Kalmar, here we come!


Vet ni vad som händer imorgon? Jo, jag och mina brudar drar till.... K-K-K-K-K-KAAAALMAR!!! Fan vad roligt vi ska ha! Jag har laddat upp med tonvis med mat som ska med till stugan och massa annat skoj, hehe... Ett riktigt gott gäng blir vi! Trion såklart (jag, Alex och Victoria) och på fredag kommer Betél och på söndag kommer Jannie. Det luktar ju galet på långa vägar ;) När hörni! Nu måste jag fortsätta med packningen... Puss!


You've dug your own grave now lie in it. Idiot.



27 juli 2010




Blää... Jag är fortfarande förkyld som bara den. Idag låg jag som en klubbad säl i min säng och sov fram tills att mamma kom inspringandes i rummet och vrålade: "Lever du?! Klockan är ett! Man blir ju orolig." Jag tänkte bara: So what? Vad ska jag annars göra? Lika bra att sova lite till... Som ni kanske förstår så händer det inte så värst mycket om dagarna när man bara går hemma och är sjuk. Det finns inte så mycket att skriva om direkt. Förutom hur mycket näsan rinner och hur äckligt hostan smakar då.

Om en stund ska jag börja att fixa och dona i min garderob. Den ser ut som Baghdad. Hittar ingenting längre. Kan ni fatta hur tråkigt jag har det? Jag frivilligt tar tag i det en solig dag som denna? Bööööhhhh.... Jag vill inte vara sjuk längre! Ohh, nu loggade Theo in!!! Måste ynka mig lite för honom också, hehe. Hörs later! ♥




26 juli 2010


Inatt somnade jag klockan 4. Jag kunde verkligen inte sova! Jag låg och huttrade och frös, hostade och nös. Usch, jag hatar att vara sjuk! Som tur var så ringde Joe och så låg vi och snackade ett bra tag, tills jag till sist somnade. Jag älskar våra samtal. Vi pratade om att det ungefär bara är 5 månader kvar tills vi kommer ses igen och då kändes bara allt så jävla mycket lättare för en stund. 5 månader är ingenting! Och nu kommer det skumma. Han sa till mig att "imorgon garanterar jag dig att du kommer må mycket bättre. Jag lovar, jag känner det på mig och jag har aldrig fel." Jag tänkte typ: jajaja, jag ligger typ och dör här men blir nog bra... När jag vaknade idag så mådde jag faktiskt tro det eller ej bättre! Okej. Inte jättebra, men bättre. Spookie huh? ;) What can I say, den där pojken kan trolla!

Idag ska jag inte göra ett skit förutom att fokusera på att bli frisk. Jag måste dock knalla ner en snabbis till H&M för att köpa lite saker senare. Just nu funderar jag faktiskt på att lägga mig och kolla på One Tree Hill eller så kanske jag lånar Johannas Sex and the city -box... hm. Aja, hur som helst. Vädret verkar vara helt okej idag så alla friska människor kan ju passa på att njuta. Ha det göttans!




Joe på nyårsafton. Favorit i repris detta året? ÅH JA! Tequilaaaaa, wootwoot!! ;)



Worlds apart


Fan. Nu fick jag en sån där: "vill till Indien nu, på en gång -känsla". Alla mina pojkar är samlade i Delhi igen efter att ha varit utspridda över hela världen under några månader. Och min bachim, Alex, ringde för en stund sedan och vi pratade om allt som vi alltid gör. Gud vad jag saknar honom, Carlos och bästa Joe. Igår var det faktiskt 7 månader sedan jag träffade Alex och Carlos för första gången. Julafton var det. På Rudy's. Och det var magsikt. Vill bara vrida tillbaka tiden... I vanliga fall när jag pratar med Alex brukar jag fyllas av hopp och glädje, men nu var det mest jobbigt. Det gick knappt att hålla tillbaka tårarna. Jag saknar er...






So far away from where you are
These miles have torn us worlds apart
And I miss you
Yeah, I miss you... ♥



Shaka den för sean banan



Alexandra & Betel när vi är på väg in till stan


Åhhh käääärlek på denna bilden asså! Vi och vår älsklingsvakt på Valentine..


Jag & Betel inne på Valetine



Alex & Theo inne på La coca


Vackra Betel från Hässelby!


Inne på La coca




Blandad kväll, men här var några av de ljusa studerna i alla fall :)



Helsingør




















I'm in the corner, watching you kiss her


Imorse vaknade jag av att jag nästan frös rumpan av mig. Saaaatan vad kallt det var! Kollade på termometern och den visade 15 grader... Inte konstigt att man låg och darrade under täcket. Vart tog sommaren vägen liksom? Aja, nu sitter jag i alla fall och klämmer i mig lite glass. Jag har så sjukt ont i halsen! Hoppas bara det inte är halsfluss så man måste gå på pencilin så där lagom till vi ska till Kalmar... Nej, det får fan vänta! Går på glasskur istället ;)

I förrgår åkte jag tillsammans med familjen över en runda till Danmark. Det var riktigt mysigt. Jag har saknat att umgås som vi alltid gjorde innan, så det var verkligen en kanondag det där. Fick gosa med mina älskade små syskonbarn och prata danska. Härligt!! När jag kom hem var det bara att slänga sig in i duschen för sen kom Alexandra och Betel på lite förfest innan vi drog in till stan. Kvällen var kanske inte den bästa. Jag var arg som ett bi and I still am. Jag tål verkligen inte människor som tror dom är bättre än andra. Tack och lov har man ju så söta vänner som alltid gör det bästa av situationen och står upp för en. Gaahh, ni är verkligen underbara!

Igår var jag ute och åt med mamma och mormor på Harry's. Kycklingvingar såklart. Hade en jättemysig kväll och tanken var att jag skulle ut efter det men verkligen ingen var särskilt taggad så jag gick hem och kollade film istället. Det var nog lika bra det. Nej nu ska jag bara fokusera på att bli frisk. Maaaaan, det känns som om allt bara floppar just nu. Aja, det är väl bara en sån dära dag I guess. Hoppas ni har det bra i alla fall. Puss på er!




Jag & min söta systerson Neville på båten tillbaka till Sverige



Helgens bilder!













Galna bilder, galna människor, galna HALMSTAD! Det här var i alla fall några bilder ifrån fredagen och lördagen. Hade så sjuuuukt skoj! Nobody can do it like we can ;)



22 juli 2010


Godmorgon people! Sitter här och dricker lite kaffe och hör hur regnet smattrar på taket utanför. MYS!! I tisdags averkade jag och min fina vän Anna en härlig dag i Helsingborg. Lite fika, shopping, grekmat - kan det bli bättre? Igårkväll åkte jag hem till syrran i Fyllinge och grillade med familjen. Jag och Jessica satt mest och pimplade rosévin och busade med barnen hela kvällen. Ah.. familjekvällar - love it!

Idag vet jag inte riktigt vad som händer men lika bra är det. Att ta det som det kommer menar jag. Det är ju inget strandväder precis, så jag antar att jag stannar inomhus och bara chillar idag! Jag borde ta och rensa min garderob egentligen. Det känns som en perfekt dag för det. PS: en vecka var till Kalmar nu! Är vi taggade? JAA!!!








Några bilder från vackra Helsingborg!



20 juli 2010


Okej. Here's the deal. Min blogg suger för tillfället, MEN jag ska ta tag i det också jag lovar... Så vad händer? Jo jag och Annoulla ska till Helsingborg idag! Kommer bli näjz... och varmt. Är orolig för Theo som skulle smsat när han kom hem, vilket borde varit för sisådär 3-4 timmar sedan, har panik för tillfället! Och nu till något skoj igen! The Kalmar countdown har börjat på riktigt nu. Eller aa... Det gjorde den igår egentligen när tjejerna och jag åkte runt i Victorias fina BMW och lekte gangstas, haha... Men i alla fall: 9 dagar kvar!


Nu måste jag rusa! Ha en bra dag allesammans...



16 juli 2010


Godmorgon cutiepies! Jag har sovit som en stock inatt, så nu är jag riktigt utvilad och redo för dagen. Ikväll kommer släkten för att fira mamma så det är mycket som ska fixas tills dess. Annars då? Jo visst ja. Det är bara drygt 2 veckor tills jag och tjejorna åker till Kalmar! Jag ser fram emot det som fan alltså. Kommer ju bli klockrent! Men nu måste jag göra mig i ordning för så snart mamma är redo så ska vi ner till stan och fixa en massa saker till kvällen. Vi hörs senare, ha en bra dag ♥






All the crazy shit I did last night...


...those will be the best memories.












Tylösand och Kräm


Okej. Jag suger på att blogga för tillfället men det är verkligen full rulle hela tiden. Ska bättra mig! Igår så fyllde mamma år så vi gick lite på stan, lunchade på La coca och bara hade det mysigt. På kvällen åkte vi ut till Tylösand för att se Sweet och Slade (Slade kom dock inte... lite tråkigt) men det var riktigt bra ändå. Efter det så kom min bror och körde mig till stan snäll som han är, träffade Kawar en stund och sen mötte jag upp Alexandra och Victoria! Kvällen började kanske inte som vi hade hoppats på med fötter som skadades och dumma pojkar som höll på att muppa sig men vi lyckades ändå att ha en riktigt rolig kväll, som vanligt! Jag träffade på så sjukt många människor. Gamla klasskompisar från Fylllingetiden, mina börders vänner, ja you name it... alla var där! Riktigt skoj!

Idag har jag lovat mamma att städa hela lägenheten, vilket jag inte känner mig så taggad för just nu kan jag erkänna. Men men... har man lovat så har man lovat! Ha det så bra. Puss!






På solgården i Tylösand...



Kinamat & Halmstad cider


Brorsan ringde precis och kom med världens bästa forslag så här på tisdagskvällen. Han undrade om jag ville komma över på lite kinamat och Halmstad cider. Love ma bro... Så ska bara skriva ett litet inlägg, drick upp mitt kaffe och borsta ut mitt hår, then Im off! Hoppas ni har det bra i värmen :)




Brorsan & jag i Grekland. SAKNAR DET!!



Konsert på solgården


Jo just det! Har glömt att berätta att jag ska på konsert på solgården i Tylösand på onsdag och se inga mindre än Sweet och Slade! Yay!!! Kommer bli awesome. Tack papi, you're the best!







En liten update


Förlåt att jag verkligen har sugit på att blogga de senaste dagarna, men det blir väl så när vädret är på topp I guess... Det har i alla fall varit full rulle för min del! Lördagen var galen. Helt störd. Kom hem klockan halv 11 morgonen efter och sen sov jag till fotbollen började. Såklart så vann mina älskade pojkar, och jag grät lyckotårar med Iker Casillas och säkert många fler! Folkfest nere i Spanien behövde jag inte och ville helst inte höra att det var, utan det förstod man ju. FUCK! Tänk om man var där... Hos faster och alla goa spanjorer. Aja, önsketänkade!

Idag har det inte hänt så jättemycket. Anna tittade förbi på en blixtvesit tidigare och sen la jag mig ute i solen, men insåg snabbt att det var för varmt för att ligga på en balkong i 35 graders värme. Skulle åkt till stranden istället men det blev det ingenting med. Ikväll blir det lugnt för min del. Det känns som om man kan behöva det faktiskt. Ha det bra, vi hörs!





Bjuder på två utav de mer "normala" bilderna från i lördags. Hade verkligen svinkul!




Girls just wanna have fun


Sitter här och taggar med lite go musik medans jag väntar på att Alexandra ska ta sig hit. Vi ska dricka lite gott, snacka lite skit och ha en härlig liten förfest på balkisen och sen blir det stan! Jag kan medge att jag har varit rätt seg idag, men det ska det snart bli ändrig på ;)




Ha en härlig lördagskväll sötnosar! SKÅL!!!



10 juli 2010


Godmorgon sötingar! Gick nästan precis upp. Illa! Jag la mig inte försen vid tre inatt. Fastnade framför massa skräckfilmer... Men men, nu är jag uppe i alla fall. Tänkte sticka ut på balkisen och sola lite men nu så gick solen i moln så jag vet inte längre. BAJS! Aja, den kommer nog tillbaka snart...:)


Ha en fin lördag!



9 juli 2010


Sitter och trycker i mig lite grekisk paj, mm mm mm! Finns inget bättre än att äta massa gott dagen efter. Eller, det gör det väl aldrig egentligen... Idag har jag inte gjort för mycket. Sprang ner en runda till stan och fixade med lite saker men annars har jag bara varit hemma och degat precis hela dagen.

Imorgon hoppas jag på kanonväder! Det har varit lite sisådär med det den senaste tiden faktiskt. Jag vill ju ligga och steka i solen! Aja, ska nog snart gå och lägga mig för kvällen. Ligger lite efter med sömnen känner jag. Ha det så bra, vi hörs! ♥



Gårdagen



Victoria när hon pratar med Ola, mm mm mm!


Söta Alexandra när vi spelar det jävla spritspelet som man självklart loosade på...


Usch, det där glaser kommer strax fyllas med både det ena och det andra... blööääh!


Haha, Alexandra rotade runt lite i skåpen och hittade detta glaset. Perfekt tänkte hon!


P-p-p-paaartyy!


On or way to Valentine :)


Stretching innan dans, mycket viktigt!


Redo att äga dansgolvet!


Uhh, vilken hårding... haha


Träffade en soft brud inne på damernas. Supertrevlig! Sånt gillar vi!


Charmigt värre...


Och jag lyckades få upp DJ Kim på dansgolvet trots hans konstanta: jag dansar inte nykter!


Kim on da dancefloor


Mina flickor, pusspusspuss!


Jag & Mohammed. Ser ut som jag försöker säga något mycket viktigt här...


Mohammed ler lite fint sådära


På dansgolvet (måste varit alors on danse för jag ser jävligt taggad ut alltså, haha)


Alex och Vickepicke kör fullpower!


Och så alla tre tillsammans, sött som cider!


Mmm, mmm, mmm, rumpaaahhh.... Haha galen kväll alltså. Hade så otroligt roligt med allihopa! Trots att det inte var så jättemycket folk så var det ändå riktigt kul. Tack älsklingar! ♥

Ja och idag mår man ju som man förtjänar men ska snart dra i mig några koppar kaffe till och sen är jag så gott som ny igen. Ha en underbar fredag sötnosar!



8 juli 2010


Varför drömmer man så sjukt konstiga drömmar ibland? Nattens dröm toppar nog listan på de mest skumma drömmar genom tiderna. Haha... helt störd! Hursomhelst. Klockan 11 kom brorsan över och så gick vi ut och gick en lååång promenad i nästan 2 timmar. Duktiga vi är va? Vi kom så långt ut på landet så vi var lite lost där ett tag men som tur var hittade vi tillbaka in till stan igen. Stadsbor alltså... haha. Efter det mötte jag upp Alexandra och så åt vi en god lunch på Hello. Sen gick vi runt och försökte desperat att hitta något till ikväll, men det slutade med att vi båda gick hem tomhänta. 

Ikväll blir det alltså utgång med massa härliga människor! Först ska vi sitta här hemma och sen drar vi förmodligen till Valentine. Jag hoppas på en favorit i repris från förrförra helgen! Eller, kanske inte lika galet. Men nästan! ;) Det kommer i vilket fall som helst bli hur kul som helst. Det känner jag på mig.








Spanien i final!


Skulle ju fixa käket idag om ni minns. Det blev faktiskt jäkligt gott måste jag säga! "Pasta -Villa" blev namnet på min utsökta pastarätt. Dagen till ära liksom. Mamma blev glad. Mycket vitlök, mycket, tomat, mycket grekkryddor. Mums! Tro det eller ej, men jag har faktiskt mina ljusa studer i köket, hehe...

Nu ska jag snart lägga mig för kvällen. Jag tänkte gå upp tidigt imorgon och ta vara på dagen. Kanske springa en runda? Om jag kommer upp vill säga. Jag hatar ju tidiga morgonar egentligen... Nåja, vi får väl se vad som händer. Godnatt sötnosar ♥




Och inte för att vara sån men.... BAAAM!! Vad var det jag sa? Ole ole ole oleee, España är i final! Gud vilken lycka. Såg ni Puyols mål? Helt enkelt fantastiskt! 




Hide the scars to fade away the shake up


Hejsan mina vänner! Jag somnade lyckligtvis om framåt nio-tiden, efter bara ungefär två timmars sömn inatt. Så nu är jag pigg igen. Ikväll har jag lovat mamma att laga mat så sitter här och tänker ut vad jag ska plocka ihop för någonting. Hm... Jag är sugen på pasta, så det blir nog någon god pastarätt!

Jag är har ju mina "musik-peridoer" som jag förmodar att de flesta har och nu är det System of a down som gäller, igen! Lyssnade mycket på dom när jag var yngre. När jag bara var en liten skit! Haha... hade nog alla deras låtar på min förra dator. Ja, jag var nog den enda bland mina vänner som lystnade på metal vid typ tio års ålder i alla fall. Så är det när man växer upp i en musiker-familj. Man blir influerad på alla möjliga sätt, därav min otroligt grymma och blandade musiksmak hehe... ;)








I'm up


Jag är vaken, uppe, kaffet är påsatt och klockan har inte ens hunnit att bli 6 ännu... Väcktes av ett inte så roligt sms runt fem och därefter kunde jag inte somna om igen. Jag finns här för dig, önskar bara lite närmare. Men VI kommer att ta oss igenom detta tillsammans moro mou. One day at a time ♥


Skiljs aldrig som ovänner...




Förlåt förlåt förlåt...


Jag vet inte riktigt varför jag är så lättirriterad nu för tiden. Det har förmodligen och göra med allt som händer runt omkring mig just nu. Och om det då är skit i vanliga fall så är det ännu mer skit när man råkar få ett psykbryt på en av sina närmaste vänner. Usch, jag kände mig förjävlig ikväll... Och för 1067:e gången: Förlåt!!!

Idag bråkade jag med en av de som står mig närmast trots att han bor på andra sidan jorden, nämligen Joe. Det finns få som känner mig på det sättet han gör och jag bara vet att vår vänskap kommer att vara för alltid. Den är stark. Otroligt jävla stark. Som tur var så förstod han ganska snabbt att något inte riktigt stod rätt till och vi pratade ut om det... Fan vad underbar han är! Ibland känns det som om jag inte förtjänar att ha så bra vänner som jag har. Inte när jag förvandlas till Häx-Amanda i alla fall... Han kunde lika gärna ha bett mig att dra åt helvete (tro mig, jag hade bett mig själv att dra åt helvete...) men det gjorde han inte. Jag är så lycklig att få ha honom i mitt liv, även om det oftast är flera tusen mil mellan oss.

Jag hatar att bråka med de som betyder allra mest... men vem gör inte det? Fast det blir ju oftast så. Lite tragiskt. Men det har väl att göra med att man någonstans innerst inne vet att de kan ta det. Men man kan inte förvänta sig att de bara ska kunna ta skit och förlåta gång på gång. Vad jag vill ha sagt med allt detta är i alla fall att UPSKATTA ERA VÄNNER! Bråka inte för ingenting. Life's to short...




Jag & min underbara vän Joe! ♥



Taggad!


I nittio fall av hundra när man blir taggad på facebook är det fula, galna och helt störda bilder som oftast har tagits i ett aningen alkoholiserat tillstånd... Men denna bilden hade kunnat vara fin om inte det vore för mitt hår som står rätt upp som små antenner! Haha... Ja, herregud. Vad har jag haft för mig egentligen? Jag gick nog in stenhårt för party den kvällen, hehe... ;)




Kan ändå inte låta bli att tycka bilden är lite söt... bara liite?



Powerwalk och tjejsnack


Nu har jag liiite mindre skuldkänslor för chokladbiten jag smällde i mig innan idag. Jag kom nämligen precis hem efter att ha varit ute och gått i drygt 2 timmar. Först följde jag med mamma på en powerwalk runt Nissan och när jag kom hem såg tittade jag på mobilen och såg att Kim hade ringt. Ja, hon ville gå ut och gå såklart! Haha... så det var bara på med skorna igen och ut på runda nummer två. Jag älskar våra promenader. Det är som terapi, hehe... ;) Hur härligt som helst!

Nu börjar snart fotbollen och självklart är jag taggad till max. Pratade lite med Carlos förut och vi är båda bombsäkra på att Spanien kommer att vinna hela skiten! Men en match i taget! Idag håller vi på Holland. Så alltså, Spanien - Holland i finalen :) Han sa även: "Amanda, du är den enda som är så egagerad, I love it!" Haha, ja det är faktiskt sant... Men är man ett Barca -fan så är man. Hursomhelst. Carlos, du kan vara lugnt. VI kommer vinna detta. Viva viva vivaaa España!!




En gammal bild på Kim och mig...



Frappe


Sådääär ja! Nu har jag städat, fixat och donat lite här hemma SAMT varit iväg och handlat med mamsen! Köpte hem lite mer nescafe så jag göra frappe! Man blir lite smått beroende av det när man är i Grekland, hehe. Det är mycket godare än vanligt kaffe nu på sommaren när det är varmt ute.




En god frappe på något mysigt café i Chania... MUMMA!



Tisdag


Haaaallojsan! Jag har varit uppe ett tag nu men datorn kånglade som vanligt. Har ni sovit gott? Det har jag gjort i alla fall! När jag kom ut i köket såg jag en påse med frallor som mamma hade köpt. Mums! Finns det något godare än nybakta frallor till frukost?

Idag ska jag gå igenom alla mina gamla skivor. All skit ska bort! Kan ni tänka er att jag har album med Westlife, Aqua och ...whaaat the... SMURFHITS (?) i min skivsamling. Nej nu ska de väck! Vill ni ha dom så är det bara att hojta till... haha.


Ha en fin dag, vi hörs sen!




Sov gott


Nu är det läggdags alla barn. Imorgon är det ny dag och nya tag som gäller! Jag har fått nog av denna dagen nu och egentligen så är jag jättepigg men ser ingen mening med att sitta uppe så godnatt på er och sov gott ♥



Jag saknar det


Jag saknar att vakna upp av solen som lyser in genom gardinerna i vardagsrummet varje morgon, äta en lång och mysig frukost med familjen på balkongen och sedan gå ner till stranden. (Om man inte blir övertalad att följa med Teo till Chania för att dricka kaffe och mysa istället, hihi)

Jag saknar att komma hem till lägenheten, duscha, göra i ordning sig och sedan ta en mythos eller alternativt en bacardi breezer på balkongen medans man väntar på att alla ska bli klara... Sedan gå ut och äta god mat och till sist hamna i Marikas bar och vänta på att ska Teo sluta så man kan ha en galen natt på Tropicano tills det börjar ljusna och tillslut landa i sängen och somna till vågornas brus.


ÅHH!! Nu blev det jobbigt igen... *snyft*








Smycken





Jag brukar sällan ha på mig en massa stora ringar eller långa halsband. Hur gorgeous det är är så tycker mest det känns bökigt och är ivägen för mig, haha. Ringen är i alla fall köpt i Spanien och armbandet är min farmors gamla. Tror det är köpt i Kairo faktiskt... Hur som helst så älskar jag originella saker! Inte sånt som "alla andra" har. För hur kul är det egentligen om alla går runt med identiska saker? Nej, originellt ska det va!




Måndag


Godmorgon! Har ni sovit gott? Jag har sovit som en prinsessa! Ingen surrande fluga eller gapande granne inatt inte! Eller så har jag bara varit för utsalgen för att märka det... Hur som helst. Ska snart fixa lite frukost innan jag springer ner en runda till stan för att köpa lite små saker. Nödvändigheter ni vet. Den typen av shopping är kanske inte den allra roligaste men det måste ju göras.

Och nu till något helt annat. Antalet besökande på bloggen har ökat rätt så mycket på senaste tiden. Jättekul! Verkligen... Men vilka är ni?! Haha. Skulle vara kul att veta, så lämna gärna en liten komentar! Don't be shy haha ;) Nu ska jag i alla fall snart ta mig en kopp kaffe och sätta mig på balkongen och käka frukost. Ha en bra dag! Vi hörs ♥



Och till dig som undrade ifall "min Kreta-Teo" var samma Teo som Kenzas fd pojkvän: Nej, det är inte samma Teo. Inte för att jag tycker det har varit en sån stor grej ifall det nu skulle varit så... Jag menar, han är ju bara en vanlig kille som jobbar som DJ i Platanias liksom... Och för övrigt så är Teo (eller Thodoris som är det riktiga namnet) ett rätt så vanligt namn i Grekland, så det finns ju ett par stycken på Kreta, hehe. Så there you go! Skriv gärna ditt namn nästa gång. Jag kommer inte hunt you down and kill you liksom, hehe... ;)




Roadtrip till Skåne





Tjeeeenixen! Idag har jag varit runt på lite äventyr, hehe. Kom precis innanför dörren, så jag tänkte att jag slänger in ett litet inlägg.. Först var det tänkt att vi skulle ha en familjedag på stranden som sagt, men det var rätt mulet och båda mina svikare till bröder hade annat för sig. Så jag, mamma, pappa och mormor tog en liten roadtrip till Skåne istället! Vi hamnde i Torekov och sen körde vi en väng inom Båstad och runt Bjärekusten. Riktigt mysigt faktiskt :) När vi kom tillbaka till Halmstad bjöd mormor på kinamat så nu är man mätt som en flodhäst också. Kanondag verkligen.

Nu sitter jag här med en stooor kopp kaffe och ska snart se på film. Är rätt seg så ikväll blir det inte sent kan jag lova. Fick knappt någon sömn alls inatt och det var av följande anledningar; 1. Det var sjukt varmt och svetten bara rann av mig (kanske dags att dumpa duntäcket nu?) 2. En fluga flög runt mitt huvud och surrade non stop! Så jävla irriterande. 3. Någon go gubbe sjöng "sommartider" på min innergård... Väldigt fin sång! Men snälla, inte klockan halv 5 på morgonen ;) Imorgon hoppas vi på att solen visar sig lite mer än den gjorde idag så vi kan bli bruna och fina!


Puss!




Lambrusco Puglia





Fick precis ett sms från Jennifer. Hon åker till Grekland om bara några timmar! Är måttligt avundsjuk på henne! Jag älskar den känslan precis innan man ska åka. Det där gläjdesprudlandet och pirret av förväntan. Fan. Nu blev det jobbigt igen...

För att inte sitta här och tänka på Grekland (och för att det är riktigt gott) så dricker man rosevin mina vänner! Tog mig precis ett glas, det är passar perfekt nu på sommaren. Svalkande och bubbligt. Yummie. Pratade med Alexandra om utgång tidigare men det ser inte ut att bli något. Hon orkade inte och när jag tänker efter är jag inte heller så taggad faktiskt.

Imorgon är det spikat! Det blir en heldag på stranden i Ugglarp med hela familjen. Eller förhoppningsvis hela familjen.. Citerar brorsan: "Låter najs. Jag hänger med om jag inte är bakis dvs." Haha, that's ma bro... Nej, men just Ugglarp är något speciellt. Åtminstone för mig och mina bröder som är praktiskt taget tillbringade varje sommar där när vi var mindre. Så det ska bli kul att komma dit igen. Nu ska jag ta med mig mitt glas och sätta mig på balkisen ett tag och bara slappa...


Ha en fin lördagskväll ♥




3 juli, 2010


Hejsan svejsan på er! Vilket väder det har varit idag. Det måste nog vara årets varmaste dag hitills faktiskt.. Hur skönt som helst. Jag har legat och degat i solen precis hela dagen och nu ska jag snart käka mammas smarriga bifteki. Hörs senare! 


*Pussar* 




From Cyprus with love






Sitter och dricker mitt kvällskaffe ur min fina "From Cyprus with love -mugg" som jag köpte när vi var nere på Cypern förra året. Det smakar ljuvligt! Är nog inne på min tredje kopp nu...

Min mamma är för härlig. Jag sms-jävlas med henne nu bara för att hon är sjukt överbeskyddande över mig varje gång jag ska någonstans. Jag vet. Det är av kärlek och jag vet hur svårt det är för henne att släppa mig, hennes lilla mani, men jag börjar ju faktiskt att bli vuxen (svårt att tro, jag vet..). Men man jävlas inte med min mamma ostraffat. Keep in mind att hon är en dansk med ett hett temperament! För nu försöker hon para ihop mig med hennes vänninas son. IGEN! Japp, hänt förr och kommer säkerligen hända igen. Tack mamma, tack.... Skäm ut mig bara, gör det. Haha, nej då. Min mamma är en cooling ska ni veta och jag älskar henne med heeela mitt hjärta. Trots att hon skämmer ut mig ibland ;)

Nu ska jag slänga mig soffan till någon bra film. Imorgon hoppas vi på badväder och en härlig dag med massa roligheter. Ska faktiskt försöka komma i säng i normal tid ikväll. Försöka okej? Har en känsla av att det inte kommer bli så ändå men men.... hehe. Godnatt ♥




Fredagkväll


Det ser ut att bli en lugn kväll trots allt. Men lika bra är det. Jag har inte kommit någon vart alls med mitt skatbo (mitt hår) i och med att mamma kom hem och slänge upp en Ben & Jerry's mitt framför ögonen på mig. Har inte jag världens bästa mamma eller vad!

Sitter och sms:ar med Teo och försöker förklara hur min frilla ser ut, haha. Han undrade hur illa det var och jag svarade: I'm dealing with mission impossible here... Stackarn, han jobbar alltid. Trots sitt skadade ben. Finns det någon flitigare än den karln? Dont think soooo.

Imorgon har jag hört att det ska bli grymt väder. Får väl passa på att dra till stranden då kanske. Har ju inte badat en endaste gång detta året förutom i Grekland. Inte för att jag gråter några floder för det, men man kanske borde passa på när det ändå är fint väder liksom. 


Puss på er ♥




Nyduschad






Såhär otroligt tjusig är man när man precis har kommit ut ur duschen. Ett osminkat freak med världens kalufs. Så sexigt, haha. Snart så ska jag börja göra mig i ordning för det som kan bli en jättebra utekväll i Halmstad eller helt enkelt en mysig hemmakväll. Det är inte riktigt bestämt ännu. Men nu måste jag ta tag i detta skatboet innan det blir mission impossible att borsta ut.


Ha en bra kväll!




Uttråkad till max




Sitter ju nu på balkisen och chillar lite grann i solen. Eller sol och sol. Men soldiset i alla fall. Jag väntar på att mamma ska sluta så vi kan åka och handla. Jag har inte gjort ett skit idag. Är så otroligt uttråkad. Och ingen mat finns det hemma heller. Jaja, vad gör man.

Utgång ikväll då? Well, jag funderar skarpt på det faktiskt. Blir ju dum i huvudet av att sitta hemma såhär. Usch. Hoppas bara mina partypinglor är lika sugna som mig..  ♥




Piggelin




Nu börjar jag faktiskt att förvåna mig själv. På ett positivt men lite skrämmande sätt. Vad har jag sovit inatt? Hm, kanske fyra timmar och jag har inte kännt mig såhär utvilad på väldigt länge. Riktigt skönt. Det finns dock inte så mycket att göra när man vaknar klockan 7 på morgonen men men.. Jag har redan smällt i mig några koppar kaffe och ätit massa jordgubbar. En bra start på dagen!



Moro mou




Eisai i kapsoura mou ♥


Giros, rödvin & saknad.. Japp, så ser kvällen ut för min del.




1 juli, 2010


Okej. Ni kommer aldrig tro mig nu. Gissa när jag vaknade imorse... klockan nio! Det har inte hänt sedan jag var i Grekland.. typ. Och produktiv är bara förnamnet på det jag har varit! Jag har städat hela lägenheten och nu springer jag runt och fixar och donar med lite småsaker. Feeling proud. Dammsugningen går så enkelt när man dansar runt till The Killers liksom. Nu ska jag fixa det sista, duscha, fixa mig och sen får vi se vad som händer. Skulle behöva skutta ner till stan en sväng faktiskt.. Aja. Vi får se vad som händer. Ha en bra dag coolingar!




Det der gør mest ondt, er alt det jeg savner nu




Stod det til mig havde jeg stoppede tiden.
Vi gled fra hinanden, nu har jeg en anden.
Og det er for sent, det ikke dig jeg holder om i nat.

Du har fået det, det bedste af alting, af hvad jeg kunne give dig.
Uden chancen, for at få det tilbage igen.

Det der gør mest ondt, er alt det jeg savner nu.
Det du giver videre nu, til en der ikke er mig.
Men det der gør mest ondt, det er det der gør mest ondt.
Når du smiler igen, elsker igen, rører igen - ved en der ikke er mig.
Når jeg ikke er din mere, det er det der gør mest ondt.




RSS 2.0