Mitt 2008.



Ja, vad ska jag säga ... Mitt 2008 har varit ett av mina värsta år. Okej, det har klart funnits några ljusa stunder men dom tyngdes tyävrr ner av allt det jobbiga som hände. Jag förlorade många männsikor runt omkring mig, på alla sett och vis. Det har varit ett tungt år för många som jag känner också. Ni vet nog vad jag tänker på ... Kan inte föreställa mig hur svårt det har varit för er. Usch, men förhoppningsvis kommer 2009 bli bättre. Alla förtjänar ett break från all sorg och smärta. Jag ska försöka göra detta året till ett så bra år som det nånsin går! Jag menar, jag ska ändå inte klaga. Jag har mina underbara vänner, som jag vet alltid kommer finnas där för mig. Sen har jag ju mina nya vänner som också betyder otroligt mycket för mig. Det är helt sjukt hur bra kompisar vi har blivit på så kort tid. Jag älskar dom och jag känner på mig att det är vänskap som kommer hålla bra länge. Så något vann jag ju ändå detta året. Som sagt, man ser konstigt nog mest det jobbiga men det hände faktiskt en hel del bra saker i år också.


Ska bara ta några saker som jag kommer ihåg starkt:
Thailand - I februari åkte vi till Thailand och det var helt underbart. Träffade en kusin på pappas sida som jag aldrig hade träffat. Bara det är en enorm grej för mig. Jag träffade Stephan och mitt stora dykarintresse väcktes till liv. Jag och pappa åkte på snorkling med han och hans dykare. Helt jävla magiskt var det och hade det inte varit för den otroliga upplevelsen så vet jag inte om jag hade kännt såhär för dykning som jag gör nu.
Cypern - I augusti åkte vi och kims familj till Larnaka, Cypern. Det är en resan jag aldrig kommer att glömma. Jag hade skitskoj varje dag och allt var nästan perfekt! Att se staden där min pappa bodde i när han var liten var en känsla som jag nästan inte kan beskriva ... Den var helt bombad och orörd sedan kriget. Det var häftigt att vara där men samtidigt ganska jobbigt med tanke på att farfar hade gått bort bara någora månader tidigare. Var jag än kollade så såg jag honom. Trotts det så var jag glad för pappas skull. Han fick se sitt gammla hus, stranden och det otrolig havet där han har så många minnen ifrån. Under hela min uppväxt har jag hör talas om det här stället och äntligen stod jag där och det kändes helt overkligt.
Flytten från Fyllinge - Ja, hur kan jag nu ta med det som en sak jag ser tillbaka på som bra? Det var bara så att det var helt rätt tid att flytta därifrån då. Trotts att jag saknar lägenheten, folket och saker som nu bara är minnen så var det liksom dags. Det var nog rätt bra också. Det kändes som att det skulle bli skönt att börja om på nytt och lägga allting bakom sig. Därför ser jag det som en bra sak som hände. Hoppas ni förstår.
Började på Sannarp - Jag hade aldrig vågat tro att det skulle bli såhär bra som det nu blev när jag började på Sannarpsgymnasiet. Där har jag fått vänskap som jag hoppas varar livet ut. Helt underbara människor. Min klass, SPSP08 är min räddning i vardagen. Det folket får mig alltid på bra humör och det går inte en dag utan ett skratt.


Det här är bara en liten sammanfattning av allt bra som faktiskt hände i år och jag har säkert glömt massor. Jag hoppas att mitt och alla andras 2009 blir ett betydligt bättre år och jag ser fram emot massor skoj som jag senare ska kunna blicka tillbaka på. Hoppas att ert nyår bli toppen för det tänker jag i alla fall se till att mitt blir!
G o t t   n y t t   å r   a l l i h o p a ! ! !


I get by with a little help from my friends.



Gosh, vad jag saknar dig Arbona Hysa. Ingenting slår våra minnen ♥


Ouff, vet ni ... Haha jag somnade efter jag hade käkat idag. Det händer väldigt sällan och speciellt inte när jag jag har lov och ändå liksom sover till 12. Men jo, jag somnade sött där till mitt shawn mullins album på rummet.


Idag var jag ju då i stan och verkligen slösade fett med pengar! Har lite smått ångest faktiskt ... Jag, Anna och hennes kompis Felicia från Ängelholm var nog inne i varje affär i Halmstad för att hitta allt vi behöver tills imorgon. Jag tror det slutade med att alla blev nöjda och glada i alla fall :) Träffade min älskling Arbona inne på gina också. Åh gud vad jag saknar henne. Det var ett tag sedan nu så vi hade lite kramkalas där mitt i myllret av folk, haha. Vilka minnen jag har med den tjejen ... det är inte klokt. Efter jag hade sagt hejdå och gett min älskling 1000 kramar fortsatte shoppingen för fulla muggar. Jag och Anna köpte likadana skor som vi kom fram till att vi kommer kunna utnyttja till max. Verkligen till max! Hör här. Imorgon - nyårsafton (såklart...) men sen har vi även 3 års av FN-rollspel där vi kan ha dom. Mhmm, visst är vi ett par smarta brudar ..;)


Staden kallar.


God morgon / dobre utra / kalimera / buenos días / good morning.
Amanda är uppe, sminkad, påklädd och redo för stan även fast klockan inte ens är halv 12 :)
Min grymt coola men höglåtnade ACDC-klocka ringde redan 9 idag.
Får erkänna att det tog emot lite att gå upp men jag fixade det!


Idag har jag lite ärenden på stan. Det var ett tag sedan jag shoppade nu.
Grejen är att mellandagsrean i Halmstad är rena katastrofen, så jag har helt enkelt inte haft orken i år. Alla människor är i samma affärer exakt samtidigt och alla är berädda att döda för kläderna. Nja inget för mig ... Den som väntar på något gått ni vet ;)
Hur som helt så ska jag ge mig ut idag vilken kanske inte är så mycket bättre med tanke på att det är nyårsafton imorgon, men måste man så måste man. Ska köpa tights, underkläder och lite annat kul ...
c ya.



To be honest - I'm a liar.


Idag smäller det gott folk! Ska börja ta tag i tränigen på allvar igen.
Allt gick ju så bra i början av hösten, men sen vet jag inte riktigt vad som hände ...
Men nu så, nu jävlar!  Ska man köra igång så kan man lika gärna köra 110 från början, eller?
Hmm nja, vet inte om det är en sån god idé. Ska i alla fall boxas med bästa Johanna ikväll. Gaaaahh, så roligt det är och det var ju ett tag sedan sist så hon kommer säkert banka skiten ur mig. Får se hur mycket träningsvärk det blir denna gången. Förra va ju .. öhm fruktansvärd och den gav sig ju aldrig heller! Den plågade säkert mig i 3 dagar.
Denna gången hoppas jag på att jag har tränat upp mig lite så man åtminstånde kan höja sitt glas på nyårsafton. Aja, det återstår ju att se. Annars går det säkert att bota höhö ... ;)


När jag ändå sitter här så kan jag ju berätta lite om hur dagen har sett ut hitills.
Mami väckte mig med kaffet klart klockan 12. Snacka om att man har världens gulligaste mamma! Åt frukost och drack såklart morgonkaffet. Sen slog jag på tv:n en stund och blev helt till mig när jag såg att Cher var med i The Ellen DeGeneres Show. Alltså ja. Jag är ett gammalt Cher fan. Kanske man inte kan tro men så är det ;) Tycker hon är skitcool den gamle tanten och hennes musik är faktiskt bra. Inte alls min musikstil men just Cher är det något speciellt med. Jaja, som det kan va :)


Efter min Cherstund gick jag i duschen och sen fixade jag mig lite sådära.
För en gång skull hade jag en sån bra dag ni vet. När sminket blir perfekt, håret ligger exakt som man vill ha det och kläderna sitter ok. Det händer inte ofta kan jag säga er men en sån dag var det idag. Guuushh happy me. Lite senare följde jag med mami och Lina och handlade och sen har jag spenderat lite One Tree hill tid. Den är dyrbar ska ni veta.



Dont forget the happy things in life.


Bild: Skälderviken i Ängelholm
Klickad av: Mig



Kläder:
Mysbyxor och en tisha från gina.
Smink: Inget alls, vilket är skönt.
Frisyr: Fluffet i en totte helt enkelt.
Bild: En jag tog när jag var i Ä-holm senast.
Låt: Shaun Mullins - Everywhere I go <3

Vill ha:
En billig flygbiljett ...?
Göromål: RITA, RITA och RITA!
Läsning: Bloggar?
Borde: Borde mycket. Borde läsa, borde äta, borde städa, borde gå till gymmet, borde träffa min kompisar, borde laga mat, borde göra allt förutom att sitta här egentligen ...

Mat:
Macka.
Köp: Inte ett skit!
Humör: Glad.

Roligaste:
Att jag inte har tappat förmågan att rita!! Gick loss på mina nya pennor idag och resultater blev helt ok. Bättre än förväntat! Så nu är lilla jag happy happy ;)
Tråkigaste: Att även om man inte vill så måste man släppa taget :/



We keep slippin'


Satt uppe till 3 inatt så jag var lite sleten imorse när brorsan ringde och väckte mig.
Nu har jag i alla fall tagit tag i det och gått upp ur min grymt sköna säng.
Idag blir det nog inte så mycket gjort. Slappedag med andra ord!
Lyssnar på en helgo skiva med Shaun Mullins och den kommer nog gå hela dagen.
Det är sån där riktig söndags musik ni vet. Gaaahh , sånt där gillas.


Snackade lite med Anna den lilla sötingen på bilddagboken nyss , haha.
Dagens generation säger jag bara ;)
Hur som helst så ska vi och min Biiiibe kanske träffas snart.
Känns som det var år sedan! Hemskt , riktigt hemskt!
Saknar faktiskt hela SPSP08. Det är som om någonting fattas om dagarna.



 


Merry Christmas!


Julafton - 08 tillbringades hemma hos min bror med familjen. Otroligt mysigt var det ! Brorsan hade verkligen gått inför det här med jul och allt var det nu innebär. Även om vi inte är så vana med svensk julmat på julafton så blev det riktigt bra måste jag säga. I vanliga fall brukar våra jular firas med en stor fet kalkon i stället, men i år blev det alltså lite ändringar. Jag föredrar ju kalkon i och med att jag inte är så förtjust i svenskt julbord. Men inga sura miner här inte! Kalkonen kommer ju bara några dagar senare i år ;) Närmare bestämmt på lördag. Då blir det julafton nr 2! Mm, me just love it. Om nu någonting var dåligt med den här julen var/är att mamma jobbar. Inte bara julafton, utan verkligen hela julen. Inte rättvist någonstans om ni frågar mig! Men vi gjorde det bästa av situationen. När jag och pappa hade kommit hem från davve så gick vi till mammas jobb och överraskade henne med lite godsaker. Inte för att det behövdes. Det fanns det mesta där kan jag säga. Amanda var inte blyg hon haha xD Jag: "Asså du jobbar julen mamma, då ska man jävla utnyttja allt som går." Så jag åt tills det inte gick ner en bit till av något. Haha, that's the way we do it ;) Så julafton blev faktiskt nog helt perfekt trotts allt. Huvudsaken är ju att man tillbringar den med personerna man älskar , right? Och det gjorde jag ju helt klart.





Mami & jag :))



t.v; Maten :D   t.h; glöggen räckte i alla fall ;)



Tomten och mina söta älsklingar ♥



Min lill-rocker och jag rockade loss ;D Hearts on fire, hearts on fire ... ;)



Världens gulligaste par! Johanna och bror min :)



t.v; Davve och mormor ;P  t.h; Danne is bringing sexy back ;)



Söstra östra fixar till efterätten och kidsen tittar på ? x)



Papi och jag. Say Rossiiiiya! :D Hahahah x))



Vi kollade lite på Armageddon också, naaaajsss ;)



Denna bilden får avsluta detta inlägget :D Min prinsessa och jag ♥



All you need is love.


Kom precis hem från en asgod lunch med Danne.
Eller lunch och lunch. Snarare frukost, men ändå ! Det var jättemumsigt. Lai Thai's käk äger!
Snart ska jag in till stan med mami. Måste köpa något snyggt till julafton.
Asså det känns knappt som jul ... Ingen snö, inget julpirr i magen,
ingen överdriven julkänsla någonstans faktiskt.
Sadface på det ..



Bara för Aleks !



I was made for loving you med Kiss.
Här är den Aleks , bara för dig !


I'd rather be with you.


Igår hade jag och älsklingarna det skitskoj ! Sov över hos Mika.
Fan va mysigt det var. Massor med filtar, madrasser och kuddar. Myyys !!
Kollade film, käkade och snackade en massa skit. Just how we like it ;)
Såklart hände det några insidenter också, annars hade det ju inte varit oss !
Bl.a Anna som snubblade. Shit , det såg helt förskräckligt ut haha.
Skrattade faktiskt inte förren jag såg att hon överlevde !
Det var i alla fall asmysigt och det måste bara göras om snart igen.

Ja, andra dagen på lovet. Känns skönt men lite tomt.
Saknar mina underbara <3





Håller tummarna för att jag spenderar min sommar här i år.
Snälla, jag behöver det. På alla sätt ..


Falling away with you.


Det efterlängtade jullovet är här folks ! Le och njut.
Tiden har gått sjukt snabbt and it kind of freaks me out ;s
Idag var det ju då julavslutning i skolan.
Först samlades vi i galaxen och sen gick vi till klassrummet.
Det var inte så långvarigt faktiskt , skönt. Vi fikade lite och så , allmänt mys.
Efter det drog jag till stan med Anna, Habibe, Alice, Mika och Elias.
Skiiitkallt att gå in till stan med leggins kan jag säga ;O Inget jag rekomenderar.
Det var trevlans i stan. Man kan ju lungt säga att man har världens roligaste vänner xD
Kommer sakna alla skratten ! Tänk , 3 veckor utan våra skratt.
Det är det ända tråkiga med lovet. Att inte träffa er !
brumm brumm ..



all of the love we've left behind
watching the flash backs intertwine
memories i will never find
memories i will never find




Love the life I'm livin'


Nu är en otroligt jobbig vecka fylld av prov, redovisningar och allmänt tjuriga miner förbi ! Hur jävla skönt som helst ^^. Och veckan ja .. Den har faktiskt bjudit på både den ena och det andra. Allt började piss med slutade helt underbart med en helmysig lussefredag i skolan. Folk har fått mig att inse en hel del saker också. Det kanske inte alltid är så lätt att nå fram till mig men när man väl gör det ska man vara nöjd med sig själv ;) För att summera allt humhum som jag snackar om så kan jag bara säga att jag älskar livet som det är just nu ! Om man bara hade lite mer av dom här tiderna så skulle det vara beawesome. Men man har ju såklart sina ups and downs här i livet , men jag ska lägga mer betoning på "upsen" från och med nu. För idag insåg jag någonting. Fan vad lyckligt lottad jag är. Det var faktiskt under Annas tal som det gick upp för mig hur bra allting är för tillfället. Så tack gumman.

Förövrigt är jag trött som ett helt ålderdomshem.




Tiden räcker inte till.


Det är så mycket just nu eller snarare hela tiden.
Hinner aldrig pusta ut riktigt .. jobbigt.
Det känns som man kämpar i onödan,
och allt man redan har kämpat för är förgäves.



Idag kan jag utan att ta i säga att jag har pluggat hela kvällen.
Har spanska prov imorgon och vill göra så jävla bra ifrån mig, mer än nånsin !
På fredag är det naturkunskaps prov, det sista i A-kursen.
Då gäller det. Kuggar du detta Amanda, så är det kört säger jag bara.
Jaja, nog snackat om stressen och prestationsångesten nu ^^.
Det är två dagar kvar på denna veckan så stå ut !


RSS 2.0