Måndag


Godmorgon! Har ni sovit gott? Jag har sovit som en prinsessa! Ingen surrande fluga eller gapande granne inatt inte! Eller så har jag bara varit för utsalgen för att märka det... Hur som helst. Ska snart fixa lite frukost innan jag springer ner en runda till stan för att köpa lite små saker. Nödvändigheter ni vet. Den typen av shopping är kanske inte den allra roligaste men det måste ju göras.

Och nu till något helt annat. Antalet besökande på bloggen har ökat rätt så mycket på senaste tiden. Jättekul! Verkligen... Men vilka är ni?! Haha. Skulle vara kul att veta, så lämna gärna en liten komentar! Don't be shy haha ;) Nu ska jag i alla fall snart ta mig en kopp kaffe och sätta mig på balkongen och käka frukost. Ha en bra dag! Vi hörs ♥



Och till dig som undrade ifall "min Kreta-Teo" var samma Teo som Kenzas fd pojkvän: Nej, det är inte samma Teo. Inte för att jag tycker det har varit en sån stor grej ifall det nu skulle varit så... Jag menar, han är ju bara en vanlig kille som jobbar som DJ i Platanias liksom... Och för övrigt så är Teo (eller Thodoris som är det riktiga namnet) ett rätt så vanligt namn i Grekland, så det finns ju ett par stycken på Kreta, hehe. Så there you go! Skriv gärna ditt namn nästa gång. Jag kommer inte hunt you down and kill you liksom, hehe... ;)




Kommentarer
Postat av: vickan

fin blogg! följas via bloglovin?:)

2010-07-05 @ 10:16:32
URL: http://vickany.blogg.se/
Postat av: Joan

Heeej!!! Tack :) Jag tyckern att min blogg känns roligare nom jag kan få fram bra bilder så det var kul att höra att du tyckte om bilderna !! Fin blogg du har :)

Mvh Joan

2010-07-05 @ 10:28:53
URL: http://littlemissjoan.blogg.se/
Postat av: nicole

sv: Ja det va riktigt snyggt:)



var gärna med i min tävling om en välfyld hello kitty goodie bag

/Shoppaholly

2010-07-05 @ 10:29:37
URL: http://nicolesjostrom.blogg.se/
Postat av: Bella

Åhh, skönt att någon sov gott! ;)

2010-07-05 @ 14:05:26
URL: http://isabellabergstedt.blogg.se/
Postat av: Nathalie

har du någon favorit party låt/ar?

2010-07-05 @ 15:53:31
URL: http://liborius.blogg.se/
Postat av: E M M A

sv: hehe ^^ jo det svåraste är att ta sig ut ;P

hur mår du idag då?

2010-07-05 @ 16:00:26
URL: http://lifebyemma.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0