Keep talkin' that blah blah blah


Jag sitter just nu och finslipar på min "SPSP08-lista" på spotify och så plötsligt slår det mig: fan vad dåliga låtar vi går runt och sjunger på! Det är lite charmen med det hela. Bad songs for great people, eller något i den stilen. På onsdagar känns det faktiskt som om man har ett liv. Slutar relativt tidigt och börjar vid lunch imorgon så då får man passa på att njuta. Jag hade tänkt att kolla lite film och sedan göra färdigt min engelska uppgift som ska skickas in idag och resten av kvällen är än så länge en gåta. Jag gillar mitt upplägg faktiskt!


Hörs senare!



Todo para ti


Tänk att ett litet sms kan förgylla en hel dag och få en att glömma all skit.
Nu ska jag ta mig en kopp kaffe och bara njuta av livet, huhu.
Imorgon tar jag nya tag med pluggandet. 3 days to go, sen LOV!





Hey ho let's go


Vad vill folk mig egentligen? Lev era patetiska liv och låt mig va. Det som är mest störande är att folk vet exakt vilka knappar de ska trycka på för att irritera skiten ur mig, men believe me små äckliga skanks, jag bryr mig inte längre. So stop talkin' that blah blah blah, coz I ain't listening no mooooore... Mkaaaay? Göttmos.

Ryskaprovet gick fett fel. Helt åt pipan. Så jag kan med all säkerhet kyssa mitt MVG hejdå. What to do? Det var riktigt mycket och självklart kommer alltid det som man inte har pluggat på. Hursomhelst så ska jag ha en riktigt soft kväll nu som jag inte har haft på ett tag eftersom helgen gick ju åt till meningslöst plugg... Ja positiviteten sprudlar verkligen idag.

Och till er vänner/fiender som läser min blogg: VÅGA KOMENTERA! Jag ser ju att den lilla läsarkurvan ökar så smått, så var icke passiva ladys and gentlemen! Speak up vettja!



Enrique and Anna


Fick nyss världens gulligaste kommentar:

"Honestly, you guys are like Enrique Iglesisas and Anna Kournikova!"






Pluggmotivationen är på noll


Sitter här med mitt kaffe och försöker att inte gripas av panik. Just nu känns det som att jag kan säga goodbye till mitt MVG i ryska... Har ingen ork, motivation eller självdiciplin för fem öre! Någon som vill dela med sig av bra tips?

Anyhow, nästa vecka börjar den stora nedräkningen. Är det normalt att ha en nedräkning till den riktigt nedräkningen? På lördag är det i alla fall 3 månader kvar till jag åker till Grekland med familjen SAMT att det är ett år kvar till friheten. Do I hear a wiiii-ho?



We're all from Barcelona




Esto es para ti mi mejor amigo español! ;)

Länge sedan man hörde eller? EH JA! Detta var den bästa jag hittade så den får helt enkelt duga. Det är en sådan låt som gör mig ba så jeeekla glad assoo. Göttmos.

P.S: Fick höra det roligaste på länge nyss. Min gudmor  har tydligen fått sålt två av sina tavlor TILL TONY FREAKIN' ERWING!! HAHAHA, fan vad underbart!



Plugg plugg plugg



Study location: da floor

Varför pluggar jag aldrig på glosor och viktiga saker innan man ska ha prov på det? Varföööööör? Jag litar helt klart alldeles för mycket på ryssen i mig. Ja, den ryssen i mig som vägrar att lära sig simpla glosor som man borde kunna vid det här laget... Hate you Elena! Nej då, inte alls skitsofren...

Varför kan man inte utöka dygnet med några timmat? Känns inte som jag hinner med ett skit! Och ännu mindre när man ska ändra om klockfan och FÖRLORA en timme bara sådär. INTE OK! Nu ska jag återgå till min röriga verklighet. Later chicos and chicas!

You will have every kind of kiss,
in every kind of way,
in every possible place,
when you get here.



Russian delicacies


Sitter i mitt rum och råpluggar ryska. Inte det roligaste man kan ha för sig på en lördagkväll men definitivt nödvändigt. Jag tror jag ska laga lite lapsha om jag får tid över. MUMS!!!! Det kommer i alla fall glädja pappa som tycker jag jag lagar ryskt alltför sällan. Men den matkulturen och mitt tidschema går inte riktigt ihop. Först tar det typ en halv dag att laga maten och sen ska man sitta i helst tre timmar och avnjuta den också... Baaaah, den tiden finns fan inte för mig längre. Too bad.

Snart är det påsk OCH DÅ blir det mycket russki mat vill jag lova. Åh, kulich! Göttmos. Nu ska jag återgå till mitt pluggande... Lataaah bitches!




Crazy 'bout them russian delicacies!




All you do is annoy


Min helg:
Plugga ryska
♦ Göra klar engelskan som skulle vara inlämnat i fredags...
♦ Skriva mitt svenska arbete
♦ Försöka vara lite social



You're just a little boy, think you're so cute, so coy.
You must talk so big to make up for smaller things...
You're just a little boy, all you do is annoy!

- Moahahaha!!! *snap*



I had a feeling that I belonged




I remember we were driving, driving in your car, the speed so fast I felt like I was drunk, city lights lay out before us and your arm felt nice wrapped 'round my shoulder, and I had a feeling that I belonged, and I had a feeling I could be someone, be someone, be someone.... ♥

"It's always gonna be there isn't it? You and me?"



What's holding you back?




Jag VET vad jag vill. Men jag vågar inte... Rädslan tar över. Ännu en gång har jag låtit en person förstöra det som jag trodde var en bra början till att försöka lita på folk igen. Men det var verkligen ett stort jävla misstag. Ett steg fram och två tillbaka...



I fell in love on the seaside


Det är skönt att veta att någon tror på en. Det är nog den bästa känslan jag kan komma på just nu... Hursomhelst! Sitter här vid mitt skrivbord och lyssnar på massa bra musik och dricker kaffe. Borde egentligen plugga MEN jag har organiserat så sjukt bra spellistor på spotify på siståne! Då är det inte så lätt att prioritera ryskaböckerna kan jag lova...

Idag lyssnar jag på: The Kooks - Seaside





I miss you...



Sunshine


ÅH vilken bra dag det har varit. Jag och Jennifer har tagit fram norsken i oss och hittat en massa fina ord. Vilket  underbart språk det är! Förutom det så har solen visat sig och det gör mig extra glad, trots vindhelvetet. Höll på att blåsa iväg när jag gick hem idag. Nu har jag precis trallat hem från stan med mamma efter lite shopping. Vi blev väldigt vårtaggade när vi såg att uppbyggnaden av Bull's uteservering var i full gång. Mysfaktor deluxe! Nu ska jag snart sätta igång med pluggandet.


MEN FÖRST:
The Gaslight Anthem - The '59 sound



Utflyttningsfest





Till min stora förvåning var detta de enda bilderna som blev tagna i lördags... var väl för busy med att tjabba och pimpla vin. Favorit i repris snart kanske? OHJA! Ka -booooom.



Minus you I’m better off




I played along
I played along
I played along
rolled right off my back
But obviously my armor was cracked
What kind of a boyfriend would forget that?
Who would forget that?

The type of guy who doesn’t see
What he has until she leaves
Don’t let me go
Cause without me, you know you’re lost
Wise up now or pay the cost
Soon you will know




Bakis


Vaknade upp klockan halv 9 i Jimmys säng (jag stenvägrade sova i soffan en natt till!) med världens halsont. Inte så kul. Men lyckades ta mig ner för trapporna och umgås innan vi åkte hem. Gårdagen var så jäkla lyckad! Och detta var INTE den sista utflyttningsfesten tydligen. Hm, trodde man bara hade en men ju fler destå bättre!

Ska snart käka lite mat. Mamma är en ängel säger jag bara. Man blir ju hungrig när man sitter och kollar på alex och carlos som vräker i sig både det ena och andra...


Puss så länge!



Fool me twice, shame on me




Igår var jag så trött att jag somnade redan vid 7. Vaknade, pratade med en konstig typ i telefon i sammanlagt säkert 2-3 timmar, tills jag somnade igen och sov till middag idag. Tummen upp på det. Ikväll blir det fest! Fy fan vad passande. Jag behöver en helt galen natt känner jag. Det var allt för länge sedan nu.


P.S: ska inte lägga ner mer tid på idioter.



FN-rollspel dag 2


Skulle hållt ett tal idag men fegade ur... Vilken tur då att man får 10 minuter på sig att skriva ett om en fråga man inte har någon aning om isället då, och sedan ska framföra det så bra som möjligt. Helst utan att skaka sönder på scenen. Men det gick väl ändå ganska bra. Fick hjälp och stöd av Alexandra som tur var.

Ikväll har det varit mysigt. Lite god mat, lite gott vin och nyss så fick jag reda på att Sofie och hittat fram till J i Goa! Så jäkla gött att höra. Önskar bara att jag också var där...


Nu ska jag slänga mig i soffan. Ciao!



Godnatt




Alltså nej. Vill inte. VILL INTE!!! Jag har nu skrivit ett väldigt flumigt tal till morgondagens förhandlingar, men som sagt: I doubt that anyone's gonna hear it.

Hursomhelst så längtar jag till helgen då allt det här är överstökat och jag bara kan göra det jag vill utan en tanke på resolutioner, tal, osv. Helgen kommer bli sååå bra känner jag. Åtminståne lördagen. Fest fest fest! Jag och Jessica har redan börjat tagga haha. Nej nu får det bli läggdags för mig. Måste få några timmars sömn inatt. Godnatt mina damer och herrar.



FN-rollspel dag 1


FN-rollspel dag 1 är nu avklarad och jag är helt slut. Det här suger verkligen musten ur mig. Just nu sitter jag och försöker skriva ihop ett relativt bra tal tills imorgon. Frågan är ju bara om jag kommer att ta mod till mig och gå upp och säga det. Äh, det får gå som det går känner jag. Orkar verkligen inte detta just nu.



Lyckorus




Här sitter jag med en hög resolutioner. Ska läsa dem. Snart. Ska bara kolla runt lite på facebook först och dricka lite kaffe och kanske kolla lite tv... MEN SEN! Sen ska jag ta tag i det. Promise!

Imorgon drar ju som sagt FN-rollspelet igång och jag är helt cool lugn, vilket är lite smått oroväckande. Jag borde ju vara helt galen vid det här laget! Rätt skönt att slippa oron faktiskt. Det slösar bara på massa onödig energi. Idag träffade jag bästa vän för en snabbfika som blev vår längsta fika ever typ. Härligt. Och jag bara sprudlar av lycka! Ibland är hemlisar bara så awesome.

Snackade med Carlos igår. Vi komuniserar bara genom svenska och spanska numera hahaha. Don't ask. Han var den enda som fick mig att skratta och må bättre igår efter mitt lilla utbrott (inte så litet). Så Carlos, här är en kärleksförklaring till dig! Det finns ingen som kan få mig att skratta så mycket som du, trots att du är på andra sidan jorden. Din svenska suger, men gillar dig ändå. Alla som inte har träffat denna människan har verkligen missat något. Alla behöver någon som honom i sitt liv. Och nej, jag är inte kär/ihop med honom. Jag helt enkelt bara avgudar honom som den helt underbara vän han är! Så det så.

Med det sagt så ska jag ta tag i läsandet av resolutioner. Finns det något segare? Nu är i alla fall skjortan strykt, kavajen lånad (tack Emelie) och skorna framplockade. Pusst. Håll tummarna för mig. Lova. LOVA!!! Okej? Okej. Bra... tack. Puss!




When it gets tough, gotta fight some more




Jag blir så trött. Att inte folk växer upp och mognar till sig. Människor har tydligen inget bättre för sig än att gå runt och snacka skit om folk. Det måste fan vara avundsjuka... Det roliga är att hela dagen har jag haft en känsla av att något är på gång. Vad otippat. Kan man aldrig bara får vara lycklig utan att människor ska komma och förstöra? Tydligen inte.

Och personer som man kanske trodde var ens vänner visar sig genast vara falska och oäkta. Ni är så jävla beroende av folk att det är patetiskt. Kan ni inte stå på era egna ben eller? Ni bryr er bara om vad folk ska tycka, säga och hur ni "framsälls" i det hela. Men sanningen är den att ni är lögnaktiga små osäkra människor som inte har någora egna liv. Men måste ni förstöra alla andras för det? Jag fattar verkligen inte poängen med det. Jag har kommit till det stadiet att jag bryr mig inte längre men det är ändå sjukt störande att ni sprider falska rykten om mina vänner och mig.

Jag har turen att ha äkta, härliga och helt underbara vänner också, som VERKLIGEN bryr sig. Dom som jag vet alltid kommer finns där. Och det är dom som förtjänar min uppmärksamhet egentligen. Inte ni. Så that's it. Från och med nu lägger jag inte ner mer energi på er och ert skitsnack, utan på de som verkligen bryr sig om mig på riktigt. Säg vad fan ni vill, gör vad fan ni vill, fortsätt att leva ert patetiska liv. Bara jag slipper er och all er skit så är jag nöjd.


Just know you're not in this thing alone
There's always a place in me that you can call home
Whenever you feel like we're growing apart
Let's just go back, back, back, back, back to the start

Anything that's worth having
Is sure enough worth fighting for
Quiting's out of the question
When it gets tough, gotta fight some more



Broken inside




Godmorgon! Vaknade med värsta värken i min nacke idag. Så går det när man sover som man gör. Idag hade jag tänkt mig att plugga lite. Såhär bara några dagar innan FN-rollspelet drar igång måste man ju läsa in sig lite på resolutioner osv. Men mest ska jag göra vad fan jag vill i och med att jag har lägenheten för mig själv. Händer inte ofta så man måste utnyttja de tillfällen man får.



I wanna fall in love with you




Jag har alltid älskat denna låten och dessutom är videon garanterat en av de vackraste som gjorts. Ska snart gå och lägga mig. Blir lite tv först bara. Och kanske lite nattamat till det? En dålig Indien -vana det där. Fast dock en ganska mysig Indien -vana.


Godnatt!



Can you smell the desperation?


Once there was a girl who kind of liked someone.
And he liked her back. Then the girl got scared.
Fear changes everything...



Inta hayati, inta habibi


What a day säger jag bara. Kom hem runt fem idag, inte kul. Sedan dess har det varit full rulle. Bror och hans flickvän kom förbi och käkade lite, fick samtal från Indien (låter lika coolt varje gång, muahaha!), pluggat matte, kollat, tv, druckit en jädrans massa kaffe och nu sitter jag här. Kan det inte bara bli fredag typ.... nu? Ska nämligen käka och bowla med fint folk and I can't wait! Detta är precis vad jag behöver!


ha det bra......



Keep breathing


Jag är så trött på falska, oärliga och rent av omogna människor så att jag kan spy! Väx upp någon gång. Vissa beter sig som om de fortfarande går på dagis och har ett jävla sandlådebeteende. Nej, sånt orkar vi inte med. Så rent allmänt så har dagen varit skit för min del, men imorgon är det nya tag igen.

Ikväll har jag en date med matteboken. Vi förstår inte varandra lika bra nu mera. Våra kommunikationssvårigheter tär på vårt förhållande och det är dags att bygga upp det igen! Med andra ord, jag fattar ingenting av matten som vi har prov på på fredag så därför måste jag plugga röven av mig. Typ nu. Puss!


Ulf: "Ouff, jag luktar skank i munnen..."



So real, so beautiful




Gåshud. Gåshud. Gåshud.



Oh you should see the world inside my head




Än så länge gillar jag min pluggfria långhelg. Ikväll har jag käkat tacos med päronen och haft universitetssnack med Alex. Usch vad komplicerat det är att få plugga i här! Snart ska Anna ringa mig och då lär linjen vara bokad för resten av kvällen. Jag känner på mig att hon har mycket att tjabba om ikväll.

Imorgon ska jag träffa flummisarna A i stan och sedan får vi se vad det blir. Kanske hinner jag med att träffa någon filur om turen flyter. Nu ska jag slänga mig i sängen och läsa några kapitel i min nyinförskaffade bok. Puss!



How many special people change?


Dagens låt: Oasis - Champagne supernova


Japp. Det var väl typ allt. God kväll.




Ya tebya pomnyu


Jag har haft lite av en bloggsvacka på siståne men så det känns inte som lusten att skriva finns där. Vilket är lite synd för det händer en massa saker just nu för en gång skull. Mer än vad jag själv kanske förstår.

Idag har jag i alla fall haft världens kortaste och mest onödiga dag. Jag började vid ett, ryska och sedan engelska där jag pratade lite om min bok (som jag inte ens hade läst) och sedan var det slut. Jätteonödigt. Men nu är jag hemma igen och fredagkväll väntar, hihi! Nu ska jag snart klämma i mig gyros. Riktigt naaaaaajs om ni frågar mig. Och även om ni inte frågar mig så är det riktigt naaaaajs. Peace out for now.



Я знаю, сейчас ты далеко
Но так же скучаешь по мне, как я
Я не могу тебя не видеть и ждать
И с каждым днём мы всё дальше друг от друга

Никогда я не пойму...



RSS 2.0