Tre apor




Jag orkar faktiskt inte skriva något om gårdagen. Men jag kan säga att vi entertainade oss själva jäkligt bra tycker jag. Jag tror helt ärligt att när man åker till Fyllinge så sjunker den mentala åldern med typ 10 år... Det bara blir så. Nu ska jag börja med plugget hade jag tänkt mig. Det finns ju verkligen inget roligare än att sitta med instuderingsfrågor på en söndag eftermiddag. Gaaaaaaahhhhh.

Ikväll ska jag på bio med mina apor och andra trevliga människor. Den här helgen har varit fullpäckad och sjukt rolig. Varför blir det aldrig såhär bra oftare?



Saknad - ett återkommande ord



Pappa vid tennis/basket -planen i Protaras.


Jag längtar tills vi åker till Grekland! Nästan hela familjen åker dit i juni för att fira pappa där. Det blev inte Cypern konstigt nog men pappa ville till Ellada i år... Men vem vet. Det kanske blir en snabbvisit på Cypern också om man har tur. Man vet ju aldrig med min impulsiva släkt.

Nu i dessa iskalla tider är det nästan en plåga att kolla på alla foton. Sist jag tittade så var det -10 ute. Alldeles för kallt. Frågan är hur jag ska klara mig att ta mig till bussen utan att förfrysa... Någon som vill vara min privatchaffis ikväll?




It's freaking awesomeness


Godmorgon på er...
Igår var en fullspäckad dag/natt. Jag kom hem runt 4 och sedan var det full rulle. Fick fixa mig rekordsnabbt för att sen åka ut till brorsan och Jimmy. Kvällen var trevlig. Vin och livliga diskussioner, thats how we role. Runt midnatt så mötte jag Alexandra, Caisa, Victoria, Alma och massa annat folk inne i stan - jag kom dock dock inte aldrig till tre hjärtan. Typiskt. Det bästa citatet från kvällen var från någon snubbe utanför La coca: "ni är precis som knatte(viktoria), fnatte(alex), tjatte(alma) och... blatte(jag)!" Hahaha.

Helgen är så sjukt välplanerad så att ni anar inte. Ikväll har Marre sin 18års fest i Fyllinge, vilket kommer bli svinroligt. Känner mig inte så taggad nu kanske men det kommer. Jag är inte den personen som tänker låta en liten förkyldning stoppa mig. Imorgon då, så ska jag på bio med tjej -ligan. Vi ska se Sherlock holmes, vilket jag tror är en riktigt bra film eller jag snarare hoppas att den är det. Kommer bli mysigt som attans i alla fall.


Nu blir det kaffe.



Friendship or whatever




Jag känner mig så jävla besviken på människor just nu. Eller kanske mest SVIKEN. Det värsta är att jag inte har någon aning om vad jag har gjort för fel... Folk lackar ur helt. Men fine, jag kan ta det. Behandla mig som skit. Är det något jag har lärt mig att ignorera så är det hårda ord. Jag kan dock inte undgå att bli sårad den här gången. Jag hatar när folk tror så jävla mycket. Och sedan går och är sura över någonting som bara existerar i deras huvud. Är man vänner så är det väl sådant man ska kunna prata om? Eller jag kanske har fel. Jag kanske är ett svin utan att se det själv, vad vet jag.

En annan sak som stör mig är när folk tror att man är någon jävla ägodel. INGEN äger mig. Jag gör exakt det jag vill och stör det någon så är det väl synd för den personen. Det är mitt liv och jag lever det hur jag vill. Vill du vara en del av det så borde du ta och acceptera det.

Med det sagt så ska jag kolla lite på tv och bara inte bry mig om något eller någon. Ganska skönt när jag tänker efter. Imorgon är det fredag vilket betyder att jag ska hem till brorsan och fira honom lite. Kanske blir utgång sen också. Vem vet. En repris på förra helgen måste ju i alla fall göras snart! Puss så länge!



Vill du ha en turk?


Dagens roligaste:

Caisa: Predde, jag får en turk (turkiskpeppar)
Predde: Okej då.... Amanda, vill du ha en turk?
Jag: Uhm, jo.. ja, jag kan ta en....tack.

(internskämt, but so funny!)



You wont change




I dag tog jag mig ut i snöstormen för att fika med bästis. Det var helt klart värt plågan att ta sig fram. Vi hade en del att snacka om, om man säger så! Efter en lång skvaller, skandal, fnittrig -fika så tog vi en runda på stan och varför händer alltid sjuka grejer runt just oss två? Bajsmannen inne på 3 säger jag bara...

Som ni ser så har jag hämtat mina glasögon nu... Marre: du är ju urgullig! Nja, det vettefan men jag måste säga att jag ser lite smart ut i alla fall. Tänka sig vad skenet kan bedra. Så ikväll ska jag försöka vänja mig vid dem så gott det går för lite groggy känner man ju sig allt. Men det ska nog gå.


Min stora feta grekiska semester





Nu har jag varit iväg med pappsen och hyrt lite filmer till kvällen. "Min stora feta grekiska semester" var ju bara ett måste SAMT att köpa ett ton godis. Det är hemmakväll syndromet. "Jag ska bara ta några bitar" -och sen kommer man hem med halva affären.



Hello sunday




Gårdagen var klockren! Jag säger bara: en Amanda, en Alexandra och en strippstång. Resten för ni klura ut själva! Tror ni att man har varit för länge i Indien om man prutar på drinkarna i baren? Må hända men varför sluta om det funkar? Hur som helst så var kvällen sjukt rolig. Vi gick in på tre hjärtan men vände i trappan och gick istället till the corner där vi i stort sett var hela natten tills vi gick till la cocaracha och till sist, inte helt otippat, donken. Trevlig kväll med underbara människor och inga intriger. Just how I like it!

Nu: plugg
Sen: hemmakväll
Ikväll: film




Always and forever




Idag har jag haft en liten One Tree Hill -eftermiddag här hemma. Jag har fått lånat säsong 3 av Anna. Har ju bara 1:an och 2:an... Det är skamligt för en One Tree Hill -nörd som jag. Varför har man då en sådan fruktansvärd förkärlek till den serien? Jo. Det finns så mycket som påminner om ens eget liv. Jag kan nästan sätta in alla karaktärer på någon jag känner. Lite kusligt men även lite roligt emellan åt.



Fredagsmys


Kvällen har spenderats hos brorsan och Johanna. Riktigt mysigt. Vi kollade på law abiding citizen som var mycket bra. Bättre än jag trodde. Och självklart skulle dom proppa i mig en massa god mat också. Märks det att vi är släkt? Imorgon ska jag träffa Anna, vi ska ta en runda på stan och på kvällen blir det utgång med massa trevligt folk. Låter som en ganska välplanerad helg tycker jag. 


Natti natti , nu ska jag sova.



Some pics from Goa (part 3)


Jag hittade lite fler bilder från Goa på Carlos facebook som jag snodde haha. För visst är det så att just i de bästa ögonblicken har man oftast inte med sig kameran. Typsikt. I dessa lägen är det ju tur att man har en vän som Carlos!














You can't put your arms round a memory


Idag har varit en liten minimysdag. Jag började sent och gav mig friheten att sluta lite tidigare också så jag och tjejerna åkte till donken. Dom har fått tillbaka lionglassen! Som vi har saknat den. Vi var ju bara helt enkelt tvugna att passa på för vem vet när dom får för sig att ta bort den igen. McDonalds är så unpredictable liksom.

Ikväll är det plugg som gäller. Ryska står först på listan och sedan hade jag tänkt att börja så smått på geografin också. Imorgon är det fredag om någon har missat det. Så jäkla gött! Och på lördag är det utgång med Caisa, Alexandra och Viktoria. Bland annat. Det ser vi fram emot!



Ett luddigt inlägg


Sitter uppe igen sent igen. Jag har för mycket tankar som snurrar runt i huvudet för att kunna sova. Ibland funderar jag för mycket. Bevisligen. Det stör väldigt många har jag kommit fram till. Man måste tydligen alltid säga vad man funderar på och om man inte delar med sig av allt så är man plötsligt hemlighetsfull eller mystisk. Just mystisk är ett ord jag får höra ofta. Men ser ni, det är jag inte. Jag gillar bara att få lite perspektiv på mina egna problemlösningar själv innan jag delar med mig av dom. Om inte ens jag vet mina känslor vem ska då veta dom? Jag måste väl ändå känna mig själv bäst tycker man. Vissa saker är liksom onödiga att dela med sig av i och med att ingen någonsin kommer att förstå och jag suger på att förklara. Missförstånd är ju bara jobbigt. Jag slår vad om att ingen förstår vad jag snackar om nu men jag var bara tvungen att skriva av mig lite.

Det är rätt mysigt att sitta uppe själv i mörkret, lyssna på Bob Marley och digga med i äkta reggae -anda. Jag är ett nattmänniska. Nattuggla. Nattsuddare. Kalla det vad ni vill. Jag älskar natten. Det är den bästa tiden på dygnet. Hur mysigt är det inte att sitta och se när solen börjar komma upp liksom? Det kan nästan vara mer mysigt än en solnedgång faktiskt.

Nu ska jag sluta tjafsa om konstiga saker och ta en snabb dusch istället. Imorgon  har jag två lektioner som jag inte riktigt fattar varför jag ska gå på. Först har jag matte. Skittråkigt och jag fattar ingenting. Sedan har jag spanska som jag får ångest för varje gång jag ska dit. Varför? Jo för att jag kan ingenting och alla andra är som födda spanjorer. Thats why. Nu säger jag godnatt! Sweet dreams.



Glasögonorm




Kom precis hem från specsavers. Synundersökningen visade inte helt otippat på att jag behöver glasögon. Inte alltid dock! Bara när jag läser, kollar tv och sånt. Så om ungefär en vecka blir jag en glasögonorm haha. Det måste väl ge mig lite geek -points va? Sweet.


Some pics from Goa (part 2)






Arbetssökande




Maten var god. Som väntat..... Nu ska jag ta en kopp kaffe och dega i soffan. Jag som precis har blivit kvitt mitt kofeinberoende. Jaja, what to do? Jag är ju sugen! Hm. Kanske inte är kvitt det ändå. Nu har jag i alla fall tre veckors te -drickande att ta ifatt.


Ps: ska skaffa ett jobb och spara pengar. nyårslöfte. typ. fast ett försenat sådant...



Three little birds


Måndag är aldrig roliga och ännu mindre när det är snö involverat. Idag har jag gått både till och från skolan i och med att cykla är otänkbart! Jag vet inte vad det är med snubbarna som skottar snö i Halmstad. Eller om vi nu har några överhuvudtaget för några skottade vägar har vi inte. Dom behöver sköta vägarna någon månad om året och inte ens det klarar dom av. AAAAHHHHH. Blir idiot på sånt.

Nu är raggsockarna på och snart ska jag tydligen äta grek/indiskt. Jag får inte riktigt ihop det i mitt lilla hjärnkontor men det bli nog gott. Grekland och Indien är ju säkra kort.



Myssöndag


Kvällen har spenderats med bror och hans tjej här hemma. Yatzy och skumtomtar. Kan det bli bättre? Snart blir det film och sedan sänggång. Låter som en kalasplan enligt mig i alla fall.


nattinatti ♥



Some pics from Goa


Inne i Panjim





Två timmars resa in i djungeln







En dag ute på havet







Would you save my soul tonight?



Mina fina Indiska tårtor som Lina hade bakat... Både goda och snygga!

Jag tror inte vodka och jag hör ihop. Det slutar aldrig bra för oss två... Hur som helst så var gårdagen hur awesome som helst. Skulle kanske inte trott att jag och min bror kan dricka lika mycket och lika snabbt! Somnade runt fem och vaknade för ungefär två timmar sen. Nu har precis bröderna varit här och ätit och tjabbat. Idag bli det ENBART slapp för min del. Måndag imorgon. Skola. Plugga. Blä.

Fick lite presenter också! Pengar (till en tatuering) som jag hade önskat mig, pengar, armband, en chockrosa resväska, fin liten skulptur och en biljett till P3 Guld 2010 på tisdag! Ska bli sjukt roligt. Sedan ska jag få några till presenter i efterskott också haha. Nu ska jag jaga chips. Ciao.



I gotta feeling


Det är full rulle här hemma. Dukning, städning, matlagning, tårthämtning, ditten och datten. GAAAHHH. Mamma stressar mig. Hur som helst. Idag har jag verkligen sovit ut på riktigt. Något som jag inte hade tid med när var i Goa haha. Ikväll kommer då släkten och ska fira mig och jag hoppas allt kommer bli så bra som jag har tänkt att det ska bli. 

Nu tänkte jag städa mitt rum för det ser ut som en soptipp. Det är ett sådant Amanda syndrom. Att antingen låta resväskan ligga kvar och ha saker i den i typ en vecka efter det att man har kommit hem ELLER att bara slänga ut alltihopa i en hög på golvet och säga: jag tar det när jag har tid.


PUSS!


New year's eve -09









Bday


18 år... myndig och allt det där. Wow. I like it. Vaknade tidigare än vad jag behövde idag pga jetlagen men det var ju rätt väntat. Så jag gick upp, gjorde mig i ordning och åkte iväg med mamma och handlade samt tog en snabb fika innan det var dags att åka till skolan. Det var sjukt roligt att träffa alla igen! Fick världens gulligaste present av mina flickor. Tack ska ni ha.

Så förutom att träffa alla igen så har jag faktiskt inte hittat något annat positivt med att vara tillbaka. Inte en enda sak faktiskt. Det är svin kallt ute, jag halkar runt och ser ut som en fjant för det mesta. Människor är kalla och stämningen som jag älskar kommer aldrig någonsin existera här. Yeah, det suger att jag måste bo här ett tag till men vad ska man göra?

Imorgon är det i alla fall fredag och DET gillar vi. På lördag är det lite fest och jag hoppas verkligen allt blir bra. Ser fram emot det riktigt mycket. Nu hade jag tänkt att ta en snabb dusch och sedan försöka sova lite även om det kommer ta emot lite att gå och lägga sig. Är van vid indiska tider. Eller. SENA indiska tider vilket innebär att jag inte ska sova försen om några timmar till. Säger i alla fall godnatt och tack till alla underbara som har grattat mig idag. Wow, ni är sjukt söta allihopa. Puss!


And I had a feeling that I belonged




Tillbaka i Sverige igen. Efter tre underbara veckor. Tänker inte ens försöka att beskriva allt för det är lönlöst. Det går inte. Jag vill tillbaka. Jag kommer tillbaka. Så är det bara. Som vi sa: Vi säger aldrig hejdå för att vi ses ju snart igen. Men det är ändå jobbigt. Som fan.



RSS 2.0