Ännu en vecka har gått.




Söndagar , finns det någon som gillar dom? Jag hatar dom , verkligen hatar dom och det har jag gjort så länge jag kan minnas. En dag av ångest , trötthet , osv. En allmänt jobbig dag helt enkelt. Hur som helst. Idag kommer mormor och ska käka middag med oss. Happyface på det ! :)  Saknar henne jättemycket .. Vi som träffades så ofta när vi bodde i Fyllinge. Som sagt , söndagar är inte min positiva dag. Låten här uppe är OneRepublic - Say (all I need) och knarkas just nu som fan här. Den är så klockrent Amandig tycker jag , haha.


På tal om musik så har jag nästan inga låtar på min nya dator. Det är lite jobbigt för en musiknörd som mig. Fast såklart så finns det några underbara människor som har skickat lite musik till mig. Det uppskattas ;) Jag och mami har precis varit och handlat lite till middagen ikväll. Tror det blir bifteki me patatets sto forno och tzatziki. MUMMA !! Det kan nog vara den enda bra med att det är söndag.


Skååååneland!



Fick ett tillfälle att skriva av mig lite.

Är precis hemkommen från skåneland. Torekov, Kattvik och Helsingborg ! Allt detta för att jag skulle köpa en hylla på IKEA som inte fanns hemma. Så ja , det blev ingen hylla men det har ändå varit en riktigt mysig dag med mammi och papi. Det blir ju ingen filmkväll hemma hos Alice för min del. Mår inte så himla bra och är jäkligt seg så jag hade nog inte tillfört så mycket ändå ..Kanske blir bio eller nått nästa helg istället ^^. Hoppas.
Så min kväll blir väl inte så avancerad. Tacos, massa bra ny musik ( yeaaaaah !) och kanske nån film bara. Eller det är ju inte så bara för Amanda vet ni ;) Ge henne bara lite bra musik så har hon alltid någonting att göra , haha. Musiknörd nr. 1 ? Hmm , ja. Just nu är det John Mayer som gäller och spelas 24/7. Musik är njutning ...


Torsdag.




Jag är nog troligtvis världens sämsta bloggare för tillfället.
Jag tycker inte det är så roligt längre om jag ska vara helt ärlig .. Kanske helt enkelt ska ha att bloggtvång så man blir lite sugnare på det sen igen ? Hmm , jag vet inte. Det är är i alla fall full rulle nu om dagarna. Plugg i massor och den lilla "fritid" man har över , orkar man helt enkelt inte ta vara på. Nu kan det vara extra tungt för att jag inte är helt frisk kanske , men jag är helt matt efter en skolvecka .. På tal om skolvecka så är ju denna snart slut ! Det tackar vi för. Behöver helgen mer än nånsin nu känns det som. Om jag inte är sjuk på lördag blir det nog att jag ska hem till Alice och kolla film. Ska bli riktigt kul men som sagt är jag dålig så orkar jag nog inte , plus att jag tycker inte det är helt schysst mot hon och Anna heller. Smitta dom vill man ju liksom inte. Dom måste ju vara i skolan med mig haha ! Imorgon har jag och Habibe i alla fall bestämmt att vår (som det nu börjar bli nu) boligatoriska fredagsfika ska bli av ! Bra att vi tog tag i det. Så det blir i alla fall minst jag och habibe och sen får vi se vilka som är sugna på att hänga på.  Skolfotona kom idag. Det är inget posetivt kan jag lova er. Blev inge vidare på varken det enskillda eller gruppbilden. Och ja , vad det gäller gruppbilden så togs den ju så jävla tidigt att den togs ju inte ens med min klass. Eller ja , min nuvarande klass rättare sagt. Inte för att jag inte ville ha en bild med SPSK08 men det känns ju lite konstigt nu liksom. Dom behövde ju inte ta klassfotona andra dagen. Men nu är det så , inte mycket att göra åt. Har jag sagt hur nöjd jag är med min klass ? har jag det så kan ni få höra det igen , och igen och igen ! För den är nämligen superhärlig tycker jag. Klart , det är ju ingen 9A , men så gott som kan man väl säga ;) Helgoa människor är det i alla fall.



Ain't no way I'm gone let you down.


Imorse var det katastrof ! Så sömnig har jag nog inte varit på vääldrig länge .. Usch , och det börjar ju bli höst också. Regning och blåsigt. Det händer inte så mycket nytt heller. Det är plugg, träning och sova typ haha. Kul va ? xD Njae , idag har jag dock inte tränat. Har sån jävla träningsvärk och dom smarta människorna säger ju att man behöver någon vilodag imellan så musklerna kan återhämta sig osv. Ska snart plugga ryska med pappa om han kan bli klar med mitt sängbord snart ! Köpte bl.a det närvi var på IKEA  i söndags. Jag tror verkligen mitt rum kommer bli kanon när det bli klart. (även om det är litet.. jättelitet !)


Long time no see?




Okej , grymt länge sedan jag skrev blogg ...
Fy skäms Amanda ! Har hänt så mycket nu på sistonde så ja ... där har vi en bortförklaring i alla fall ;) Ossh, hur börjar man ? Var så länge sen nu haha. Ikväll ska jag och Johanna i alla fall till Nautilus och spinna ! Har ingen aning om hur detta kommer att gå , men medelar sen. Har ju faktiskt köpt ett halvårs kort på Nautilus i lördags så nu jävlar ska jag träna ! Inga undanflykter nu inte ;) Och så blir det ju genast mycket roligare när man har någon att träna med. Jag och Johanna har till och med tummat på det och ni vet, när Amanda tummar på saker är det jävligt viktiga saker vi snackar om haha.


Skolan då ?! Ja , jag har ju faktiskt börjat nu. På riktigt för vi väl understryka. Min lilla lilla mysklass SPSK08 splittrades på mitten. så vi språkare fick gå till sammhälle -samhälle och kulturarna till samhälle -miljö. Vi går dock fortfarande våra inriktningar , bara med en annan klass :) Men allt känns bra nu. SPSP08 är verkligen en jättego klass. Känns riktigt bra !



RSS 2.0