Söndag



Igår var riktigt skoj. Längtar till sommarlovet som satan nu!

Idag vaknade jag klockan åtta, efter ungefär sex timmars sömn. Inte alls kul men jag måste ju ändå ha varit utvilad då tycker man. Vilket i och för sig är bra men väldigt ovanligt. Fast det var dock rätt skönt att gå upp så tidigt för gud vad mycket saker man hinner med! Inte för att jag har gjort så mycket men rent teoretiskt. Dagen har mest gått åt till att ta vara på solen vilket menas med att jag har suttit och softat på balkis hela dagen. Imorgon är det ny vecka och nya tag men nu ska det lagas lite god mat till mamma, för det är ju trots allt morsdag. Puss på er!


Ouups!



Idag har det varit ännu en "göra -bort -sig -totalt -dag" för min del. Även lite för Jennicas del haha. Folk måste ju tro att jag är helknäpp. Vilket jag kanske är, men ändå. Ikväll blir det till att skriva klart min svenska recension och om jag får tid över så ska jag ut och springa. Jag känner att jag har kommit in i en bra rutin när det gäller träningen. Det är nice.


so damn beautiful...


Många järn i elden



Håller på att laga mat. Ja, ni lästa rätt. Jag är faktiskt rätt så duktig på det där med mat, tro det eller ej. Har börjat bli en liten hemmafru nu på senare tid haha. Så ikväll bjuder jag på kycklingfilé med couscoussallad á la mig dårå. Supergott. Håller även på att skriva min svenska recension mitt i matlagningen, så här går det undan vill jag lova. Nu måste jag nog vända kyllingen. Smell ya later!



Helgen




Om jag ska berätta om helgen i stora drag så blev den lyckad trots allt. I lördags var det först fest hos syrran och sedan blev det stan med David och gänget. Allt gick inte riktigt min och Kims väg men överlag var allt super. Nu måste jag däremot ta och plugga lite. Har lite catching up to do om man säger så. Kiss kiss, hug hug!

PS: jäger är gott men farligt.


Fortsätter i samma spår



Jag spinner vidare på Cypern -temat. Gillar denna bilden starkt! Det är Jörgen och jag på någon uteservering med våra rock 'n rolliga t-shirts. Vill tillbaka nu nu nu nu nu nu nu nu!


Powerwalk


Åh vad jag vill ha bruna ben! Saknar Cypern som tusan också...

Som ni kanske räknade ut genom att läsa det förra inlägget, så har inte dagen gått min väg riktigt. När jag kom ut i morse och skulle cykla till skolan, så hade någon IQ-befriad idiot skruvar bort muttrarna på cykeldäcken. Så jag fick helt enkelt gå till skolan. Inte alls den start på dagen jag hade hoppats på, men vad gör man.


Efter skoldagen så gick jag och Katarina en runda och bara snackade skit. Det var riktigt jäkla skönt att bara snacka av sig om allt. Kan behövas lite då och då. Nu så har jag och mamma precis varit ute på powerwalk. Så himla härligt! Och vem träffar man inte när man går där om inte brorsan och Challe. Det är rätt imponerande att jag och Davve kan börja tjafsa efter dryga 5 minuter tillsammans. Haha syskonkärlek är wierd. Nu kallar duschen. Puss!



GAAAHH!!


Vilka omogna idioter ser det roliga i att släppa ur all luft ur cykeldäck? Skaffa er ett liv!


I'm in love with a fairytale



Söndagar känns inte så depp nowadays. Ikväll ska jag hem till kusin och grilla. Får äntligen se hur dom har det i sitt nya hus. Det ska bli mycket mysigt. Imorgon är det tråkmåndag igen. Ett plus är dock att jag bara går måndag och tisdag denna veckan. Inte helt fel, huh? Nu måste jag fortsätta med städningen dessvärre. Puss Puss!



Torsdag




Denna veckan har verkligen inte varit min vecka. Idag kändes det däremot som om allt vände igen. Till det bättre förstås. Ganska skönt. Jag har spenderat hela förmiddagen med att skriva nationella prov i spanska, som gick sisådär. Äh, vi får se hur det går men nu har jag i alla fall bara två nationella prov kvar totalt och det är inte fy skam!

Just nu sitter jag och lyssnar på massa bra musik på spotify. God bless spotify, and god bless Aleks som skickade en invitation till mig! Nu ska jag fortsätta med att drunkna i musikens värld. Höres!



It's good to know that someone believes in you

 
Jag måste avreagera mig lite. En av fördelarna med att ha blogg. Att man får skriva av sig. Idag har verkligen inte varit någon bra dag för mig. Den har varit jävlig faktiskt. Det nationella provet i spanska gick åt pipan. Var inte fokuserad för fem öre. Men jag får väl skylla mig själv antar jag. Men vilken jävel sätter ett nationellt prov klockan halv 4 på en tisdags eftermiddag? Jag menar, hallå? När jag kom hem så fortsatte det i ungefär samma lyckosamma spår. Öppnade min mail och kollade vad som hade trillat in:

"Hej, Vi har nu tillsatt platserna till Framtidskraft på Länssjukhuset i Halmstad och du har tyvärr inte fått någon plats. Vi fick ca 1400 ansökningar. Vi tackar för din ansökan och vi hoppas att få se dig som sökande vid något annat tillfälle."

Perfekt. Nu har jag definitivt inget sommarjobb i sommar. Känns verkligen som man misslyckas med allt nu mera. Jag hoppas på att imorgon ska bli en bättre dag för mig. Vill bara hoppa över dom här kommande dagarna till fredag.


Deppväder




Sitter och lyssnar på Radiohead och stirrar ut i det gråa Halmstad.
Var tog solen vägen? Var den än försvann så tog den med sig allt bra.
Hatar sådant här väder. Verkligen hatar det. Det för aldrig med sig något bra.


Sometimes you can't make it on your own




Jag har inte så mycket nytt att komma med. Skriver igen när mitt liv börjar bli intressant eller när jag helt enkelt känner för det. Puss så länge.


PS: Band of horses äger!



RSS 2.0