Hanging by a moment


Godmorgon... typ ? Igår var ju jag och min kära bror i Götet som sagt och det var väldigt nice. Trots att det regnade lite. Vi var inom Jam och lämnade in någon förtärkare och sen åkte vi runt och stekte i staden , hehe. På kvällen blev det Rhodosrulle och paradise hotel (?) Nae jag förstår inte heller riktigt hur detta gick till faktiskt. Är inget fan av det direkt...

Runt midnatt ringde  A och vi snackade i drygt tre timmar. Nytt rekord ! Rumpaaahh... Efter att min telefon dog så sms:ade vi i nästan två timmar haha. Runt klockan fem tror jag att jag slöt mina ögon och somnade. Så jag var lite trötter imorse men nu är jag på topp igen :). Snart så kommer hela gänget som hjälper brorsan och Johanna med flytten , och ska käka här. Fullt hus och jag är inte ens påklädd. Kanske borde ta tag i det nu.



You and I were friends from outer space


Göteborg var nice.
Rhodosrullen vad god och nu är jag kräkmätt.


God kväll...



The games that play us




Imorgon drar jag och brorsan till Göteborg !
Roadtrip alá Daniel & Amanda , alltid lika kul.

Du & jag. Bror & syster.
Lika på många sätt , som vi jämt får höra.
Inte alltid positivt men spela kvitta !
Du är värd bättre. Och jag älskar dig. Glöm aldrig det.


Walking gets too boring when you learn how to fly


Nu börjar jag ta tag i saker och ting som ska göras. Jag och mamma var nere på stan innan idag och köpte ett par små söta på Kittys. Har fått byta till nya örhängen nu i en vecka så det var väl dags... Åh , det luktar underbart från köket och jag är svinhungrig också ! Mana mou lagar kotopoulo fileto och till det blir det ju såklart tzatziki och massa annat gottit. Man måste ju bara älska fredagar...



Echoes, silence, patience & grace



Jag och Anna , vi är flitiga vi.
Vårt arbete börjar se ut som ett arbete nu och det är faktiskt inte så himla mycket mer som ska göras. Jag tycker vi är duktiga. Idag gick jag , Anna , Alice och Mika till syon. Nej , jag hade inget ärende dit , från början... Jag hade kunnat sitta där i flera timmar och bara kollat efter roliga utbildningar. Varje gång jag har varit där så blir jag så förvirrad. Vad vill jag göra ? Vad ska jag bli ? Var ska jag bo ? Jag har mina funderingar men det känns som om allt är så luddigt liksom. Men jag antar att det löser sig i slutändan. Bara man går efter hjärtat och det som gör en lycklig så kan det väl inte gå fel. Eller ?


PS: låten heter Always Love , av Nada Surf om man inte redan visste det...




Crying won't help you


Idag känns det som om humorn har sprudlat på hög nivå. Min klass kan nog vara den mest misstolkande/sexmaniac -klassen någonsin. Yes , jag skulle faktiskt tippa på det. Dagens citat måste ju bli "Jag vill rida." Internt skämt , förväntar inte att någon ska förstå det. Som sagt , vår humor är lite vrickad. Sedan vill jag bara säga , vad är det med Halmstad och att det alltid ska blåsa orkan här ? Inte ok. Dessutom så regnar det hela tiden , vilket det mer eller mindre gör i hela det här landet. Jag tror jag läste någonstans att Halmstad har haft tre soltimmar i hela november. Tre soltimmar ? Inte konstigt att folk blir deppiga och käkar lyckopiller i det här landet. Imorgon stänger Akelius av värmen i hela min trappuppgång. Hm , jättekul. Det kommer ju inte alls bli kallt eller så , med tanke på att det redan är minusgrader här inne med alla element på. Bara dom fixar det så man slipper gå som en sibirisk bonde på kvällarna.

På söndag är det julskyltning , vilket innebär glögg och mys på stan. Även om jag inte ska spendera julen här så kan man ju förfira lite. Det är så svensk min jul blir i år. Inte för att den brukar vara så svensk men ändå. Är rätt glad för det för jag är ändå inte ett så stort fan av den svenska julmaten. En annan grymt skön sak att slippa är julklappshandeln ! Det är bara frustrerande och stressigt för jag brukar som med allt annat vara ute i sista minuten. Tänk att det fanns en tid när man tyckte det var roligt att handla julklappar. Jag kommer ihåg när jag och Emelie var mindre. Vi åkte alltid till Ekohallen , på den tiden då det fanns,  och köpte alla julklappar vi skulle köpa. Det blev bara tomtar och helt betydelselösa saker men ändå. Det var vår tradition och skit samma ifall alla fick en ängel i julklapp. Det var vår grej i så många år och jag saknar det lite faktiskt. Eller ganska mycket. Som ni vet så har jag börjat min nedräkning för rätt så länge sedan. Nu är det endast 27 dagar kvar tills jag sitter på tåget till Köpehamn. Fattar ni , 27 dagar ! Jag vet att jag tjatar om detta hela tiden men jag är så överlycklig och förväntansfull. Så ni få helt enkelt så ut med mig...:) Nu tänkte jag ta och ringa mamma och tjabba lite skit med henne.


" To make a mountain of your life is just a choice..."




Don't you know, the hardest part is over


these little wonders ,
these twists & turns of fate




I shall believe


Egentligen har jag ingen tid att skriva i bloggen , men jag känner att jag måste ta ett litet break och dessutom behöver jag skriva av mig lite. Då var ryskaprover gjort och det gick lite sämre än vad jag hade väntat mig faktiskt. Jag har någon konstig prestationsångest över ryskan , jag känner att jag måste få MVG annars är det inte lönt. Det är inte riktigt rättvist mot mig själv pga. allt annat som är på gång nu. Så detta blir troligtvis inte mitt bästa prov men men... Igår var familjen samlad hos mormor i Fyllinge och som alltid så var man mätt som en häst när man åkte därifrån. Danska måltider säger jag bara.

Det är mindre än en månad kvar tills jag åker nu , närmare bestämt 29 dagar. Eller egentligen 28 om man räknar när jag lämnar Halmstad. Det är rätt mycket som ska införskaffas innan dess och jag börjar känna mig rätt stressad , som av allting annat. Men det ordnar sig. Tiden får gärna gå lite snabbare till och med. Nu ska jag dricka lite kaffe och sen blir det plugg för hela slanten !




30 days




1 månad ♥



You are


"Life kicks you around sometimes.
It scares you and it beats you up.
But there's one day when you realize
you're not just a survivor. You're a fighter.
You're tougher than anything
life throws your way. And you are"



Hate is safer than love


Igår , alltså fredag , var jag på bio med tjejerna och såg New Moon. Jag var nog den enda där inne som inte hade läst alla böcker och var helt besatt av Edward men what the hell , det var kul ändå ! Dessutom slapp jag även att göra mitt ryskaprov igår , vilket kändes skitbra ärligt talat. Vi var på någon föreläsning om EU med någon kvinna som hade gått på Sannarp innan och nej det var inte så intressant. Däremot hade vi ganska kul åt andra saker. Det gäller att kunna underhålla sig.

Imorse väckte brorsan mig klockan 10 , fick jag ungefär en halvtimme på mig innan vi stack vi ner till Helsingborg. Vi var inom Halmens en sväng och sedan träffade vi pappsen en stund. Vi skulle egentligen ätit på "Tzatziki" , men det blev ändrade planer i och med att det inte hade öppnat ännu. Så det blev kebab i Ängelhom istället. Finns inget mysigare än roadtrips med brorsan...:)

Ikväll ska jag nog ta och försöka plugga lite , både på ryska och geografi. Imorgon är det den 22 november (alltså bara en månad kvar tills jag åker!!!!!) och middag hos mormor i Fyllinge med hela familjen. Fett med nääjz. Nu ska jag ta en kopp kaffe och kolla på One Tree Hill.



Dagens
gulligaste citat:
Pappa: " Amanda min lilla vitlöksgyros"

HAHAHAHAHAHA.



το καλοκαιρι



Bara för att jag vill ha 35 grader varmt, ljumma vindar och solsken... ♥

Hemma är inte här !


Negativitet


Vad är det med den här veckan ?
 Verkligen ingenting går min väg. Idag trodde jag kanske livet skulle ge mig a break , men nej då. Jag kämpade för att komma upp i morse och cyklade iväg i ottan för att komma till skolan och upptäcka att psykologin var inställd... Idag kom jag och Anna igång på riktigt med vårt arbete , vilket kändes grymt skönt efter att typ inte kommit någonstans på fyra lektioner. När jag skulle cykla hem så pissregnade det så jag var helt genomblöt när jag kom hem. Så ja , vad ska vi vänta oss av imorgon ? Dagarna blir inte bättre dag efter dag precis. Nu är det i alla fall ryska som gäller. Pusst.........


Mitt hår har redan blivit ljusare ! Skandal.
Tänk då efter jag varit i Indien. Så nu har jag och mamma planerat lite.
Dagen efter vi kommer hem och dagen innan min 18års-fest ska vi färga om det.
Bäst att planera i god tid ju...;) GOSH vad jag längat btw !!!!!!!!




Show me how to live


När man inte tror att dagen kan bli sämre så kan den det. Tro mig. Jag är extremt arg och besviken. Dessutom hatar jag alla lärare just nu. Kan ni inte ha lite förståelse för helvete ? En annan sak som är så jävla rubbat på min skola är maten och dom efterblivna mattanterna. Lär er laga mat och lär er att göra TILLRÄCKLIGT med mat. Idag fick vi äta potatis och någon jävla vattning sås med fettklumpar i för att fisken var slut... OCH DESSUTOM så fortsätter den okända idioten att ringa till mig så snart blir det troligtvis polisanmälan. Då får jag åtminstone reda på vem det är och då blir det inte trevligt. Men fortsätt du att ringa , gör det. Du kommer bara få tillbaka tio gånger värre sen.

Jag är så jävla trött på ALLT just nu. Allt och alla egentligen. Det är rätt konstigt hur man kan börja störa sig på folk man tyckte rätt bra om innan. Folk är bara falska och riktiga störningsobjekt helt enkelt. Äh , nu ska jag gå och sprida min positiva energi någon annanstans.


Bilden säger mer än ord just nu...



You've dug your own grave, now lie in it


Okej , nu börjar jag irritera mig på riktigt. Det är något offer som inte har något liv som ringer till mig hela tiden och när jag svarar så är det helt tyst i luren. Har denna okända personen inget liv ? Hur jävla patetisk får man vara egentligen ? Vill du mig något så öppna din käft och snacka med mig då ! Om det bara är "för skoj skull" så snälla , skaffa dig ett liv och sluta ringa mig. Jag tänkte först inte ge den här personen uppmärksamhet och absolut inte skriva om det i bloggen men nu får det fan vara nog ! Låt mig vara och ring mig inte mer om du ändå inte har något att säga din lilla nolla.


/ A



It gets the worst at night


Sitter och försöker vara lite produktiv men det går rätt segt måste jag erkänna. Psykologi är inte så kul som folk säger. Tur är det i alla fall att man har världens bästa pappa. Han kom hem precis med lite godis till mig från videomix (jo jag är fullt medveten om att det har bytt namn till hemmakväll men kommer förbli videomix för mig, så ä de ba!). Innan One Tree Hill började så fixade jag det sista med turismarbetet , så nu är det i stort sett klart. Ganska skönt. En sak mindre att känna stress inför... 


37 dagar



Cacao






Detta är dom enda bilderna på den nya hårfägen än så länge.
Det syns dock inte så bra på dom här bilderna men men...
Det är en aning mörkare än innan i alla fall !



Jag vet , jag hatar också listor


Nämn något som har gjort dig glad idag: jag vet inte :( borde jag käka lyckopiller? 
Vad gjorde du kl 08 imorse? sov som en stock...
Vad gjorde du för 15 min sedan? kollade film
Det sista du sa högt? "åh den handlar om Kreta!" - en låt som spelades i köket
Det senaste någon sa till dig: "din mobil låter.."
Vad har du druckit idag? kaffe och vatten , like always               
Vad var det senaste du åt? förutom maten då , rostat majs !
Vad var det senaste du köpte? en tröja på gina tror jag minsann
Vad är det för färg på din ytterdörr? en vanlig brun lägenhets dörr
Vad är det för väder hos dig nu? mörkt & regnigt.. uscha !
Godaste glassmaken? choklad fo sho :D
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? helt klart
Sover du tungt? ibland , gillar dock inte det , man blir så jävla seg hela dagen sen
Drömmer du mardrömmar? nja , det händer väl ibland
Favoritklädsel? ehm , jeans , en tröja och en stooor sjal ;P
Favoritlåt just nu? Train - Hey soul sister
Vad ser du om du tittar till höger? min säng , en lampa , skivor och mobilen
Vad gör dig glad just nu? att det bara är två månader tills jag fyller 18 !!!
Vad ska du göra härnäst? om jag bara visste det...
Höger eller vänsterhänt? högerhänt
Humör just nu? lite trött men ändå rätt så glad , i think
Favoritgodis? choklad
Kläder just nu? mjukisbrallorna och någon gammal t-shirt , ska snart sova
Sommarplaner? åker till Grekland med familjen som alltid är lika roligt :D    
Hur många kuddar sover du med? två
Spelar du något instrument? lite gitarr & lite trummor , borde kanske fokuserat på ett av dom istället
Morgon eller nattmänniska? en nattmänniska garanterat !
Vad är viktigast för dig? familj, vänner & kärlek :)
Är du kittlig? som f-a-n :(
Snarkar du? dom påstår det men jag tvivlar
Stjärntecken? stenbock
Äckligaste insekten? lätt spindlar och sånna freaks of nature som finns
Stökigt eller välstädat? välstädat men inte för välstädat... lite mitt emellan :)
Längtar du mest efter just nu? indien , min födelsedag , cypern & massa människor :D



Sad songs for dirty lovers



Saknar min kise där hemma...


Idag vaknade jag av Annas sms , som så många gånger förr. Det var lika bra det. Jag gick upp , fixade frukost och sedan satte jag och mamma igång och färga mitt hår. Det blev rätt bra faktiskt. Åtminstone om man frågar min bror , så jag får väl lita på honom i detta fallet.

Imorgon blir det plugg för hela slanten och det är inte bara snack utan jag måste verkligen sätta igång med allt nu ! Både turismen och psykologin ska vara inlämnade på tisdag och på fredag är det prov i ryska. Usch , ingen rolig vecka känner jag. Det enda som känns lite upplyftande är att jag ska se New Moon med tjejorna på fredag. Jag och alla Twilight -nördar... haha. Nej , men det ska bli riktigt skoj faktiskt , ser fram emot det som fan...:)


/ A



You gotta go there to come back




Αμμόχωστος μου... Jag älskar att ha djupa samtal med pappa om Famagusta och Cypern. Det faller sig liksom naturligt. Jag kommer ihåg när jag åkte till Famagusta förra året , för första gången. Det var så mycket blandade känslor... Pappa berättade allt han hade varit med om och det var en konstig stämning. Bara det att vi inte kunde gå fram till det gamla huset, utan fick stå på andra sidan taggtråden och försöka få en skymt av det var smärtsamt. "Där är det Amanda , där är huset." Jag hade hört så mycket om detta stället hela min uppväxt och nu var jag där. Overkligt. Jag trodde inte det skulle kännas så jobbigt som det faktiskt gjorde och jag önskade att farfar kunde varit där med oss... Det var första gången som pappa återvände sedan kriget och jag kan inte ens föreställa mig hur jobbigt det måste varit för honom. Det här stället har verkligen en speciell plats i mitt hjärta , och det kommer det alltid att ha. Varken bilder eller ord är tillräckliga... ♥


I've learned that good-byes will always hurt ,
pictures will never replace having been there ,
memories good and bad will bring tears ,
and words can never replace feelings.



Hanging by a moment



Mamma och jag i somras någon gång...:)


Imorse väcktes jag av mamma ,
vilket praktiskt taget aldrig brukar hända ! I och med att jag inte började försen klockan ett så följde jag med mamma och mormor till morfars grav och sedan till Eurostop. Där träffade vi Stackars Pepe som var sjuk. När allt var klart så hann med att fika en snabbis också. Det blev en panodil och vatten för min del. Jävla huvudvärk...

När världens kortaste skoldag var slut så gick jag, Anna och Elias till stan. Eller nja , dom cyklade och jag gick rättare sagt. Vi har alltid så otroligt trevliga och betydelsefulla samtal av någon anledning. Innan vi gick hem så käkade vi på donken vilket var sjukt gott med tanke på att jag bara hade käkat frukost. Anna , den bästa sötaste saken i världen betalade min mat för att jag , som är lite småsenil , glömde plånboken hemma... Anyhow , det var en bra avslutning på veckan och verkligen ingen otursdag !




Κοίτα με στα μάτια




Κοίτα, κοίτα με στα μάτια
υπάρχουνε κομμάτια από την καρδιά μας.
Έλα, έλα πιο κοντά μου
νιώσε τα φιλιά μου και τα όνειρά μας



Jag saknar cypriotisk tv !



Running to stand still


Tänker trotsa febern och ändå hålla i idrotten idag.
Jag orkade dock inte med en och en halv timmes spanska...
Jag tog ju vaccinet igår och idag vaknade jag med feber och världens huvudvärk.
Vi ska inte ens tala om min arm ! Min biffiga arm...
Den har svullnat upp som fan och igår kunde jag knappt lyfta den.

Just nu sitter jag bara och väntar på att mamma ska sluta så hon kan köra mig till skolan.
Har varit uppe att bra tag nu och det finns verkligen ingenting att göra.
Anyhow , håll tummarna för mig och Jennifer idag ! Hoppas allt går enligt planerna...


/ A



The heart brings you back


One Tree Hill sänds tydligen om från början igen på kanal 5. Det gillar vi. Vissa saker kan man aldrig få nog av. Dagen har gått rätt snabbt i och med att jag både hade sovmorgon och slutade tidigare. På samhällen hade vi debatt om globaliseringens för repektive nackdelar. Självklart så valde Ulf mig direkt så det var bara att gå upp. Varför kan jag inte vara en debattmänniska ?

Hur som helst så ska jag ta bacon -vaccinet imorgon. Vi får väl se om jag bli sjuk eller dör. Jag hoppas dock inte på det andra alternativet för jag ska nämligen hålla i idrottslektionen på torsdag. Anyhow, veckorna går så snabbt nu att det nästan är skrämmande. Om exakt sex veckor så åker jag. Det är så sjukligt nära nu att det nästan är ofattbart. Det ska bli så härligt att slippa Sverige och detta skitvädret ! Nu till en liten förändring. Jag ska nämligen färga mitt hår på lördag. Eller nja , mamma ska färga det. Egentligen skulle Emelie och Kim göra det nu i veckan men jag har inte någon tid över känns det som. Lite synd... Jag vet inte om det kommer bli en jätteförändring direkt men jag känner att jag är i den fasen där jag måste förnya mig lite. Hoppas det bli snyggt bara... :)


/ A



Truth, bitter truth




The night is seductive...
it fools you into thinking everything is going to be OK.



Some streets lead nowhere


Där ser man. Jag är tydligen mystisk och väldigt svår att förstå sig på...
Just nu är jag inne i en "Train -period" , vilket inte säger det flesta ett dugg.
Jag vet , det är synd att folk inte kan uppskatta bra musik. 
Igår plockade jag fram mitt block igen efter ett långt uppehåll.
All ilska , sorg och kärlek kom ut med hjälp av några kolpennor och ett papper.
Det är ganska häftigt och jag har saknat det. Tro mig.


You have one chance, one life
and what you do with it is up to you...



I wish the best for you




life gets so confusing
when you know what you're losing

you
me
why can't we see that there's
more to love than we'll ever know
sometimes you're closer when you're letting go...
i wish the best for you
i wish the best for you



The leaving song


Jag har precis kollat på reprisen Idol och låt mig bara säga så här , jag är verkligen inget "Idol -fan" men i år måste till och med jag erkänna att det faktiskt är ganska duktiga personer som är med. Sedan måste jag bara säga att jag älskar Erik , vi är soulmates. En av världens bästa låtar - Queen med The show must go on. Absolut ! Det finns inga ord för den låten och hur mycket jag verkligen avgudar den , och Queen. Så Erik , vill du gifta dig med mig ? Och från en sak till en annan. Vad är det för fel på svenska folket ? Mariette satt osäkert ! MARIETTE ?! Folk som röstar måste fan vara dumma i huvudet på riktigt. Hon är ju den mest musikaliska personen som är där ! Där har ni en av många anledningar till att jag inte kollar på Idol i vanliga fall.

Idag måste jag ta tag i lite saker. Bland annat min geografiuppgift som ska presenteras på onsdag. En annan sak som jag borde göra är att läsa lite i min spanska bok "Manolito". Det är inte helt lätt och det är kanske därför jag skjuter upp det hela tiden , men nu börjar det bli dags känner jag.


The show must go on
The Show must go on
Inside my heart is breaking ,
My make-up may be flaking ,
But my smile , still , stays on...




The search for something more




Man kanske borde tänka om ändå...

Missing someone gets easier every day
because even though it's one day further from the last time you saw each other ,
it's one day closer to the next time you will...



Crying won't help you


Satt och åt frukost imorse...

Jag: Mamma... uhm.. äggen är väl lite väääl löskokta.. tycker du inte det ?
Mamma: Neej då !
Jag: Uhm... så jag ska alltså äta det...?
Mamma: Ja , här i Sverige äter dom till och med råa ägg !
Jag: HAHAHAHAHA neej mamma xD
Mamma: Jo jag lovar Amanda !
Jag: Inte vanliga människor !
Mamma: Jo , vissa tycker om det. Konstigt folk...


...haha ! Jag älskar min mamma ♥



Suddenly everything has changed


Sitter här vid datorn och lyssnar på Train's nya album. Sjukligt bra. Igår stressade jag runt som en yr höna för att hinna med allt. Efter skolan cyklade jag , Anna och Marre in till stan. Jag klippte mig , vi hämtade ut biljetterna till "New Moon" , käkade på Hello och när allt var fixat så mer eller mindre sprang jag hem , bytte om , fixade till mig lite och sedan åkte jag dirket hem till Danne och Jimmy. När man väl kom dit var jag helt opeppad men det blev det ändrig på. Vi käkade den kända tacossaken som var god , som vanligt. Senare åkte vi in till stan och var lite på Harry's och Tre Hjärtan , sedan stack jag hem och landade i min sköna säng. Idag sov jag betydligt längre än vad jag borde ha gjort ! Klockan två vaknade jag efter tolv timmars sömn. Men det kanske behövdes.

Allting är lite konstigt nu. Jag kan inte riktigt förklara men vi kan väl säga att jag är jävligt irriterad på människor. Jag borde inte vara förvånad att folk gång på gång idiotförklarar sig själva. Jag borde veta bättre. Ändå så händer det här hela tiden och varje gång är det jag som blir sårad i slutändan. Jag vet inte om jag orkar med det längre. Egentligen borde jag bara skita i dom som mer eller mindre skiter i mig , men jag funkar inte så. Jag borde ägna mig åt dom personerna som verkligen bryr sig om mig och får mig att känna mig bra. Varför ska det vara så svårt att bara släppa taget och gå vidare ?

Ikväll får vi se vad som händer. Det var snack om någon fest men jag får se hur jag gör. Det låter i och för sig roligare än att sitta hemma en lördagkväll och tjura. Annars blir det sängen och en film. Det låter inte helt fel det heller.


That's it , I quit , I'm moving on



Our life is not a movie or maybe


Dagar som dessa behöver jag mer av. Alla som bor i Halmstad vet att det har varit en sjukt kall dag. Några snöflingor har det till och med kommit ! Efter skolan träffade jag Emelie och Kim som var på topp idag. Vi fikade och snackade om allt och då menar jag ALLT ! Saknar oss , saknar allt. Vi köpte hårfärg till mig efter mycket tjat och osäkerhet. Nästa vecka , när jag har klippt mig ,  ska dom färga håret på mig och jag hoppas verkligen att det blir bra nu ! Jag får väl lita på experterna. Hur som helst så var det en skitmysig dag med massor av skratt och flummande. När jag kom hem så ringde Katarina och sedan pratade vi i drygt en och en halv timme som det brukar bli när vi väl sätter igång. Imorgon har jag sovmorgon , vilket är väldigt efterlängtat. Jag börjar efter lunch , visserligen inte med de roligaste lektionen , men det får gå ändå. Denna veckan har faktiskt flytit på rätt så bra , det är ju snart helg ! Hur skönt ska inte det bli på en skala?


48 dagar



Even fairytale characters would be jealous




Ibland är ni den enda anledningen att gå upp ur sängen...
Tack för att ni nästan är lika knäppa som jag !

jag älskar er ♥



You can't put your arms round a memory


Först nu förstår jag psykologin på riktigt. 
Först nu vet jag hur försvarsmekanismerna yttrar sig.
Först nu ser jag allt så mycket klarare.
Jag är ju ett levande expempel...


It's time to change 



People always leave


I hopelessly, helplessly, wonder why
Everything gotta change around me
I'd tell it to your face
But you lost your face along the way
And I'd say it on the phone
If I thought you were alone
Why do things have to change?





Tell me, did you fall for a shooting star?


Kan man verkligen vara så här skoltrött när man precis har haft en veckas ledighet? Tydligen , just nu känns allt bara så extremt jobbigt och jättetråkigt. I skolan känns det bara som om man går runt och inte gör något bra alls faktiskt. Förövrigt är jag förbannad på lärare som inte kan vara utförliga i hur dom anser att man ska gå till väga för att uppnå bra betyg. Jag menar , hur svårt kan det vara ? Säg vad fan man ska göra så man har någon chans att visa det man kan ! På hålan idag skulle vi egentligen läsa svenska , men istället hade vi djupa samtal om arbort och våldtäkt. Av någon anledning är vi den mest desperata klassen när det gäller att säga våra åsikter och diskutera världens problematik. Haha , jag antar att det är därför vi går samhäll -samhäll... Imorgon ska jag träffa Emelie ! Så är det i alla fall planerat. Det ska bli skitskoj att se henne. Det var ju ett tag sedan nu. Vi har som alltid mycket som behöver pratas om. Vissa saker kan man bara inte ta på msn och särskilt inte hur saker har förändrats , drastiskt , sedan sist. Ska även passa på att gå inom Telenor då så Kidda kan fixa ett minneskort till min mobil. Måste ju lägga in musik så man har något tidsfördriv.





Remind me which side you should be on


You know I've got this theory, there are two kinds of people in the world.
There are lyric people and music people.
You know, the lyrics people tend to be analytical.
You know, all about the meaning of the song.
They're the ones you see with the CD insert out like 5 minutes after buying it,
pouring over the lyrics, interpreting the hell out of everything.

Um, then there’s the music people, like Brooke. Who could care less for the lyrics as long as its just got like a good beat and you could dance to it. I don’t know, sometimes it might be easier to be a music girl and not a lyric girl. But since I’m not, let me just say this.
Sometimes things find you when you need them to find you,
I believe that. And for me its usually song lyrics.






Love it when you call


Verkligenheten har knackat på dörren och jag är nu tillbaka i min vanliga dagsrytm igen. Konstigt nog gick det rätt bra att komma upp imorse fast att ta sig till skolan var lite jobbigare. Växlarna på cykeln är troligtvis sönder. Hur som helst går det sjukt segt , och speciellt i motvind. Tröttheten kom senare när jag kom hem och slängde mig i soffan och kollade på One Tree Hill. Tänkte lägga mig i sängen och kolla på säsong 2 , men just nu håller jag på att hjälpa min bror att leta bilder från filmen Grease. Det är någon fest och tydligen ska han och Johanna vara "Danny och Sandy". Snacka om gulligt !


dont give up on me, dont give up on you
we will make it through, i believe in you...




You got it bad


Med tiden blir allt bättre. Det är vad dom säger. Det måste bli bättre.
Och här sitter jag , väntar ivrigt på det som dom menar är livet.


det ekar tomt.



Kärlek åt Johan Glans


Okej. Ska börja plugga. Men det är så förbannat jävla tråkigt !
Hatmånaden är här - november.... Blääääääääää.



Så därför tyckte jag det passade bra med denna underbara videon.
Johan Glans säger allt det jag känner just nu....


HAHAHAHAHAHAHA xD



RSS 2.0