Om allt och inget


Tjabba! Är inte så väldigt aktiv vad det gäller bloggandet nu mera, men så blir det ju när man har massa annat att tänka på. Sitter just nu med min tursimläxa och försöker att komma på vilken plats jag helst skulle vilja åka till om jag fick välja. Hm, svårt det där. Finns ju så mycket man vill se!


Hur som helst så har vi ingen psykologi imorgon, vilket innebär sovmorgon för min del. Snacka om skönt. Ulf, vår mentor, tyckte klassen såg lite sletna ut i morse vilket i alla fall jag kan intyga att jag var. Så det satt bra med en sovmorgon nu om man säger så. Nej, nu ska jag fortsätta att fundera vad mitt utlimata drömresemål är. Hm, grattis Amanda.....







Äntligen fredag



Då var det fredag igen. Ingen blir väl dirket förvånad av hur snabbt tiden går? Idag hade vi skolfoto och jag vet inte om man kan påsåt att vi hade ett tema med våra Burger King -hattar som "Royalties av Sannarp" precis, men det blev väl bra i slutändan ändå. Dagen har faktiskt gått riktigt snabbt trots att den har varit lång och nu är det äntligen helg. Göttans. Imorgon blir det shopping med tjejorna! Wohooooo!!


PS: Namnbyte till Amanda Ibrahimovic innan 2018. (internt skämt med bror)



Realidad


SKOLA,  ÄTA, PLUGGA, SOVA, KAFFE - MITT LIV NUMERA.



When we bleed we bleed the same?




Sitter och kollar på One Tree Hill och möglar... Vad gör ni idag?


Tillbaka till gamla vanor


Då var den första dagen i skolan avklarad. Har varit i skolan sedan klockan 08.10 så tills typ nu så jag är ganska slut. Det var riktigt kul att träffa alla igen och det har dessutom kommit fyra nya tjejer till klassen. Väkomna till världens bästa klass. Idag har faktiskt inte varit allt för dåligt ändå. Jag har spanska med Marre nu! Så jäkla skönt att redan känna någon och dessutom få spendera lite tid med henne vilket det inte blir så mycket med nu för tiden. Så det var en positiv spanska -start, vilket jag INTE väntade mig. Resten av dagen har varit dryg som fan egentligen.


Och dessutom så har det varit allt för mycket sammanträffande idag när det gäller vissa saker. Lite småläskigt. Jag menar hur stor är chansen för fan?!?!?!?! Nu ska jag ÄTA. Är hungrig som en gnu.




Här har ni mitt underbara schema btw. Inte jätteroligt men jag ska inte klaga. Det finns ju de som har värre.



PS: jag är en ironisk pessimist


Sista dagen på sommarlovet har snart gått mot sitt slut. Nej, det blev kanske inte den sommaren som jag hade hoppats på men ändå helt okej på något sätt. Det har ändå hänt en del grejer som man kommer minnas. Some good, some bad - som alltid. Man kan säga vad man vill om mitt liv men det händer tamejfan alltid oväntade grejer. Drama, drama, drama. Hur som helst så är jag nog ändå redo för hösten nu. Känner att det ska bli skönt att faktiskt göra någon nytta.


Pratade (gnällde) i telefonen med Anna innan. Fan vad bra jag är på att ha pessimistisk inställning åt allt. Borde typ få ett pris för det eller något. För det du tror är bra kan jag genast vända helt på och berätta varför det suger enligt mig. I'm so good! Nej men helt ärligt. Hela jag är stor muntergök. Muntergök borde vara mitt mellannamn. Eller ironi skulle nog passa bättre. Äh, nu börjar skolan igen så nu kan man snart börja skratta åt meningslösa saker som inte ens är roliga igen. Om jag har tur så kanske jag blir optimist lagom till jul. Eller nej, nu ska vi inte hoppas för mycket.


Kom ihåg mina vänner. Ett skratt förlänger livet. Så skratta inte om du har suicidal thoughts. Ville bara säga det. Ha en fortsatt bra dag. Nu ska jag snart laga moussaka. Smell ya'll later.



Huvudvärk




Kul om man ska bli sjuk lagom till skolan börjar...



Efter solsken kommer regn


Har haft världens mysigaste dag med Anna idag. När vi är ensama så snackar vi verkligen ut om allt och det är så jävla skönt att kunna göra det ibland. För lets face it. Det kan man inte göra med alla. Det roligaste på hela dagen var dock när Anna skulle skulle skjutsa mig i ösregnet genom stan.Det var rätt så dödskul faktiskt och det tyckte nog de som såg oss också. Så nu är hela jag genomblöt. Från topp till tå. Hur som helst, en toppendag. Tack för allt Anna sötnooows.


Varför varar lyckan bara en kort stund? Kanske dags att vänja sig...




Godmorgon


Antar att jag är utvilad för gissa när jag vaknade imorse? KVART I 7! Helt stört. Pappa hade inte ens åkt iväg till jobbet. Men men, rätt skönt att komma upp i tid ändå och på torsdag börjar ju skolan så det är ju dags att vänja sig vid de tiderna igen. Idag ska jag träffa Anna. Får ser vad vi hittar på men något kul blir det ju garanterat. Från en sak till en annan så fungerar min spotify igen! Vet inte riktigt vad som hände med den men nu så. Trodde nästan att jag skulle vara tvungen att skaffa en ny där ett tag.


Ha en bra dag. Höres later.



Söndag


Härligaste morgonen på ett tag (förutom min hemska mardröm. den var fan helt vrickad.) Solen sken ute och det var allmänt skönt att gå upp hur sängen. Anna ringde också nyss och sa hur mitt schema skulle se ut i höst och jag ska verkligen inte klaga. Om man tänker på hur alla andras schema ska se ut så ska jag vara riktigt nöjd.


Idag ska vi ha en dansk familjemiddag med dom flesta samlade i alla fall. Ska bli lite kuligt. Åh, idag är en bra dag. Jag känner det på mig. För bra för att vara söndag.




Lördag




Ikväll ska jag hem till Anna och jag har bokstavligen suttit och väntat på det hela dagen. Så om ett tag ska jag kila iväg till bussen och träffa Habibe och Alice och sen börjar en rolig och efterlängtad kväll.


Mysdag


Har haft världens mysigaste dag med Habibe. Som jag har saknat henne. Ska bli så skönt att spendera varje dag med mina älsklingar sen när skolan börjar. Som det brukar vara. Har saknat oss. Men imorgon ska vi förhoppningsvis hem till Anna och fira henne och bara umgås vi fyra. Det var länge sedan så det ska bli riktigt kul. Det blev faktiskt en hel del inköp för min del idag. Jag handlade block och en kalender till skolan som för övrigt börjar väldigt snart. Lite smink blev det också. Av någon konstig anledning har jag alltid en brist på mascara. Innan vi stack hem så käkade vi lite lunch på pastavagnen. Fan vad länge sedan det var. Mumma! Efter det så träffade jag mamma så jag har verkligen haft en heldag i stan. Tack Bibe, hade skitkul.


Dagens bästa!
Jag och Habibe är inne på Åhlens.
Jag: Fan asså... Kan jag inte bara hitta 500 spänn på gatan..
Habibe: Eller hur fan...

Lite senare går vi på gatan utanför och plötsligt ligger en 500-lapp och 2st 100-lappar där och Habibe dyker då ner på gatan och plockar dom. Fast då bokstavligen HOPPAR en kvinna, kärring, slampa över staketet och säger att det var någon snubbe som hade tappat dom så hon skulle springa efter honom och Habibe GER HENNE PENGARNA!!! Hahaha. Någon där uppe hörde mina böner och sen går Haibe och ger bort 700 spänn, hahahaha. Efter typ 8 sekunder så vaknar hon upp.

Habibe: VAFAN GJORDE JAG!?!?!?!?! Vi kunde shoppat sönder oss just nu!!
Jag: JAAAA JAG VET! Vi skulle bara tagit dom och sen sprungit som fan!

Och det där offret som påstod sig skulle "ge tillbaka pengarna". Pffs, yeah right. Men men, sånt är livet. Hade ändå världens bästa dag, den hade dock varit en aning bättre med 350 kr i fickan haha.


Hej då!


Sticker till stan för att träffa Biiiibe ♥
Herregud vad jag har saknat henne...



Blondinmanda...


...kanske borde vara mitt bloggnamn? För efter all sol och saltvatten i Cypern så är jag nästan blond! Skitfult. Passar verkligen inte i det. Funderar på att färga det faktiskt. I want my dark hair back... Fast alla tycker det är så fint som det är, så jag vet inte. Eller så väntar jag bara till det blir mörkt av sig själv igen. Det lär ju inte ta så lång tid i det här landet.






Goodbye my almost love




Goodbye, my almost lover
Goodbye, my hopeless dream
I'm trying not to think about you
Can't you just let me be?
So long, my luckless romance
My back is turned on you
Should've known you'd bring me heartache
Almost lovers always do



It'll all get better in time


Hej hopp, mina vanliga morgonrutiner är igång igen. Även om mina cypriotiska morgonrutiner är underbara så känns det ändå rätt så skönt att vakna upp i sin egen säng. Idag får vi se vad jag hittar på. Känner inte för att göra någonting om jag ska vara ärlig. Om en vecka börjar skolan igen.. Då blir allt som vanligt. Tänka sig att vi inte är minst nu längre, höhö. Minns hur nervös jag var så här en vecka innan jag skulle börja på Sannarp och första dagen ska vi ju inte tala om. Ska bli skönt att slippa den nervositeten i år.


Nu: Mer kaffe!


Grattis världens bästa Anna



Idag fyller min Anna 17 år! Grattis vännen. Hoppas du får världens bästa dag hjärtat ♥

Anna, Anna, Anna... Var ska jag börja? Vi har knappt varit vänner i ett år och ändå känns det som om jag har kännt dig för alltid. Jag kan inte se mitt liv utan dig och kan nästan inte minnas hur jag levde innan jag träffade dig. Ödet förde oss samman och nu är du en av de största och viktigaste personerna i mitt liv. Det kommer alltid vara Amanda och Anna against the world. Vi kommer alltid ha ett band som ingen kommer förstå sig på. Jag kan fortsätta skriva hur mycket som helst om dig och vår vänskap för det är oändligt.. Jag vill bara att du ska veta att jag älskar dig otroligt mycket och alltid kommer finnas här för dig oavsett vad. INGET eller INGEN kommer någonsin kunna komma emellan oss. Vår vänskap är evig.






Peyton ♥ Brooke

I don't ever see the day that
I won't catch you when you fall
Cause it's us against the world



I must quit you


Jag är så sjukt jävla trött på att det jämt blir så här. Antingen så är du jävligt elak eller otroligt blind. Jag menar hur uppenbart är inte det här? Lika uppenbart som tröttsamt. Äh, jag lägger ner det nu. Även om det gör ont. Det är svårt att pusha iväg någon man inte vill bli av med men jag klarar inte detta mera. Jag har faktiskt känslor även om jag suger på att visa dom. Du kommer aldrig förstå ändå. Ingen kommer någonsin att förstå. Det är jobbigt att ständigt sakna någon men det är förjävligt när det inte är ömsesidigt... Du lovar så mycket men håller inget och jag orkar inte med ditt skitsnack längre. Så låt mig vara, tyck inte synd om mig. Jag vill bara glömma dig.




From Cyprus with love




Jag saknar det redan... och vad har det gått? 48 timmar?


Ny header


Karolin gjorde en ny header till mig som hon var lite mer nöjd med och nu är den på plats.
Vad tycks? Själv tycker jag att den är superduper fin i alla fall. Tack ännu en gång!


Hemma


Åh, har ni sett så fin blogg jag har nu ! Tack så mycket Anna och Alice som slet en hel kväll med det här. Tack även till Karolin som fixa headern. Är super nöjd, tack tack tack !


Jag är hemma nu som ni kanske förstått. Tack Anna för ditt fina gästinlägg hihi. Kom hem igår morse till detta regniga och kyliga Sverige. Det var dock sviiinkul att träffa tjejorna igår och på lördag får jag träffa Habibe också. Underbart ! Det kommer snart bilder från Cypern och lite mer info om hur jag hade det osv. men nu måste jag fortsätta med städningen. Puss på er så länge.



Gästinlägg 2

Heeej!

Nu är amandas nya blogg klar! Vi (Anna och Alice) har hållt på med denna bloggen sen klockan åtta och nu är klockan tjugo i tolv. Det är många timmar, men nu är den äntligen klar! Den som säger nåt negativt om denna bloggen kommer jag att flå levande (Anna).

Här finns våra bloggar:

annish.blogg.se
alicebanelind.blogg.se

Karolin hjälpte också till och fixade headern:

iallafallkarru

Hoppas att ni gillar den lika mycket som vi gör!

Kisses<33

Gästinlägg!!!

Tjena!
Jag är då en av Amandas närmastaste vänner! Och jag skulle bara berätta för er att AMANDA HAR KOMMIT HEM!!!!!
Och ni kan nu föla hennes blogg på bloglovin...ni kan bara trycka på knappen som finns under "sök i bloggen" Tryck på den nu, så att ni inte missar nåt mina vänner!

Och ni ska veta vilken underbar människa Amanda är! OMG! Ni skulle alla ha en vän som henne! Ni vet inte vad ni missar! Välkommern hem vännen! Har saknat dig<33

annish.blogg.se

Kisses<33

RSS 2.0