbänken. Kommer sakna alla som fan. Jag börjar fatta nu ..

image140image141
image142image143
image144image145

Några av alla bilder vi tog idag :)

9A ♥



Heaven can wait, we're only watching the skies.



Idag är en mycket bättre dag ! Allt är mycket bättre och skolan har faktiskt varit rolig trotts ett muntligt nationellt prov i matte, osv. Är ganska nöjd med min insats där haha. Roger kanske inte är lika, men vafan. Nu är det slut på det slut med nationella prov, för den här gången. Usch, bara tanken på att dom återkommer senare är tröttsamt.

Ikväll blir det en riktig slappekväll. Eller en  g i r l i l i c i o u s   n i g h t  eller något i den stilen. Det finns godis hemma och det är alltid bra på TV:n på onsdagar, så där är redan kvällen säkrad. Inte nog med det ska jag ta en lång kvällspromenad senare ikväll. Jag blev faktiskt inspererad när jag och baba tog en sen ganska sen kvällspromenandis igår och visslade på fåglarna, haha. Skitskönt med den friska luften och inte en människa ute. Det är bra för att rensa skallen.


image136image137
image138image139

I måndags på danskvällen när Arbona, Atusa och jag lekte fjortisar inne på toan en stund !

Kul vi hade tjejor ! ;)





Orientering, danskväll och tröttsam tisdag.


image134

På idrotten när vi dansar med 9B.


Jag tänkte börja berätta lite om gårdagen.
Ja först var det den superhärliga sovmorgonen, till 12 ! Då började orienteringen som ja, gick sådär. Eller vad säger du Carro ? HAHA. Jag och Carro gick alltså tillsamamns och jag säger bara; släpp aldrig ut två danskar i en svensk skog, hahaha. Katastrof mannen ! ;) Vi var nästan inne i stan när vi kom på att vi hade gått "lite" fel. Herreguuud vad jag skrattade. Vi hade grymt kul i alla fall. Det viktigtaste ju.

På kvällen var det då danskväll på galejan med trönninge och vallåsskolan. Det var la kul men jag har sagt det innan och jag säger det igen. Jag hamnar alltid i baren till slut, haha. Denna gången hanmnade jag  b a k o m  baren av någon anledning. Men vi hade kul där med, inget att klaga på. Alla var så fina och upplädda och vi tjejor tog mängder med kort som jag kommer lägga ut vid något annat tillfälle. Men Nicke, du fick inte med mig på kort, muihi ! Äkta solt. Han försökte verkligen hela kvällen med den jävla kameran men fröken Amanda vet hur man undviker kameror på bästa sätt kan jag lova.

Idag har däremot varit en helvetes dag rent ut sagt. Det började i morse redan när jävla byggarna kom och jag blev stressad tappade saker på golvet heeela tiden och innan jag ens hade kommit iväg till skolan var jag förbannad. I skolan blev allt bara sämre och jag blev ännu mer irriterad och fick med mig Carro på den vägen. Så där satt vi tillslut på bilden, tjuriga som fan och trötta. Då tänkte jag; men nu kan det väl bara bli bättre, vi slutar ju snart. Äh ? Nej gott folk, nej. Min mobil blrv helt mongo och nu är den typ .. sönder eller nått ? Gaah, hoppas imogon blir bättre.


Ryssland vann!!


image133image132
t.v. Ilja Kovaltjuk - såg till att Ryssland vann !   t.h. Glada ryssar ;D


Det råder ett jätteparty i Ryssland och det ska festas på banketten:
-Alla är inbjudna, hälsar Kovaltjuk.

-   Jag säger grattis än en gång och za zdaróvja ! ;D


Nu däremot, Spakójnyj nóchi allesammans !




Att få ut sina aggritioner på en stenhård säck ..

.. är så jäkla skönt och samtidigt väldigt roligt. Jag har precis boxats klart för idag och känner mig taggad som fan ! Gaah, älskar den här känslan som jag har efteråt. Kommer troligtvis få en grym träningsvärk i och med att jag inte har boxats på länge nu, men men det är ju sånt man får ta. Jag tycker det är snarare skönt med lite träningsvärk. Då vet man ju i alla fall att man har gjort någonting ;)Funderar även på att köpa nya boxningshandskar. Dom jag har nu är väldigt slitna och ger mig sår på knogarna, inte bra. Så det blir nog att jag få inhandla ett par sånna. Vilken färg tycker ni ?  S v a r t a   e l l e r   r ö d a ?


Att dessutom träna till Creed och framför allt denna låten - bullets, gör ju att man blir ännu argare och ännu mer taggad. Har ni några andra bra " boxningslåtar " som man kan träna bra till, kan ni ju gärna skriva det. För man brukar ju alltid tröttna efter ett tag och då är det ju bra att ha några på lager menar jag, muihi !


Sweep me off my feet.



Sitter och lyssnar på denna låten om och om igen.  J a g   ä l s k a r   d e n . Det är en sån låt man bara kan sitta och tänka hur länge som helst till. Ah, dessa härligheter. Är som sagt ensam hemma ikväll och jag börjar tröttna på att sitta ensam nu. Det kan vara avkopplande ett tag, men inte för länge. Kollade lite på sommarkrysset men TV:n är inget för mig ikväll. Solen har letat sig fram äntligen och jag sitter och kollar ut genom fönstret på den helt galet vackra gul/röda solnedgången som syns mellan dom svajande träden. Träden svajar alltid i Halmstad förresten. Hur vackert väder den än är, så blåser det alltid. Skönt tycker vissa, pissigt tycker jag.

I morgon måste jag ta tag i pluggandet. Seriöst. Jag har prov i genetik i veckan, bokrecension på onsdag och säkert något annat som jag har glömt. Alla har väl mycket nu när det börjar närma sig sommarlov. Men håll ut kids, det är snart slut på redovisingar, prov och allt vad det heter. Det ska bli så jäkla gött med drygt 2 månaders ledighet. Så jag kämpar till det sista även om det känns som om jag har lagt av sen i julas. Nu däremot ska jag ladda hem lite goa låtar. Kanske lägger ut några av dom på bloggen sen. We'll see.


I can't get you off my mind.


image128

You're the only one I've waited for
There's no one else I wanted more
This thing can take forever
I just hope I won't regret it ..

You're the only one I'm aiming for
You're amazing just because you are
I miss you more than ever
I'll wait for you forever ..



Halmstads varma kvällsvindar.

Nä men tjäänare. Idag är det inte alls lika fint väder som det brukar. Vad har hänt ? ! Jag som trodde det skulle bli en sån kanon dag igen, men icke. Igår vad det nice. Vi grillade och lite senare snackade jag med Aleks några timmar hehe ;) Det var faktiskt inte alls kallt ute på kvällen. Helt galet skönt var det, en riktig sommarkväll !

image125image126image127

Idag är jag däremot ensam hemma. Det är faktiskt skönt ibland. Man kan dansa runt, sjunga falskt och göra sånt som man gör när man är ensam hemma, haha. Ja, att vara allmänt galen alltså.  M i n   s p e c i a l i t e t  !



Grattis Lisa!


image124

Idag fyller den här  s h n ö g g i n g e n  16 år! ;)
Grattis gumman, hoppas du får en underbar dag.
HIPP HIPP HURRA för min Lisa!



Dampig fredag och liljekonvaljjakt i skogen.

Skolan idag har varit helt, ja,  d a m p i g  !  Allt började när vi inte hade spanska, så jag och Carro gick in i datasalen och satt och chattade med varandra x) Fast vi tröttnade ganska snabbt och gick till Lisa och Co. som hade tyska. Där fortsatte damprycken och jag och Carro var helt höga hela dagen efter det, haha. Stackars Conny, han trodde vi skrattade åt honom, muihi !
När jag kom hem åkte jag, mamma och mormor och plockade skitfina liljekonvaljer i skuugen, typ vid Carro. Alltså in das bushes, haha skoja bara ;) Efter att vi hade fått ihop en bukett, åkte vi till morfars grav och satte dom där. Han älskade liljekonvaljer, like me :) Det blev i alla fall jättefint.

image120
Carro dampar sig på golvet i grupprummet haha x)

image121image122
t.v. Stefanie målar tassar på Lisas "stones" haha ;P  t.h. Lisa skrev mitt namn på sitt ben, naww ;)

image123
Liljekonvaljer, den finaste blomman i sweeeden :P




Godissuget tar över.

Jag är så godissugen. Ni anar inte ! Jag vill så gärna åka och handla en stor, fet, tung godispåse men massor av blandegodis.  H e l t   s j u k t   m y c k e t  vill jag det ^^ HAHA ! Men å andra sidan. Det är onyttigt, man blir tjock eller " tjockare "och man kommer att ha den fetaste ångesten efter några bitar och tänka; var det verkligen så gott ? Jag skiter nog i det. Får ta lite fredagsgodis i morgon istället ^^. 

image119  

Nu ska jag ta och slänga mig i sängen och läsa min bok. Det är riktigt bra, menjag ligger lite efter. Den ska redovisas på onsdag nästa vecka och jag kan säga att jag är inte ens i närheten. Jag läntar, I MORGON ÄR DET FREDAG! .. och då är man ledig när man trallar hem från skolan.


17.17 - han kommer kyssa dig.

Idag känns det som man har haft mer rast än lektioner. Det kan låta skönt kanske, men satt mest och väntade hela tiden kändes det som. Så kul är min skuuula ;) Dagen har varit allmänt slö och seg, så det finns inte så mycket att berätta. Tog i alla fall en ordentlig vilopause i solen när jag kom hem och jobbade lite på brännan. Gaah, vad jag  ä l s k a r  när det börjar närma sig sommar och ledighet !


image114image115

t.v. Oktay på hemkunskapen idag. Skoltrött eller? ;P  t.h. Hemma hos syrran i tisdags ! :)




Kvällens låt.




K ä n n   e n   d o f t   a v   k ä r l e k e n  är troligtvis den vackraste disneylåten genom tiderna !
Ska faktiskt erkänna att det trillade ner en och annan tår när jag hittade den.
Vene varför jag inte har laddat hem den tidigare.
Tycker den är så klockrent vacker och ja, ni vet en sån låt man bara drömmer sig bort till.

ENJOY



Utmaning.

Nej jag har inte blivit utamanad av någon. Tyckte bara att det verkade kul och jag är jävligt rastlös.  H u h u . . Inget tvång att läsa, but here goes.


För 5 år sedan...

... var jag 11 år. Lekte dagarna ut och hittade på bus som alla skitungar gör.

För 3 år sedan...
... var jag 13 år. Dock inte alls " fjortis " höhö, men hade dö kul ändå. Började sjuan, träffade nytt folk, fick nya vänner och minnen för livet. Det var troligtvis den roligaste tiden i mitt liv.

För 1 år sedan...
... slutade jag åttan och blev " störst " på skolan. Åkte till Polen med niorna och livet lekte.

För 3 månader sedan...
... var det februari. Då åkte jag till Thailand i två veckor och hade det helt underbart! Träffade min kusin och hans familj för första gången och fick ett helt nytt liv, under vattnet. Blev kär, i dykning och lite annat ;P

Igår...
... dansade klassen sin sista träningsdans innan danskvällen som är på måndag. Alla hade kul och man blev genast påmind varför det kommer bli så svårt att skiljas om knappt en månad.

Imorgon...
... kommer det förhoppningsvis bli lika soligt och varmt som idag.

Om ett år...
... går jag ut ettan och har kanske ett helt annat liv .. scary ^^.

Jag utmanar...
... alla som känner sig utmanade! :)


Chase the clouds away.

Nu sitter jag här i mitt fluff. Jag har precis duschat nämligen ^^. Jag har kommit in i en svacka gott folk. Vet inte vad jag ska skriva i bloggen längre. Jag har helt enkelt tappat gnistan att skriva. I must find it soon. Jag har heller ingen större lust att dela med mig av mina tankar längre. Allt låter som bajs i huvvet.  O c h   v a d   v i l l   n i   l ä s a   o m   l i k s o m ? Jag vet inte, jag vet bara vad jag gillar att läsa om och försöker utgå från det. Det är är mitt sett att skriva på. Gilla eller inte, mig spelar ingen roll vem eller hur många som läser. Men jag kan ibland tycka synd om dom som faktiskt läser och gillar min blogg, när jag inte lägger någon större energi på den. Hur som helst, förlåt att bloggen är lite sugig för tillfället. It'll all get better soon, I promise !


image113



Feeling for quality.


G a a h !

Jag vill hoppa av excitement, dansa av glädje eller skrika av lycka. Denna dagen har nog varit den bästa på väldigt länge ^^. Som ni kanske vet så skulle jag ju ha redovising idag. Innan dess hade vi dock engelska och gissa vem som kommer och ska sitta och bestämma betyg med Martin. Jo, Anna ! Vår " riktiga " lärare. I alla fall kom dom ut till klassrummet sen när engelskafilmen var klar och jag gjorde i ordning till att börja redosvisa på nästa lektion. Då kommer Anna och säger; Amanda, jag och Martin har pratat och vi kom överens om att du ska få MVG i slutbetyg !  W O H O O O O O !  Det är något jag verkligen har jobbat på och gjort mitt bästa för att uppnå. Så jävla kul att äntligen nå ett mål som jag länge har siktat mot.

Efter det släpte ganska mycket av nervositeten och jag brydde mig ärligt talat inte om hur det gick. Det beskedet gjorde hela min dag så mycket bättre och i detta fallet mindre nevöst. Redovisingen gick la sådär. Inte MVG -kvalitet men helt okey för att vara mig på en redovisning. Nu ska jag ner och fira lite med  c h o k l a d   o c h   k a f f e .


image111image112



Farmor amanda.

Nu är jag precis hemkommen från syrran. Vi har haft lite kalas för henne iochmed att hon fyller år imorgon. Det var i alla fall mycket trevligt. Jag (farmor amanda som blev mitt namn när kusin vitamin kom ;P) följde till och med med ungarna ut och åkte sparkcykel, mohaha. Det var jävlar inte igår x)

Jag har redovisning imogon så blää på det ! Har ni några bra tips mot  s c e n s k r ä c k ?  Hatar nämligen att stå framför folk och tjöta ..


image110

Ska kanske kolla lite One Tree Hill ikväll. Det var länge sen nu ! :)




Det är så synd att du är så söt.

Guys, jag har hittat världens gulligaste låt ! Lyssna här. 


Har inte så mycket att säga idag. Lisa och jag hade daaamp på omklädnigsrummet idag innan jympan, haha. Det är väl det roligaste jag kan komma på. Jag har en 5 minuters lång video där vi bara ligger och skrattar och inte får någon luft, hahaha. Synd att jag inte kan lägga in den på datorn :/



image108image109

Några goa sommar bilder från min och brushans roadtrip i lördags.
V i s s t   ä r   d o m   s o m r i g a  ?



Nostalgimusik.




Jag älskar denna låten (Heartbeats med José Gonzales)
och även den underbara reklamvideon.
Blev kär i den första gången jag såg den och sedan dess har jag aldrig fått nog av den.
Helt enkelt vackert.
D o n ' t   y o u   j u s t   l o v e   i t  ?



En liten söndagsupdate.

Så nu funkar internet igen. Igår var det helt cp, men nu är jag igång igen. Igår spenderades med bruchan. Vi åkte först till macidonken och köpte McFlurry, sedan ner till östra stranden. Efter det drog vi en repa på stan och sen bestämde vi oss för att åka till Tylösand fast det bev Harplinge och Haverdal istället. Anyhow, det va skitmysigt och verkligen somrigt. Åka med rutorna nere med höga, dåliga sommarplågor. Gaah, me love !

Idag ska syskonen, mormor, Hanne & co. komma och grilla. Det är riktigt  m ö j s p ö j s  som vi säger ;)  Inte lika kul att det är skuula imorgon men vafan, det är bara 4 veckor kvar ! Wohoo, längtar som fan !



image104image105


V a d   s k a   n i   g ö r a   i d a g  ?



Mobiltest.

image97


Ta fram din mobil, och svara på frågorna!
I din telefonbok, Tryck neråt 7 gånger bland dina kontakter,
Och sen skriver du in kontakten och svaret på frågan.


1. Vill du ha personen i din säng?
Kontakt: Carro
Svar: haha såklart ;)

2. Har du pussat personen?
Kontakt: Emelie
Svar: Jaa, min älsta och bästa kompis jööh :)

3. Har du haft samlag med personen?
Kontakt: Jonas
Svar: Oh neeej haha xD

4. Vad tycker du om personen?
Kontakt: Lisa
Svar: Underbar tjej, min Lisa ju ;)

5. Skulle du kunna tänka dig att dejta personen?
Kontakt: Nicke
Svar: Haha såklart fan! Nicke ju grr xD

6. Vad gillar du mest med den här personen?
Kontakt: Stephan
Svar: Rolig som fasiken ;D

7. Vad hatar du mest med den här personen?
Kontakt: Arbnora
Svar: Faktum är att det finns inget att hata med henne, hon är sjukt snäll.

8. Vad tror du att den här personen tycker om dig?
Kontakt: Cilla
Svar: Äh ? Min syster älskar mig förhoppningsvis haha ;D

9. Känner du den här personen, om du gör det, hur träffades ni?
Kontakt: Helena
Svar: Jo lite grann, hon har gått i min paralellklass sen 3:an

10. Hur skulle du reagera om den här personen slog dig?
Kontakt: Katarina
Svar: Hon slå mig? Haha skulle nog kissa ner mig av skratt ;)




Du får blickar av dom alla och det vet du om.

Sorry för att jag har varit dålig på att skriva, men hey. Det är helg nu jööh ! Fredag och allt.  
F i f a n
   v a d   g ö t t  ! Dagen har varit bra. Skolan gick snabbt och vi hade som vanligt vansinnigt kul.

Helgen hoppas jag bli lika solig och vaarm som idag. Det är fett skönt att ligga ute i solen och steka sig lite. Men ett tips bara. Gör aldrig det på en fredag eftermiddag. Ehmm, I fell asleep. Jag vet, inte bra. Men ni vet säkert lika bara som jag hur trött man är på fredagar.

image91image94


I morgon vet jag inte vad det blir men är ensam hemma så får se. Kanske grill ? Hmm, vene ännu men något kul ska vi väl se till att hitta på ;)


V a d   h ä n d e r   h o s   e r   i   h e l g e n  ?



Kloka ord.


image88image89

Если град на болоте,
а храм на крови,
то любовь - на слезах.

Det bertyder :

Om stad byggdes på träsk,
kyrka byggdes på blod,
byggdes kärlek på gråt.


S a n t ?



Tropisk annanas.

Nu har jag precis blivit klar med spanska pluggandet och ätit en svin god annanas, helt sjukt god ! Smakar  i n t e  som dom brukar här i Sverige. Blev verkligen surprised där. Nu sitter jag och lysnar på lite bra musik och ska kanske snart ta och läsa min engelska bok som är ruskigt bra. Många järn i elden ;) But I like it.



En skoldag.


På NO:n idag kollade klass 9A på film.

image80image81
t.v. Här ser ni några som verkligen koncentrerar sig,  
t.h. Och här några som inte brydde sig alls ;)
image82image83
I väntan på sista lektionen ..
image86image84image85
På SO:n satt dom tre J:na och diskuterade femenism med lärarkandidaten Magnus,
Moaha, det var kul ;D
image87
Sen var det bara att gå ut och njuta av det underbara vädret !


C I A O  !



Skuuulan is the shit now a days!

Äta, jobba, sova, dö .. Sån känsla kan man ha bland när allt bara är för mycket och det känns som om man inte har ett liv. Då man stannar upp ett ögonblick och undrar; 
I s   t h i s   i t ?
  Så känner jag ofta. Men icke idag ! Nej fifan asså, idag har varit allt utom tråkigt. För det första slutade vi tidigare, typ 1 ½ timme. Bara att slippa matten är ju underbart. För det andra så har alla varit på ett sånt där, ja ni vet, underbart-snart sommar-humör. Till och med lärarna, de ni ;) Inte sämre är det ju att när man går ut från skolan och upptäcker att man har hela eftermiddagen till att sola på gräsmattan där hemma.  G a a a a h ! ! 
Skönt eller vad ?


image79

H u r   h a r   o n s d a g   v a r i t  ?



Nationellt prov i matte.

Ja, då var det bloggtime igen. Alltid kul. Idag var det ju nationellt prov i matte, c - delen. Vill inte tänka på hur det gick. Usch, vad jag hatar matte ! Jag blir alltid så grymt nervös när det är prov och framför allt när det gäller matte. Vene varför .. Men man tänker ju helt snett när magen slår volter. Jaja, det får väl gå som det går, I did my best anyway and thats all that counts - För mig i alla fall ^^.

Det är riktigt flummvarning på denna dagen måste jag säga. Ändå har jag fått gjort så mycket känns det som. Resten av dagen blir det nog mest sooova.  Ä r   j ä t t e t r ö t t  !  Ska ut och powerwalka lite också, det är ju så skönt väder nu för tiden så man får ju passa på. Man vet ju aldrig när det vänder.


image77image78

N o s t a l g i  . .



En låt som får mitt hjärta att banka några extra ggr.








En helt annan värld.


image70image72

Jag vill ha mitt dykcertifikat nu !

Just nu vill jag bara ta certifikatet och åka iväg någonstans helt magiskt.
Där alla sorters fiskar finns, havet är turkost och solen steker.
Jag tycker jag har sparat länge nu men sanningen är att jag har mycket kvar. För mycket !
Det känns ibland som om det aldrig kommer till att bli av, utan förbli en dröm.
Jag hoppas  v e r k l i g e n  jag har fel när det gäller det.
Att snorkla är helt underbart, men tänkt att dyka med tuber och hela kittet.
Se det verkliga livet under vatten och hålla på med det som är absolut roligast.
Men tills den dagen kommer får jag intala mig själv att det kommer bli av.
Att min dröm kommer gå i uppfyllelse.

Don't stop dreaming .




Om allt och inget.

Som ni kanske vet var jag lite små irriterad igårkväll, men idag är allt fine again ! Skönt. Hatar att vara tjurig ^^. Det är bättre att vara förbannad ;) Diggar mig själv när jag är förbannad. Ohh, ni ska se mig bara haha. Nej nu får jag skärpa mig. Ursäkta  f l u m m i g h e t e n . Skolan har varit bra förutom slingan vi skulle jogga på jympan. Min stackars tå, finns du kvar än ? Jag måste verkligen kolla upp den snart, men det låter så löjligt. "Ehmm, jag har ont i min lilltå?" Finns det inte värre saker liksom? Jo såklart, men jag vill bara säga att en lilltå kan också göra förjävlar ont rent ut sagt. Så det så.

Jag lämnade också in lite av min  h o m e  - a r t  till Annika idag och hon tyckte det var bra så jag är nöjd. Håller förövrigt på att rita en gammal cypriotisk kvinna, som jag hade tänkt ge till pappa. Rynkorna blev faktiskt bra, haha. Det där kan faktiskt va krångligt. Jag har aldrig ritat en gammal människa innan, så jag ser det här som ett "testobjekt". Idag blir det massa matteplugg. Det är ju nationella i morgon och då måste ju hjärnan vara på topp. Fast helst utav allt skulle jag nog vilja plugga lite sannolikhetslära, muihi !


image68




Irritation is the shit.

Sitter här småsurar lite :/ No big deal men ändå ..

Idag var det familjemiddag en la casa de mi abuela, riktigt nice och vaaarmt ! Gud allstå, att jag inte bara var en pöl på golvet innan kvällen var slut ;) Inglasning ni vet. Hur som helst var maten god, underbart att se mina små sötisar igen. Det var för länge sen.  S k ä r p n i n g  !  Bilder kommer i morgon. Tills dess, ha det göttans !


image67

S o o n ,  s o   v e r y   s o o n .



En sån där jobbig lista som alla hatar och aldrig läser.


image66


Namn: Amanda Therés
Piercingar: No
Tatuering: Funderar på det
Längd: 167
Skostorlek: 39/40
Hårfärg: Brunish med guldstänk ;)
Är du kär i någon: Vene, borde jag vara det ?
Önskar du att du bodde någon annanstans: Ja visst
Tänker du på självmord: Nej
Tycker andra att du är attraktiv: Vet väl inte jag, ask them.
Dricker du: Händer väl
Använder du droger: Nej
Röker du: Neej
Vad är du rädd för: Spindlar
Gillar du att tvätta: Kan jag inte påstå
Gillar du berg och dalbanor: Jaa klart !

Senaste
Film du hyrde: Oj, vene.
Låten du lyssnade på: Love in this club
Låten som du hade på hjärnan: Love in this club :O
Låten du laddade ner: Patrik Isaksson - 1985
Personen som ringde dig: Katarina
Personen du ringde: Hem
Tv program du tittade på: Vänner
Personen du tänkte på: Ehm ..
Personen du saknade: Mina underbara systerdöttrar

För eller emot!
Långdistansförhållande: It depends ;) Kan la funka om man bara vill.
Utnyttja någon: Nej, sånt är jag absolut emot.
Sex före äktenskap: Det är ju upp till varje person. Men ja.

Favorit!
Mat: Grekisk och Indisk
Låt: Guuuud, massvis ! Fråga mig aldrig sånt.
Dryck: Och svaret förblir .. KAFFE
Film: Det stora blå
Vän: Alla mina vänner är mina favoriter

Har du någonsin!
Gråtit över en kille: Ja
Gråtit över en flicka: Ja
Ljugit för någon: Mmm ..
Varit i slagsmål: Njaae, typ haha.
Blivit arresterad: Nej

Antal
Hur många gånger har du varit kär: För många
Gånger ditt hjärta brustit: För många
Hjärtbrist på grund av dig: För många
Personer från grundskolan du har kontakt med: Alla haha :P
Gånger ditt namn har varit med i tidningen: 2 I think
Ärr du har på kroppen: Ett ärr på mitt knä som betyder fett mkt !

Extra skit
Ska bli skoj: Sluta 9:an
Sparar till: Dykar cert.
Väntar på: Inget
Pålägg som gäller: Är inte speciellt förtjust i mackor.
Dagens dryck: Vatten

Senaste
Bok du läst: Läser den där boken som jag har glömt vad det heter just nu
Personen du fick brev av: Brev ? Ehmm, Banken ?
Personen du fick sms av: Katarina
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Hela? For real ? Typ en vecka sen kanske.
Saken du köpte: En vit lång skjorta på H&M

Värt att veta
Vad har du gjort idag: Stan, beachen, altanen, datorn.
Brukar du svära mycket: Ja fan.
Hur tidigt stiger du upp: 06.20
Gillar du att slåss: Nää
Är du seriös: Oftast inte, men när det behöv så.
Vad är du allergisk mot: Kyla.
Var har du ont: Min stackars knogeee.
Använder du hårspray: Jaa
Kan du stå på händer: Troligtvis inte.
Favorit serie: Desperate, vänner, one tree hill.

Finally
Håkan hellström eller The Ark: Ingen faktiskt.
Bright eyes eller Lars Winnerbäck: Ehh ?
Salt eller socker: Salt
Gillar du ketchup: Nej
Är du glad nu: Neutral
Va du glad i helgen: Kanske, I have my moments.
Varför: Skulle du gärna bra vilja veta va ? ;)
Känner du någon som jobbar på sjukhus: Ja, massor.
Vad dansar du till: Allt !
Stockholm är: Fett med nice asså.
Göteborg är: Fett med skoj.
Kan du sjunga: Fråga grannarna.
Mer värt än guld: Diamanter :O
Spagetti eller makaroner: Spagetti
Ett land du helst vill besöka: Mother Russia.




Tell me how I'm supposed to breathe with no air?

Sitter och knarkar sönder No air med Chris Brown och Jordin Sparks ni vet ^^. Jag har blivit helt kär i den. Kanske lite efter ? Jag vene, but I love it anyway ;)

Idag har solen varit framme  h e l a  dagen, något som är väldigt ovanligt nu för tiden verkar det som. Innan idag var jag och Baba och lånade en bok till mig som jag måste ha till engelskan ni vet. Det blev en helt okej bok för att bara ha småkikat på den. Kommer inte ihåg vad den heter, muihi ! Återkommer med det. Sen åkte vi i alla fall till stranden och tog en glass och softade lite på stranden. Gud va skönt !

Nu har jag precis kommit hem, igen. har varit ute och powerwalkat med mamma. Det har varit en riktigt parents -dag idag, haha. Men, väldigt trevligt :) Imorgon blir det familjemiddag hemma hos mormor som ska koka ihop något förjävlargott som vanligt. Det finns ingen bättre kock än min mormor ska ni veta. She's the best !


image64


If I should die before I wake,
It's cause you took my breath away.



Om dagen och saknad.

Dagen har väl inte sett så himla fullspäckad ut. Jag gick upp typ halv 12, trött som fan pga att jag hade chattat halva natten men den viss person ;) Sötnuuus ! Sen städade jag lite och efter det åkte jag, mammi och mormor och fredagshandlade. Mysigt. Åkte inom moffas grav på hemvägen. Där var det fint som alltid.


image62image62


Saknar moffa för varje dag som går fan. Han var verkligen en stor del av mig och jag har aldrig riktigt förstått att han är borta för alltid.  N ä r   s k a   m a n   f a t t a ?  Varje gång jag kommer hem till mormor känns det ändå som han sitter i tv rummet och ska komma ut och krama om mig. Jag saknar hur han sa mitt namn med sin härliga brytning, som jag fortfarande kan höra när jag tänker efter. Jag är så rädd att det ska försvinna, att jag ska glömma hur han pratade, hur han kramade osv. Jag vill minnas för alltid, men med tiden bleknar det ju tyvärr. En sak jag vet i alla fall, är att jag aldrig kommer glömma våra minnen, vi har tusen ! Aldrig att jag kommer glömma dig moffa, aldrig !



Smarta ord från coachen.

Ni anar inte vilket sår jag har fått efter all denna boxning ^^.  G a a a h !  Jag blir så trött. Är det inte typiskt. När man väl hat hittat något man gillar att göra, i detta fallet boxning, så ska det hända något som gör att det skiter sig. Jag har nämligen boxat upp hela knogen så det är ett sår där som ser ut som fan och lite till för att jag har tränat ändå.  J a g   v e t , dumt. Någon frågade mig; Boxas du utan handskar ? Daaah, ja verkligen. Tror du på det själv ? Såklart inte, men dom är väl inte av den bästa kvaliteten och då får man väl ta den smällen. Hur som helt, jag har boxningsförbud nu och därför är jag lite små tjurig nu. Så vad har vi lärt oss av detta? Jo, köp bästa kvaliteten - det lönar sig i långa loppet och vila någon dag även fast du bara är lite skadad. Annars kanske du inte få träna på jättelänge ^^. Take my advice kids.

image60image61



I brist på annat.


image59

Dagens humör: Glad och super excited !
Dagens frisyr: Plattat och utsläppt.
Dagens klädsel: Svarta mjukisbyxor och Stones tröjan.
Dagens borde: Träna.
Dagens planer: One Tree Hill.
Dagens vill ha: Vet inte, så tråkig jag är ;)
Dagens längtan: Cypern, vill åka nu!
Dagens beroende: Kaffe, som alltid?
Dagens tråkigaste: Vädret, garanterat.
Dagens irritation: Än så länge ingen.
Dagens händelse: Jag och Baba thaiboxades i köket, haha.
Dagens låt: Mick Jagger - Vision of paradise.
Dagens vän: Aleks :)
Dagens onyttiga: Naaada!
Dagens dryck: Ehmm, kaffe?
Dagens middag: Har bara käkat frulle - Smaaagossar.
Dagens babe: Aleks, haha ;)


PELLES POLLY is the shit !


Valborgsfirandet på La Primavera.

Det blev ändå att jag följde med tjejorna igår. Misstänkte nästan att det skulle bli så, tihi. Men kul hade vi. Det var lite lamt och " fjortisvarning " inne på discot, men men det var kul. Som alltid blev det roligast mot slutet, v a r f ö r   ä r   d e t   a l l t i d   s å ? Jag och Arbona dansade som galningar till: det var en gång en liten fååågel jag en fååågel han bodde på lande och Roger hette han .. Det är ju nästan vår låt nu ju, muhihi ! Vi älskar den bara för att vår NO/matte lärare heter just Roger och tja, vi brukade knarka den när det kom ut. PS; han blev inte så glad ^^.


När Baba kom och hemtade mig åkte vi inom max och köpte lite mat. Gött ! Jag hade tjatat om mat typ hela kvällen, så jag blev väldigt glad när han kom med det förslaget. Vi åkte hem, åt och sen somnade jag i soffan. Allt detta under kanske en timme, haha. Oh, I'm so good.



H o p p a s   n i   o c k s å   h a d e   e n   r o l i g   v a l b o r g !



RSS 2.0