Don't look back at a new direction



Nyårsafton i Goa. Egle, Alex, jag och någon snubbe. Good times...


Mötte upp tjejerna i stan och tog en kaffe och snackade lite skit idag. Alltid lika kul att se dom små liven, hehe. Och dessutom kom man hem med några kassar. Damn it. Jag som ska spara. Det blev i alla fall ett par leggins och en tröja från gina tricot. Det var sjukt mycket folk i stan! Nu märker man att turisterna börjar trilla in. Kö överallt och fullsatt på alla uteserveringar. Men jag gillar't!

Och äntligen gick jag och köpte mitt godis som jag har tjatat om i drygt 5 dagar nu. Det var inte så gott som jag trodde det skulle vara.. Varför är det så? Aja, kollade i alla fall på en sjukt rolig dansk film. Pappa behövde textat och jag blev arg. "Har du inte lärt dig ett skit på 20 år pappa? Dåligt. DÅLIGT!" Haha, lilla papi. Love him.

Och precis för några minuter sedan så fick jag ett efterlängtat samtal av mig lilla turk i Afghanistan. Alltså Alex. Det var så länge sen vi pratade. Blev så glad av att höra hans röst. Det skulle inte förvåna mig om även han har Sverigeplaner i sommar. Vi kom inte så långt försen samtalet bröts.. Dumma Afghanistan! I sådana fall lär det bli en rolig historia. Vågar knappt drop the bomb för mamma, haha. Nej då. Hon älskar mina galna vänner som tur är.

Nu ska jag slänga mig i sängen. Är dödstrött. Jag räknar dock med att bli väkt av ett obligatoriskt Theo-sms runt tre snåret, hihi. Godnatt ♥




30 juni, 2010



Hade kunnat döda för en frappe just nu... i Chania. Mums!

Är det inte typiskt att när man har en hel dag på stranden planerad så sviker vädret.. Grauwr. Aja, det får bli en annan gång. Ska i alla fall möta upp Anna och Alice i stan senare. Det var så länge sen vi sågs nu! Nej, nu kallar duschen. Ha det bra!




When the drugs don't work, get high on life


Ikväll blir det fotbollskväll för min del. Spanien - Portugal. Kommer nog bli en riktigt bra match det dära. Dagen har inte varit allt för livlig hitills. Var inne i stan en snabb runda och sen kom brorsan över på en öl i solen. Härligt härligt!

Funderar skarpt på att promenera ner till hemmakväll och köpa lite äckligt godis till fotbollen. Hm... Japp. Så blir det nog. Ciao ciao for now!




Sommargäster





Var lite uttråkad, hehehe...


Jaha. Antingen så händer det ingenting eller så händer allting på en och samma gång. Brukar det inte vara så? Nu är det tydligen många som har planer på att komma till Halmstad och hälsa på i sommar. Helt fantastiskt kul i och med att jag inte kan åka vare sig hit eller dit. Men vi har dock ett litet tiny problem. Var ska alla sova om de bestämmer sig för att komma samtidigt? Nä men äsch, det fixar sig alltid! Huvudsaken är att dom bestämmer sig för att komma för det måste dom! Annars blir jag ledsen i ögat.




Midsommar 2010 - Så galet, så galet...



Det började ju bra... Alexandra punkterade en cider när hon skulle klippa upp (?) flaket. MEN hon har ju smarta lösningar till allt den flickan så voila! Ett sugrör i hålet så slapp den cidern gå till spillo!


Lite alkoholhaltiga drycker..


Alexandra posar så fint i sin midsommarkrans och Victoria e hång på cidern


Hannas fina tal: "uhm... glad midsommar!" :D


Haha det jävla spelet! Bidrog till min ack så tidiga fylla...


Hanna blev söpen bokstavligen under bordet :)


Sen var det dags för gruppbilder....


...som blev mindre lyckade...


De fina poserna bara fortsätter, höhöhö...


Är inte riktigt hundra på vad vi håller på med här... men det ser ut som vi hade kul iaf x)


Bööööghöööög!!! Herregud, att Paulina överlevde... ;o


Jag och Alexandra gör oss redo för en pyramid medans Jannie flummar runt och resten kollar på. Känns tryggt detta...


Nääästan på plats!


Sekunderna innan raset, haha


Uhlalalaaaa vilken bild x)


Söta Jannie :)


Och så blev det dans runt Sveriges absolut snyggaste midsommarstång vid namn Paulina!


Äre bara jag som tycker denna bilden är så jävla skön ? x)


Klart att jag ska komma och flumma till allt..


Sen kom grannarna över och spelade lite kubb, trevligt vääärre


Köööööbbbb


Lite tjejmys inne på toan


Foto i spegeln ÄR ju bara ett måste


Kärlek, vad härligt :)


Sötaste lill-tjejen och sötaste Victoooria


MÖMMMSSSS!!


On out way into da city to shake them asses ;)


Nyktert!


Hanna unt jag


Träffade på några trevliga Sannarpstjejer på toalleten också, haha. Parteeey!




Haha V-I-L-K-E-N kväll säger jag bara! Så sjuk den var. En riktig maniac night men satan vad roligt vi hade. Men nu taggar vi om på nytt tjejer! Kalmar 2010, wooootwoooot!! ♥



Just another summerday in strawtown




Tjeeeenare alla goa göbbar! Vilket väder vi har! Jag har intagit min plats på balkisen för i år och legat och chillat hela dagen. Så himla skönt. Mormor kom över med lite fika också så då satte vi oss och tog lite kaffe och skvallrade om stans danskar, haha. Nåväl. Imorgon så ska jag göra en liten impulsiv grej kan tyckas, som ni lär märka snart! Kanske, eller förhoppningsvis denna veckan.

Jag älskar att bli väckt av Theo's sms. I know. It's weird huh? Som klockan 3 inatt han skrev: "agapi mou, jag är så full!!" och sen sms:ar non stop hela natten tills han antagligen däckade, haha. Typ dog av garv i min ensamhet. Och jag som skulle sova "tidigt" igår somnade runt halv 5 på morgonkvisten. Jaja, fick mig ett gott skratt i alla fall... :)




Xronia polla




Är precis hemkommen från en hel eftermiddag med födelsedagsfirande på Vallås. Vilket väder det har varit! Nu känns det som om sommren äntligen börjar att komma igång! Idag fyller även Theo år och jag hatar att jag inte kan vara där och fira honom.... Vill till Grekland nuuuu!!! Det känns så fel att vara här. När det roliga börjar åker Amanda hem... Fan. Kunde haft den bästa sommaren. Hur som helst. Xronia polla moro mou. Popooooo.... mou lipis para poli, paaaaaaaara poli!! ♥


Nu ska jag sätta mig på balkisen med en kopp kaffe och deppa...




We no speak americano




Jag har bara ett ord för midsommar 2010 - KLOCKREN! Så galet, så roligt, så freaking underbart! Vädret var kanon, något jag absolut inte hade väntat mig. Kvällen började med grillning, lekar, dans och massa andra roligheter hemma hos Hanna i Eldsberga och sedan bar det av till stan där vi träffade ytterliggare massa härliga människor och där allt bara blev mer och mer galet. Fo shooo. Drack inte mer än två shots (fan vad dyra alltså, att jag och Alexandra aldrig lär oss!) och en öl som Mohammed köpte till mig som jag inte ens drack så mycket av, utan gav bort haha. Så det blev inte som jag trodde det skulle bli. Att jag skulle ödsla mitt sista öre på öl. Gött mos Amanda! 

Seg är väl bara förnamnet på det man är idag. Klockan var runt 6 när jag landade i min sköna säng imorse. Idag blir det lite bakismys skulle jag tro. Det ryktas om grillning på innergården med grannarna. Låter inte helt fel en dag som denna faktiskt.




Glad midsommar!



Anna & jag på midsommar förra året


Glad midsommar allihopa! Jag sitter här och slurpar i mig mitt morgonkaffe och blickar ut över stan. Idag känns det som en sådan dag verkligen ALLA är peppade, så man kan ju inte bli något annat själv! Alexandra girl kommer och hämtar upp mig vid 6 och sen är det paaaarty! Woootwooot! Fullt ös medvetslös, nu kör vi! Ha en trevlig kväll gott folk. Puss på er ♥




Peppa inför morgondagen


Ser inte ut som att det blir någon utgång ikväll MEN FUCK THAT! För imorgon är det midsommar och då jävlar blir det liv i luckan med massa underbara människor! Först destination Eldsberga och efter det stan. Det kommer sitta som en smäck! Dessutom har Damon lovat att bjussa på öl och deeet ska jag inte vara blyg att påminna honom om om jag ser honom, hehehe. Gosh, belv så galet peppad nu att jag måste ta mig ett glas vin!


Och så bara för att vara lite patriot: KOM IGEN NU DANMARK FÖR FAAAN!!!




Zombiemanda




Har inte sovit en blund inatt (det har jag ju förmodligen, men det känns inte så..) Hostmedicinen som alltid brukar hjälpa, hjälpte inte. Så nu går jag runt här som en zombie och försöker desperat att vakna till med min dunderkur: kaffe!

Snart kommer storebror förbi och ska hämta några saker och sen ska jag ta mig en riktig grekisk frulle ute på balkongen i solen. Kaaaaa-bam! Ser fram emot ikväll! Ska bli så kul att festa loss lite och träffa massa vänner igen. Har inte träffat så många sedan jag kom hem från Grekland faktiskt. Men som Ahmad alltid säger: tonight's gonna be a good night! Det kör vi på tycker jag!




Don't be gay, be spartan!



Moro mou & Chris



"Don't be gay, be spartan!" Hahaha, saknar er knasbollar! Filakiaaaaaa ♥



Helvete


Omg. Jag hatar få sånna nyheter. HATAR! Och jag kan inte gör ett skit. Känns ju bra. Jävla bajs. Konstigt att man oroar sig konstant. Blööäääää!!! Tack och lov så är du ok i alla fall... ♥



Kretabilder



Den obligatoriska fotoplatsen. Måste ha minst 50 bilder med posande människor härifrån x)


Pappa stoltserar med sin Goa -tröja


Vacker kväll...:)


Jag & mina söta lovebirds på terassen innan utgång


Jag & bror på Marikas bar


Våra fina drinkar! Goda var dom också ;)


Runt vårt stammisbord på Marika


Haha vackert vackert...


Sötnosarna


Giamas!


Sedan kom vi äääntligen till rock bar efter typ en veckas tjat från Amanda :)


En aaaaning påverkade kanske?


Bror med sin rom&cola


Detta kan vara den absolut coolaste lampan jag har sett! Jag ville ta hem den i handbagaget men fick inte... ;/


Påväg mot sunset. Man var lagom fräsh när man kom upp där efter att ha gått i världens brantaste backe i 35 graders värme.... En söt servitör kom dock och fläktade mig i ansiktet med drinklistan som tur var haha!


Oscar, Linn -plockepinn och bror mätta och nöjda


Sitta på terassen och softa.... Missmissmiss!


På bulgarresturangen (den var grekisk men bara bulgarer som jobbade.. hm)


Koukla mou och jag efter en kanonmåltid och några raki huhuhu ;)


My handsome bro!


Inne i Platanias "centrum"


That's it for now. Gotta run! Ha det bra ♥



Godmorgon!


Nu märker man att sommarlovet är igång. Inte på vädret kanske men på min dyngsrytm. Att sitta uppe halva natten och vakna.. ja typ nu. Men som jag har sagt innan så är jag en nattuggla, älskar natten! Är så mycket mer kreativ då. Jag får gjort så otroligt mycket när alla andra sover haha. Låter kanske lite sinnesrubbat men så äre!

Så vad händer idag då? Nothing much. Ska fixa med lite saker, kanske drar in till stan och kollar runt lite. Vi får se. Inga planer. Nu ska jag ta mig lite mer kaffe. Ha en bra dag!



S'eho erotefti




Sitter här med Theo's halsband som han gav mig kvällen innan jag åkte. Åh, det doftar fortfarande moro mou... Önskar att saker vore lite enklare.


Mou lipis para poli..



Those three words saved my life


R-r-r-riverside motherfucker! Haha, knarkar den låten för tillfället. En riktigt härligt partylåt det där. Spelades som bara den på Kreta. På tal om party så är det snart dags för det. Närmare bestämt på torsdag! Ska bli riktigt skoj faktiskt. Det var ett tag sedan man var ute i Halmstad nu så det ska bli extra kul. Fullt ös medvetslös!

Nu sitter jag bara och väntar på att mamma ska sluta jobba så vi kan gå och handla. Sen skulle jag tippa på att det blir en slapp kväll i soffan. Nu måste jag kila. Tjingeling!



Roadtrip: Elafonissi & Falassarna

























En galen bror på Kretas smala och slingriga vägar, Oscar som kartläsare och en massa getter på vägarna. Att vi bara överlevde är ju ett mirakel! Oscar: "Ehm...du skulle nog svängt av där David..." David: "Men för faaaan oscar, du har en enda uppgift: att läsa kartan! Var fan ska jag vända nu!" Hahaha, sooo funny!



You can see in her eyes that no one is her chain





Nu ska jag återgå till att slappa i sängen igen. Varför kan inte hostan bara försvinna???



Kreta Kreta Kreta


































Mm-marabou!




Omg. Jag har världens bästa mamma. Hon kom hem med marabou till mig nyss. Grekchoklad i all ära men lets face it. Inget slår marabou. INGET. Hade dock tänkt börja vara nyttig nu efter allt man har stoppat i sig i Grekland huhuhu... Aja, nyttigheterna får väl vänta ytterligare lite hihi.

Och så till något helt annat. Min hud är så torr att man kan använda mig till att slipa med snart. Tror att jag har snart har tömt min bodylotion flaska men är fortfarande lika torr och jävlig. Ahhh men visst blir man trött. Får ta till några drastiska åtgärder snart: OLIVOLJAN!



Måndag




Hejsan sötnosar! Jag har varit uppe ett tag men går fortfarande runt och myser i min mjukisoutfit. Sweet! Sommarlov rocks säger jag bara! Dagens plan är att fixa lite med alla foton jag har samlat på mig på siståne. Måste se till att framkalla nu! Jag vet. Jag är väldigt oldschool med en fet betoning på väääldigt. Och det gäller inte bara foton. Utan musik, film, böcker, you name it! Men om jag ska vara ärlig så tycker jag inte det är samma charm i foton längre. Man tar ett kort - åh nej min näsa blev konstig - tar ett nytt - åh nej min panna ser glansig ut - okej vi retuserar det sen! Det var ju mycket roligare förr när man tog en massa kort och hade ingen aning om hur dom blev försen man hämtade ut dom. Haha fan vad geek jag låter! Aja, WHATEVER. Nej nu måste jag rusa. 


Hörs later, SMACK!



Baby I deserve more than empty words


One more kiss could be the best thing
Or one more lie could be the worst...





Grattis koukla mou!




Vem har världens sötaste flickvän? Jo min bror! Jag kom inte och firade henne idag pga min dumma hals ;( Och vem kommer med massa kakor och cheesecake till mig då? Jo koukla mou! Så här sitter jag och proppar i mig massa godsaker precis innan maten. Uhm... tjockis? JA! Ikväll ska jag se This is it har jag tänkt mig. Vet inte varför det inte har blivit av innan... Sen får vi se vart kvällen slutar.

Latero!



Always love, hate will get you every time



Soluppgång över ön Thodorou. Vackert eller vad? Fullkomligt älskar vår lägenhet!

Imorse vaknade jag av att always love nästan sprängde sönder min vänstra trumhinna i och med att jag somnade med telefonen 5 cm från mitt öra inatt. Det komiska var i alla fall att när jag svarade så kom det knappt fram ett ljud.. Eller jo, något sorts ljud som mera lät som en ko i målbrottet. Fick lite smått panik. Va fan nu då likom. Och min bror i andra sidan av luren lät typ lika konfunderad. Vad härligt att man kommer hem till Sverige och åker på något som känns lika jävligt som halsfluss. Just my luck!



One day in Xania

















Jag har ett så stort sug att åka tillbaka. Jag var nästan redo att boka en sistaminuten ett tag där innan idag men ibland vill hjärtat mer än vad pengarna räcker till. Oh ja. Lite resepengar hade inte suttis fel nu vill jag lova! 

Vad händer annars då? Ae jag tror jag håller på att få halsfluss annars är allt som vanligt. Jag knarkar yoghurt med honung och bara glassar. Men nu ska jag hitta mobilen, lägga mig i sängen och messa lite med Theo! Natti natti gott folk!



Kalimera


Inatt har jag sovit som en prinsessa. Så nu är jag utvilad och på g igen. Jag tänkte ta mig i kragen och städa lite faktiskt. Det kan ju behövas om man säger så. Senare kommer jag lägga upp lite bilder från Kreta! Men först! Lite kaffe... Latero!



Mou lipis




Då var man tillbaka i gråa och trista Halmstad efter två helt underbara veckor på Kreta. Känns aningen surt i och med att jag hade kunnat stanna.. Vad håller mig i Sverige liksom? Jag har ingen skola, inget job, inget att göra alls. Kan ju lika gärna vara där och ha galet roligt med alla härliga människor. Saknar redan det! Kommer nog fundera på Miras lilla plan hehehe...

Så hur har resan sett ut? Har haft roliga nätter på platanias klubbar med Theo, Chris, Line, Thomas och massa annat skönt folk, varit i Elafonisi, Falasarna och självfallet Xania, twice! Shoppat, ätit och druckit gott, solat, badat, umgåts med nära och kära och helt enkelt haft det hur skönt som helst.

Kan go on hur länge som helst men just nu behöver jag sömn. Har ungefär sovit tre timmar sammanlagt de sista två nätterna så är rätt så sliten. Men imorgon kommer det bilder och förhoppningsvis går det lite snabbare att ladda upp dom här än vad det gjorde på facebook för gud vad tid det tog. Anyway, ha det bra alla söta.


KALI NIXTA




Goodbye Sweden, Hello Greece!




Ja, om några timmar åker jag! Så sjukt underbart. Idag har jag mest packat, druckit mythos och suttit på balkongen och solat. Livin' da life. Jag fullkomligt älskaaaar när livet är så här!!! Ser fram emot denna Greklandsresan som tusan. Hoppas på att mina flumkompisar joinar mig. Skulle vara sjukt roligt! Coz I miss 'em like hell... See ya in Greece! ♥



I väntan på pizza


Sitter och väntar på pizza som jag och papito har beställt. Ska bli så mömsigt så! Idag var det den sista skoldagen för min del. Det kändes faktiskt rätt så konstigt att tömma skåpet och lämna in alla böcker, MEN ÅH så skönt. Haha, min lärare är för härlig; "då sms:ar jag ditt betyg Amanda!" Kan riktigt se det framför mig. Jag på playan i Grekland och så plötsligt *pling pling* "du fick.... haha.

Ikväll kanske det vore dags att ta tag i packningen. Har inte ens börjat! Min fina chockrosa resväska ligger mitt på golvet, dock helt tom. Kan den inte bara packa sig själv?


LATERO!



RSS 2.0