Supertisdagen


 

Min supertisdag är äntligen över. Måste bara säga vilken underbar mamma jag har. När jag kom hem så hade hon gjort moussaka till mig , my favorite liksoom !  Så nu är jag proppmätt och överglad. Ikväll blir det troligtvis bara slapp framför tv:n med mamma. Om jag orkar så ska jag gå en runda på galgberget men jag tror inte det blir så mycket med det om jag ska vara ärlig. Satt och kollade igenom dom närmaste veckorna i min kalender nyss. Nu börjar alla proven som man har gått och väntat på ett tag , närma sig. De har varit ganska lugnt i skolan på sistånde men nu så får man nog lägga i några växlar igen om man ska få något sånär bra på proven. Men äsch , det ska nog fixa sig.


Puss & kram skumbanan...



Måndag




Jag sitter och lyssnar på Joshua Radin för tillfället. Han har så jävla sköna låtar. Idag ska jag plugga både spanska och ryska hade jag tänkt. Jag hatar när man måste plugga två språk på samma dag. Det blir helt fel. Men måste man så måste man. Med lite kaffe så funkar allt.

För övrigt så är det kanonväder ute. Det uppskattas.



Perfektion



Jag tror att jag har ändrat min uppfattning om söndagar. Dom kan trots allt bli helt perfekta , om man bara tillbringar dom med dom rätta individerna , såklart. Och det gjorde jag idag. Anna och jag har haft en otroligt mysig heldag tillsammans. Precis vad jag behövde nu. Vi käkade pizza och sedan gick vi en lång promenadis och bara snackade ut om allt. Gud vad jag älskar min Anna. En sådan vän skulle alla ha. Innan vi gick hem så köpte vi en godispåse och den krängde vi ikväll till One Tree Hill och Gossip Girl. Inte nog med det så bakade mamma våfflor som vi även proppade i oss. Nu sitter jag här och tror snart att jag ska spricka. Min söndag har som sagt varit kanon. Hoppas er också har varit duglig.


Godnatt, sweet dreams...



2 become 1



Det är så underbart härligt att vakna upp till solsken. Det är en sak vi inte bortskämda med i det här landet. Jag och mamma har varit och shoppat hela eftermiddagen , i stort sett. Jag hittade ett par skitsnygga jeans och jeansleggins , så nu är jag happy. Vi satt en stund på Bull's uteservering med pappa och brorsan också. Det kallar jag mys på hög nivå ! Sådana här dagar gör att man bara längtar ännu mer till sommaren. Nu ska jag ta en kopp kaffe hade jag tänkte , och jag vet att det inte är den briliantaste idén att göra det just klockan 12 på natten men jag är sugen. Okej?



Hemlis


Kaffe måste typ vara världens godaste drog. Jag är beroende. Fruktansvärt beroende.



I believe in miracles



SPSP08 , my life would suck without you ... bokstavligen ! Så här roligt som jag har i skolan nu för tiden har jag nog aldrig haft. Jag älskar min klass sjukt mycket , haha. Idag var alla typ överflummiga på idrotten , vilket jag personligen tyckte var skitkul ! Idrottsläraren Carina tyckte dock inte det var lika kul misstänker jag. Det kan ha berott på den norska föreläsaren som berätta om sagor på svenskan. Ingen fattade vad hon snackade om , haha. Men som sagt , det var nog där flummet växte fram. Imorgon är det fredag. Mycket härligt ! Min underbara fredagssovmorgon blir det inte så mycket med imorgon tyvärr. Ska på någon föreläsning om Indianer och deras rättigheter , I guess. Det är i alla fall med spanskan och i och med att det är närvarokontroll så jag är tvungen att pallra mig dit.



And in the end, all you need is one



Bild på mig och Kim från nyårsafton.

Jag sitter här och dricker mitt starka, svarta och helt underbara kaffe. Det blev lite sent inatt , men kul hade vi ! Var på Harry's igår som för övrigt börjar bli en lördags tradition nu , haha. Det började kanon och slutade väl helt ok , men jag och Kim blev lite deppiga där ett tag. Men sen gick vi i alla fall hem och åt lite nattamat på andra våningen som inte kunde smakat bättre. Egentligen , finns det något godare än nattamat ? Hmm , tror inte det. Idag ska jag väl inte göra allt för mycket. Jag har dock lovat mamma att städa lägenheten (höhö undra hur det blir med det) och sen ska jag kanske gå en runda på galgberget med Kim , om vi orkar. Vi får ju inte heller glömma söndagens höjdpunkter ! One Tree Hill , Gossip Girl , Beck men också handboll ! Fick precis höra att Sverige spelar mot Montenegro ikväll , hur fan jag nu kunde missa det. Så jag har min dag och kväll uppbokad kan man säga. Imorgon är det skola igen , vilket inte alls är kul. Helt ärligt så är helgerna för korta. Man hinner ju igenting !



Dessa vackra dagar


Åh vilket härligt väder det är i Halmstad för tillfället ! Är lite impad faktiskt. Det har varit det i några dagar nu. Hoppas bara helgen blir fin också ^^. Idag var det fredagsperfektion ! Jag började 12.10 och slutade 14.25. Det var nice. Efter skolan drog jag, Anna och Habibe in till stan och tog en McFlurry , som det även blev igår. Hmm , vad ska man säga... Vi är Flurry -lovers helt enkelt. Ikväll kom Kim och familjen och käkade enchiladas med oss. Det var mumma kan jag säga , efter 10 timmar utan mat så satt det inte fel. Pratade även lite med min gudmor. Vï snackade om Eurovision song contest och Sveriges usla bidrag, höhö. Båda gillar dock Rysslands låt Mamo, hihi. Den fastnar dirket ! Danmarks låt är också bra. Sjukt bra faktiskt ! Aja , i alla fall så har min fredag varit helt perfekt. Det var typ det jag ville säga. Nu ska jag försöka att hitta kudden och snarka i några timmar.



Us against the world




Tillägnad Anna. Jag älskar dig vännen min ♥
Alltid vi !!



Te amo y no puedo vivir sin ti


Helvetesdagen är över och jag är helt seg i bollen... Jag har pluggat lite spanska med lite bullar från Lina som en liten hjälp på traven. Fasen vad goda dom är. Har dock lite ångest nu , höhö. Ikväll blir det i alla fall tidig sänggång för min del. Vill vara pigg imorgon och inte allt för flum. På torsdag ska vi på spinning med klassen ! Haha , det kan bli kul. Vet bara hur jag brukar se ut efter ett spinningpass - dränkt i svett. Frächt. Men det kommer nog bli kul, som sagt. Det är det bästa med idrotten i gymnasiet.  Att man gör roligare saker. Stort plus i kanten. Nej , nu ska jag nog ta en lång slösa -med -vatten - dusch. Jag vet att jag inte är miljöns bästa vän ! Det får bli mitt nästa projekt.







Söndag



Söndagar brukar inte vara så livliga och idag är inget undantag. Jag har tagit tag i min grymt spännande bok nu igen. Det var ett tag sedan jag läste nu men nu så jävlar. Gaah, den är så bra !! Som sagt så kommer jag inte göra så himla mycket idag men det som står på listan är i alla fall One Tree Hill, Gossip girl, läsa och så kanske jag ska ut och gå en sväng också. Rätt soft dag med andra ord. Hela helgen har i stor sett varit rätt så lugn. Igår så var jag hos min bror en stund och grattade Kelly som fyllde år. Vad ska man säga att hon är till mig... Min bonus - systerdotter ! Linda hade bakat värsta gottisbordet. Cokladkaka, olika mackor och mina favoriter - cupcakes ! Satan i gatan vad goda dom var. Sen åkte vi i alla fall hem och kvällen blev mest slapp den också. Gick upp till mamma som jobbade och kollade vem som vad Melodifestivalen. Haha, ja vi fick oss båda en chock. Jag citerar: " Jag säger upp mitt medborgarskap här ". Efter det gick jag hem och pratade med en rätt så upprörd Anna i telefonen. Haha, Anna vännen du är så söt när du dampar! Efter det så var det läggdags pga illamående... Nu däremot ska jag städa lite innan tv:n kallar.



FN-rollspelet 2009, avslutat!


Högt ärade generalsekreterare, högt ärade delegater, mina damer och herrar... FN-rollspelet är över! Samtidigt som det är überskönt, så är det också lite smått tråkigt. Det kanske ni aldrig trodde att jag skulle säga men så är faktiskt fallet. Nu känns det mycket bättre och okej, till alla er som försökte lugna mig i mina nervösa stunder, det var ingen fara. Jag överlevde ;) Nu kommer det kännas mycket (och jag betonar mycket) bättre nästa år.

När vi hade slutat igår åkte jag hem en snabbis och sedan direkt till Trönnige och Alice. Hon hade lagat världens godaste mat till mig, Anna och Habbe. Haha, alltså kvällen var fan inte riktigt normal. Vi hade ett eget litet FN-rollspel med hela andra frågor än vad det ska vara, höhö. Jag tror inte att jag var i mitt sinnes fulla bruk just då, ehm. I alla fall så deckade jag typ dirket när jag kom hem och sova tills typ....halv ett. Gott mos!







Negativitet is the shit!

Min och Jennicas konversation om morgondagens FN-rollspel.

jennica, säger:

jag vill inte !

' amanda. säger:

inte jag heller!

jennica, säger:

jag vill ställa mig och skrika

' amanda. säger:

jag vill spy på den idioten som kom på detta

jennica, säger:

jag vill göra värre saker med den idioten. stoppa upp en jävla tjock påle i arslet på fanskapet

' amanda. säger:

hahaha

' amanda. säger:

you go girl

jennica, säger:

det ska jag fan göra

jennica, säger:

jag ska göra det!

' amanda. säger:

ja gör det så gör du oss alla en tjänst!

jennica, säger:

måste bara hitta en tjock påle först

' amanda. säger:

jag ska leta

jennica, säger:

bra !. för här i hylte finns nog inte det.

jennica, säger:

haha

' amanda. säger:

haha


Vi är troligtvis dom mest negativa människorna angående FN-rollspelet,
men for real - det suger balle! Vill bara spola förbi dom här 3 mardröms dagarna!!!


Lycka, ren lycka.



Någon måste ha hört mina böner. Vem det än var - tack! Om all otur resulterade i det här så var det nog värt det. Det är  nämligen så att jag ska åka tillbaka till Indien! Efter 3 år så återvänder jag äntligen. Det är min 18 års present från mina föräldrar som har hört mitt konstanta tjat i drygt 1095 dagar nu. Alltså, jag kan inte förstå det. JAG SKA TILL INDIEN!!! Det känns helt overkligt. Tänk att jag ska få träffa alla härliga människor igen. Har saknat dom jättemycket... I'm counting the days.


Nu ska jag försöka skriva om någonting annat. Ni kommer garanterat få höra mer av Indien-tjatet i bloggen framöver. I Lördags var jag, anna, och alice i Göreborg. Fasen vad kul det var. Vi gick och shoppade loss i Nordstan i stort sett hela dagen, fast det blev inte så överdrivet mycket inköp för min del. Fick det jag åkte dit för i alla fall och det var ju bra. Tack tjejer för en helskön dag. Det behövdes! Idag har jag studiedag. Jätteskönt verkligen. Det kunde inte suttit bättre med tanke på helgens bravader och att det är FN-rollspel på onsdag. Jag är redan nervös, men det löser väl sig på ett eller annat sätt. Nu ska jag gå och sprida min lycka till alla Halmstadbor. Jag svävar på rosa moln...


A


Oturen förföljer mig


Allvarligt talat... Gud, Allah, Buddha, Zeus, Shiva, Jungfru Maria eller helt enkelt hela universum, har nog någonting emot mig nu för tiden. Oturen förföljer mig vart jag än går. Bara idag så har jag lyckats med att låsa in mina nycklar i skåpet i skolan, så att vaktmästaren fick komma och bryta upp låset åt mig. Men det var inte nog, tydligen. När jag kom hem och skulle öppna dörren till lägenheten så trodde jag att dörren hade gått i baklås, så jag ringde mamma och var arg som ett bi. Det visade sig att när vi hade flyttat hit så hade jag fått fel nyckel till extra låset som jag inte har haft användning förren nu när det ändå inte funkade. Kanonkul verkligen.

Men å andra sidan hände något helt underbart för en stund sedan som förändrade allt.
Jag ska skriva mer om det sen... Hihi, det bubblar i magen!



Tisdag


Idag känner jag mig faktiskt ovanligt kreativ med tanke på att det är tisdag och allt.
På hålan skrev jag rent min spanska uppsatts som jag ämnade in och redovisa sen.
Det gick fakiskt väldigt bra måste jag säga. Nu kan jag slappna av.
Ryskan var också rolig idag höhö. " I can russki " säger jag bara ;)
Vill även tillägga att jag har världens coolaste ryska lärare. Så det så...


NU: slapp i soffan!



Underbart att vara flerspråkig



Det kan dock vara lite jobbigt då och då...

1. Man blandar ihop språken!
2. Grammatiken blir till en enda stor soppa pga att alla språk har olika grammatiska regler.
3. Man pratar ryska med spanjorer och spanska med ryssar osv.
4. Folk tror att man är något jävla lexikon som kan alla ord i ordlistan, vilket INTE stämmer.
5. Ibland vill man helt enkelt bara fokusera på sin sjukt dåliga svenska.

Anledningen till detta lilla rycket är att det är tisdag imorgon, vilket betyder tre språk i rad för min del. På spanskan ska jag redovisa mitt arbete som inte alls blev som jag tänkte, jag har ryskaglosor som bara inte vill fasta i mitt huvud och jag har ångest för att jag känner att tiden inte räcker till. Men, vad ska man göra? Det är bara att kämpa på, right?


Just för tillfället



Sitter här och väntar på att gå och träna.
Jag ska nämligent träffa mamma på Nautilus klockan 17 och så ska vi träna gärnet!

Kom hem runt 12 idag. Åt, duschade och pluggade.
Haha, det var riktigt kul igår. Anna, hennes syssling Frida, Raoul och jag sov över hos Mika.
Vi kollade skräckfilmer. ALLA var fan skräckisar för även Patrik 1,5 var en rysare enligt oss!
Fan vad han snubben liknade matte-måns. Helt jävla sjukt. Kommer typ dö på måndag när jag ser honom. Hur som helst var det mycket trevligt, vilket det alltid är när man sover över hos Mika! Så det så ...:)

Nu ska jag byta om och masa min feta röv till gymmet...
PUSS!



I'm back!


Yes, I'm back. Devote var inte riktigt min grej känner jag, så nu börjar jag blogga är på blogg.se se igen. Jag vet en person som kommer bli glad av det beslutet haha. Anna vägrar typ att läsa min blogg nu när det kommer upp massa reklam, vilket är sjukt irriterande. Nej usch på devote! Nu stannar jag här. Puss på er så länge.


RSS 2.0