Planering


Måndag:
Redovisning
Prata med rektorn
Lämna CV
Göra färdigt min inlämning

Tisdag:
Lämna in det sista
Tömma skåpet
PACKA!!!

Onsdag:
Klassens dag
Packa det sista
Malmö

Torsdag:
GREKLAND ♥




Mono gia sena




3 dagar kvar till sol, värme, god mat, galet nattliv, härliga människor, goda drinkar och vackra stränder. Helt sjukt. Jag åker ju snart... Det känns lite overkligt faktiskt. Jag har varit helt inne i skolan på siståne så jag har inte haft tid att tänka på det riktigt. Men nu när jag insåg att jag faktiskt åker denna veckan så längtar ihjäl mig. Xaaaania, rythmos, platanias - Here we come! Nikos, lagra upp med mythos säger jag bara! ♥

Nu ska jag i alla fall hoppa in i duschen och göra mig i ordning för snart så kommer la familia och ska käka. Puss på er!



Tell me what's the reason that you hold on?




Tell me what's the reason that you hold on
when you know that dude has a whole wall of 'em just like you?




When hell brakes loose


Kan man något annat än att skratta åt denna patetiska dagen? Först så hamnade jag i ett megatjafs med en av mina lärare. Var arg som ett bi! Och hela dagen har jag fått kriga för att få fram min åsikt som ändå alla andra förutom då denna läraren instämmer helt med. Fy fan säger jag bara. Efter skolan gick jag och Emelie för att söka jobb och nej, inte någon lycka denna gången heller. Jag ger fan snart upp. Är inne i världens svacka just nu, där verkligen allt går emot mig. Inte för att jag vill låta som om det är synd om mig men det känns faktiskt bättre att gnälla av sig lite, och vilket ställe är bättre att förpesta med negativitet än just bloggen? Anyway, hoppas er dag har varit bättre än min. Nu ska jag ta mig en kopp kaffe och bara softa. Har inte gjort det på länge känns det som. Det kan behövas. Typ nu.


"THIS IS SPARTA!!!!"



En härlig eftermiddag


Min bästa vän älskar att skrämma upp mig till max. Så nu ska jag ta tag i lite saker som jag kanske borde gjort för ett bra tag sedan men har skjutit upp gång på gång pga rädsla I guess. Ibland är det bra med en vän som fullkomligt skärmmer skiten ur en. Hur som helst så har vi haft en jättemysig eftermiddag. Emelie plockade upp mig när jag slutade och sen fick jag se den nya fina lägenheten. Kanonfin verkligen! Mamma Sandra bjöd på kaffe och fika och efter det tog vi en runda på stan i eftermiddagssolen. Mys!

Imorgon ska min engelskauppgift vara inne och gissa vad. Jag har inte ens börjat med den ännu. Inte så bra men jag har ingen ork! All min energi är borta. Gone. Icke existerande. Jag behöver en dos positivt tänkade tror jag. Just nu känns bara allt så blööhhh...



Myspys!




Myskväll... På en måndag. Det gillar vi!



Måndag


Var tog sommarvädret vägen? Är precis hemkommen från skolan och nu ska det käkas! 
PUSS PÅ ER SÖTNOSAR!




8 dagar kvar till Ellada ♥




When will I ever learn?


Vilken otroligt härlig söndag jag har haft! Har varit på en mysig söndagsmiddag hemma hos mormor som bjöd på en massa godsaker som vanligt. Och när jag gick hem så insåg jag att sommaren är otroligt nära nu. Jag har inte riktigt tänkt på hur grönt allting har blivit försen idag. Solen värmer, fåglarna kvittrar och man kan gå ute utan tre lager kläder på sig. UNDERBART är vad det är. Nej nu ska jag njuta lite till av det som är kvar av dagen.


Och sen vill jag bara säga: Ibland förtjänar människor en andra chans. True story. Va inte bittra. Livet blir så tråkigt då.




Ana befakir fik




Tjenixenpixen! Jag har lägenheten all to myself ikväll. Det är alltid lika skönt. Så jag sitter här i min ensamhet och dricker lite vin och lyssnar på grym musik. MEN! Kalla mig inte lat för innan idag har jag varit flitig och pluggat rättskunskap. Plugg på en lördag händer väldigt sällan för att det är emot alla Amandas principer men ibland måste man faktiskt.


Inta Hayati, Inta Habibi.
Min awil nazra, Wsourti nassibi.



High above the chimney tops




Jag är i extas just nu! Ingen förutom Anna kan förstå min lycka just nu. Matte B är klart och jag fixade det! Det känns så obeskrivligt skönt. Att bara lämna tillbaka matteboken och aldrig mer öppna den igen. JAAA!!! We did it for fuck sake! Och det känns underbart.

Dagen har trots allt varit upp och ned. Berg -och dalbana. Först lät jag mig irriteras på nytt av samma gamla störningsobjekt men efter att jag fick reda på mitt betyg så släppte allt. För några minuter kändes det som om alla bekymmer var så långt borta och ingenting kunde stå ivägen för min lycka. Så nu går jag runt och svävar jag på moln små rosa moln och kommer förmodligen göra det ett bra tag. Härligt är vad det är!



What do you want from me?


Härlig dag eller vaaaaaaad?! Solen skiner, det är varmt och skönt och jag cyklade utan jacka idag. Det ni. Nu måste till och med JAG medge att sommaren är på gång. Jag blir så glad av sådant här väder så det är inte klokt! Synd bara att jag måste plugga resten av dagen. Jag har suttit ute på balkisen en stund och shit vad solen tar! Helt galet! Nu ska jag äta och sen blir det som sagt pluggande för min del och om jag hinner så tar jag en kvällsrunda på galgberget! Dagar som dessa gillar vi.


PUSS



Beautiful Goa












Jag gick med i den absolut klockrena gruppen "all I think about is goa" på facebook och fick syn på dessa otroligt vackra bilderna från alla möjliga platser i Goa. Saknar det mer och mer för varje dag som går. Men snart är jag där igen. Förhoppningsvis snarare än vad som är planerat!



Smile though your heart is aching




Nåja, då var måndagen avklarad. Imorgon är det nationellt prov i matte B och jag vill inte ens tänka på hur det kommer att gå. Är måttligt nervös redan nu. Hela denna veckan är praktiskt taget en ren mardröm. Prov efter prov, inlämning på inlämning.. JAG BLIR GALEN! Det positiva är att enligt min nedräkning så är det exakt 16 dagar kvar tills jag tar mitt pick och pack och lämnar Sverige i två veckor. Det ska verkligen bli hur skönt som helst efter ett halvår med pissväder och plugg i mängder.

Och sen måste jag bara säga: God bless facebook! Vad gjorde man innan det fanns? Kommer verkligen inte ihåg. Jo, just det. Det var på den tiden man hade ett liv... Nu ska jag ta mig en kopp kaffe i soffan och mysa i min ensamhet. Eller ja. I min drygt 35 minuters ensamhet. Glöm inte att hålla tummarna hårt för mig imorgon! Och till er andra som också läser matte B: lycka till!




Guard your heart


Kvällen blev lyckad. Först bjöds det på kycklingvingar på Harry's och efter det så gick vi till bion och såg den nya Robin Hood filmen. Rätt bra faktiskt. Som sagt lyckad kväll! Var väldigt peppad på utgång innan men efter drygt 2 timmars film så blir man lite seg och mitt partyhumör dog lagom till att alla hade kommit in till stan. Typiskt va? Men det tar vi igen nästa helg då det är utgång med mina brudar! Tror dock att det var ett ganska bra beslut att stanna hemma med tanke på att jag verkligen behöver vara pigg imorgon. Då ska det pluggas matte vill jag lova. Jag blir deppig bara jag tänker på det...


GOOOOOODNATT!




It's my life




Förlåt att jag suger på att blogga nu för tiden, SKA bättra mig. Ikväll blir det i alla fall Indisk afton och resten är oklart ännu. Ha en superduper bra fredag sweethearts!



It's my life I'mma do whatever I want and if you don't like it it's cool, fuck you.



Just get back up when it knocks you down


Blev ingen runda med Peppe idag så pappa drog ut med mig och körde lite och sedan åkte vi inom videomix och köpte ta-dah: Ben & Jerry's Phish Food! Chocolate ice cream with marshmallow, caramel & chocolatey shaped fish. Ja, det smakar lika gott som det låter... Och till det lite kaffe. Jag mår bäst! Kvällssolen lyser och jag fullkomligt ÄLSKAR människor som vågar stå för sina åsikter.

Imorgon ska vi och rida med klassen. Får se hur det går. Även om jag känner att det inte riktigt är min grej så ska det bli kul att göra något roligt med klassen för en gång skull. Kommer ju se duktigt löjlig ut i hästsadeln. Nu ska jag återgå till mitt tisdagsmys.







Måndag


Kortisvecka! Gillar't som bara den. Och på torsdag är det fest med massa härliga människor. Kan det bli bättre? Idag slutade jag tidigt så gick en runda runt Nissan och nu har jag ett brake i bantandet för jag har bakat chokladbollar till mamma som hon så gärna ville ha. Då måste man ju godkänna dom liksom... Och det blev dom. Alltså godkända då. Väldigt otippat ju, euhm...


Ha det bäst amigos!




I keep on fallin'




Gårdagen satt som en smäck! Kan ni förstå att jag är peppad inför nästa vecka? Något måste vara fel tänker ni säkert men ack så fel ni har. Kommer förmodligen bli den slappaste veckan på länge! Inställda lektioner hit och dit, kort vecka, ridning med klassen, festor - I like it!


I keep on fallin' in and out of love with you



Why am I doin' the things that I do?




Lugn kväll med pappsen. Imorgon ska jag iväg på födelsedagsmiddag och sedan kanske det bli utgång. But for now, ha en underbart skön helg allesammans.


Why am I doin' the things that I do?
When I should be glowing with you...



Trelo kalokairi




4 veckor kvar...



Tortured artist back on track


Ska sätta mig och skissa lite. Det var ett tag sedan. Thelma sa några uppmuntrande ord till mig igår så nu så känner jag mig supermotiverad att börja rita igen.

På tal om Thelma så har hon åkt hem till stora Stockholm igen. Det känns så tomt. Längtar till sommaren så man kan åka upp och hälsa på. Kommer bli så awesome. Stockholm, sommar, pardeyyy! Ser fram emot det som bara den.


PUSS!




Easy, easy like a sunday morning



Jag & Alexandra på Venezia för ett tag sedan... Jag saknar min bränna!!

Och jag är väl medveten om att det inte är morgon utan snarare eftermiddag. Men ändå, god morgon! Idag blir det slapp. Tänkte plugga matte men den idén gick i kross när jag upptäkte att jag hade glömt matteboken i skolan. Jaja, what to do. Då får jag helt enkelt plugga dubbelt så mycket imorgon. Inga problem.

Ja, vad ska jag säga. Jag har varit lite oaktiv vad det gäller bloggen i ett par dagar nu pga min söta gudmor är på besök. Dessutom springer det folk (mestadels resten av släkten) in och ut ur lägenheten för att hälsa på, så det är full rulle. But I like it. Nu ska jag ta mig en bit paj och chilla till lite Damien Rice. Ha en underbar söndag todos.



Galen kväll








En liten bildbomb från förra helgen. Helt störd kväll. Bilderna säger kanske en del... men tro mig det VAR värre än vad det ser ut. Och what the fuck is up with my hair på bilden på mig och Micke liksom?! Aja, det bjuder jag på! Nästa gång ska jag stay the hell away från kamerorna! Nu ska jag sova några timmar. Godnatt!



RSS 2.0