Helgen



Ny vecka, nya tag. Helgen har varit rätt så uppbokad om man säger så. Dock väldigt trevlig. I lördags var det fest för brorsan som fyllde år. Det blev rätt sent men jag tog vara på söndagen som aldrig förr haha. Det var länge sedan en söndag hade en sådan mysfaktor som denna. Faktiskt. Just nu sitter jag här och väntar på att David ska komma så att vi kan sätta ihop mitt bord som han har köpt åt mig. Tihihi. Jag älskar honom. Yes I do. Nu ska jag däremot kolla igenom ryskan innan jag ska käka. Ha det göttans!



12 timmars skoldag




12 timmars skoldag kan inte vara nyttigt. Dagen har verkligen gått i räser fart. Efter att vi hade slutat idag så gick jag, Anna och Habibe till vårt kära, älskade och helt underbara Netto. Vi köpte på oss så mycket vi bara kunde. Eller ja, så mycket vi hade råd med i alla fall. Glass, choklad och läsk. Sedan satte vi oss och väntade på att Sannarps Mini öppethus skulle börja. Vi förväntade oss massor av förvirrade 9:or men det kom nästan ingen alls haha. Nu är denna dagen över i alla fall. Den var lång men väldigt rolig.


Imorgon. Usch, vill inte ens tänka så långt. Till och börja med så är min sovmorgon förstörd. Det ända som man ser fram emot på hela veckan har skolverket tagit ifrån mig. Tack för det. Vi ska nämligen ha nationellt prov i engelska, vilket jag inte känner mig så himla motiverad till just nu. Nu ska jag duscha och sedan blir med all säkerhet sängen för min del.


Lyckodag




Det var så skönt att kunna sova ut idag. På en onsdag och allt. Det gillas. Genom att fira vår ledighet och det fina vädret så hade jag en mysig picknick med Anna och Alice i picassoparken. Mycket härligt.




Det där med sommarjobb...




Travis är förbannat bra. Eller kanske rent av bäst just nu. Vad vet jag. Jag har suttit och letat sommarjobb nu ett bra tag i alla fall, vilket alla säkert har märkt inte är det lättaste att få i år. Det verkar vara ganska lönlöst att sitta här måste jag säga men sedan jag inte har något bättre för mig så tänker jag fortsätta. Hörs senare!



Ren lycka mina vänner


Efter min supertisdag brukar jag gå hem och tänka: Jisses vad skönt det är att denna dagen är över. Idag så tänkte jag inte så mycket. Jag fullkomligt sprudlade av glädje istället och hade för en gång skull lite energi. Här ska ni få höra "the big secret". Jag behöver inte ens sätta min fot i skolan imorgon! Inte ens pyttelite! Vi och 3:orna är lediga till klockan 13.00 pga 2:ornas yrkesmässa, men i och med att vi har världens goaste mattelärare så behövde vi inte komma på hans lektion. Det kallar jag lycka. Ren lycka.


Något annat jag kallar ren lycka är att jag ska spendera dagen med dom bästa. Det ni.


You could be happy





Godnatt.



Slö, slapp och likgiltig



Nu har jag precis varit ute och gått en söndagspromenix med Kimsan. Härligt, härligt. Nu sitter jag här och mumsar i mig en Magnum Essence som bara låg och skräpade i frysen. Mycket gott. Snart så ska jag börja med pluggandet. Eller ja, det är tanken i alla fall. Önska mig lycka till. Jag lär behöva det. Puss!



En minst sagt lyckad kväll



Gårdagen var så jäävla perfekt ! Pappas band spelade på galejan och det var som en ritktig familje -återförening måste jag säga. Jag fick nog höra: "Men vad stooor du har blivit", sisådär 25 000 gånger haha. Maten var god, musik var kanon och sällskapet likaså. Är riktigt stolt över att jag fick upp brorsan på dansgolvet, vilket annars brukar vara helt omöjligt.


Idag ska jag tydligen gifta mig också. Haha. Med Brolle. "...spela en fin ballad som vi kan dansa till, vi ska gifta oss imorgon." Som sagt, roliga människor fanns det gott om. Idag får jag se vad jag ska hitta på. Det blev rätt sent igår så det blir nog inte så mycket action idag. Usch, måste plugga också. Jag som hade hoppats på att bara slappa hela dagen.


Tack för igår, det var sjukt roligt ♥



En dålig dag


Ibland avskyr jag mig själv. Med det sagt så ska jag återgå till att kolla på One Tree Hill.



Grinchen? Nej, det är bara Amanda.




Bilden förklarar rätt bra hur jag kände mig igårkväll, haha. Mådde illa som tusan. Den känslan återkommer när jag tänker på att jag ska gå upp klockan 06.00 i morgon bitti! Mamma mia, hur ska detta gå? Jag som har vant mig att sitta uppe tills mitt i natten under påsklovet. Inte nog med att jag ska kravla mig upp tidigt som tusan, utan det första jag ska göra när jag kommer tillbaka är att skriva ryskaprov. Känns kanon verkligen. Eller inte.

En sak som däremot ska bli helt galet roligt är att jag ska få träffa gänget igen. Det känns som jag har varit utan dom alldeles för länge och det har jag väl med antar jag. Minns inte när vi sist var ifrån varandra såhär länge. Jag har bara ett ord för det: Skandal. För övrigt så längtar jag till lördag. Pappas band spelar på galejan. Jag tror inte jag har sett dom sedan jag var typ 10 år, haha. Anyhow, det ska bli kul att se gubbarna igen. Jag känner en hel del som ska komma också så det blir säker ett jädrans ös ska ni se.
 

Nu:
Handla med mamma.


Rena rama ryskan



Jag har faktiskt unnat mig en liten pause nu lagom till lunch. På bilden i mitten så ser jag ut att tycka: "det här är verkligen svin kul", vilket är helt uppått väggarna. Jag är inte det minsta road. Men what the heck. Jag överlever nog.


Hello sunshine



Nu är jag utvilad, mätt och är redo att ta tag i pluggandet igen. Idag ska jag vara prodiktiv hade jag tänkt. Får väl se hur det går med det. Imorgon börjar skolan igen och jag kan inte påstå att jag är jättemotiverad. Denna veckan kommer inte bli rolig alls. Hoppas min dumma förkyldning försvinner snart också, så man kan ta  tag i träningen igen. Känner mig väldigt lat för tillfället. Nej nu kallar ryska boken mina vänner. Smell ya later.


Ps: Jag är lycklig.


God natt




Nu lägger jag ner pluggandet och sover några timmar istället.


Puss!


Lite fler ord


Det blev väldigt kortfattat i den förra inlägget , så jag tänkte att när jag ändå har tid så kan jag utveckla det lite. Igår var jag som sagt på middag 3 trappor ner. Väldigt mumisg efter en hel dags stekande på balkan. Efter det stack jag och Kim ner på stan. Vi skulle kolla hur tivolit var i år. Haha , vi vände typ direkt. Stället var bombaderat med fjortisar. Det var mycket , mycket bättre med Bull's uteservering som det till sist blev. Riktigt sommarstämmning var det.

Idag har det inte hänt allt för mycket. Jag har i stort sett suttit ute på balkongen och pluggat hela dagen. Men jag klagar inte. Det är inte så pjåkigt alls kan jag säga er. Det är riktigt skönt att vara flitig samtidigt som man solar sina vita ben.


Nu: Råplugg. Wish me luck !


Inte allt för många ord





Gårdagen: Mat hos Bergström, en glimt på tivolit, Bull's uteservering. Ganska nice.

Idag:
Plugga och steka på balkan. Ge mig lite pluggmotivation.


Ibland drömmer jag mig bort till en annan plats...



... som tex. när jag ligger och blundar på balkongen en dag som denna. Solen steker och allt känns så där rätt som det gör på andra sidan jorden. Det får mig att längta ännu mer.


Solen skiner himlen är blå...

Dagens to do:
♦ Plugga
♦ Plugga 
♦ Plugga
♦ Steka
♦ Steka                                                                                                               
♦ Steka
♦ Steka
♦ Steka
♦ Steka
♦ Steka


Låter väl ganska så nice ?


99 red balloons vs. 99 problems



Världen är lite snurrig now a days , enligt mig. Eller "världen och världen"  men min omgivning i alla fall. Det händer helt sjukt roliga saker samtidigt som det händer andra saker som man absolut inte vill ska hända. Och mitt i allt det här står jag och har ingen aning om vad jag ska göra åt allt. Hur vet man vad som är rätt liksom ? Haha , förlåt om jag är lite djup nu men detta är rätt så djupa saker som är på gång om man säger så... Samtidigt vill jag inte att folk ska tro att hela min värld håller på att rasa , för sådant är inte fallet. Det är bara väldigt... komplicerat , just nu. Så nu vet ni som undrar.


Snacka om att vädret har varit grymt idag. Soligt och varmt. Jag , mamma , brorsan och Johanna gick på stan en runda och käkade glass och bara tog det lugnt. Riktigt nice. Man känner hur sommaren är på väg. Ikväll har planer , förutom jag. Haha. Men men , det är väl inte helt fel att bara vara hemma och ta det lugnt heller. Dock lite långtråkigt. Det måste hända något snart ! Blir knäpp av att bara glida runt här hemma. Jag saknar alla. Jag behöver ett riktigt jävla skrattanfall. Yepp , that's exactly what I need.


Let see how far we've come





Great band. Great song.


Pascha


Hm , jag har varit rätt så dålig på bloggfronten den senaste tiden. Tänkte slänga in ett inlägg nu och sammanfatta lite vad som händer. Inte för att det händer så mycket , men ja. Ni fattar. Igår hade jag sjukt skoj. Emelie, Kim och jag hade en helmysig dag tillsammans. Vi tre träffas verkligen för sällan nu för tiden men när vi väl gör det har vi grymt kul ! Men så är det väl med gammal vänskap antar jag. Annars har det inte hänt så mycket mera. Nästan ingen är kvar här i Halmstad över påsklovet så det känns lite tomt måste jag säga. Saknar alla jättemycket ! Det verkar dock vara en väldigt hostig och febrig påsk för många haha. Själv så knarkar jag hostmedicin. Inte så värst kul men jag överlever. Jag fick någon pulver/panodil -aktig sak från grannarna som jag dricker nu , haha. Otroligt nog känns det som om det hjälper. Tur att man har grannar som ï stort sett är som ens familj. Imorgon kommer alla och firar påsk här hos oss. Härligt , härligt. Mamma och Lina håller på att baka för fullt , haha.


Så , nu har jag uppdaterat lite i alla fall. Det kommer säkert mera snart men nu så ska jag slicka slickepotten , muahaha !! Finns det något godare ? No , don't thiink so.



Ps: Jayhawks är förbannat bra


Går igenom mina skivor nu. Kanske inte den bästa tidpunkten att göra det på , men men. Gör alltid det när jag inte har något bättre för mig. Just nu lyssnar jag på Jayhawks , som ni kanske förstår. Idag har varit riktigt soft. Jag gick upp , åt frukost , duschade , gick ut på balkongen och satt där tills typ 16.30. Sjukt underbart väder !  Sedan kom Kim och dom och då käkade vi lite och nu sitter jag här och är... seg. Hur fan jag nu kan vara det. Har inte gjort ett skit idag ju , haha. Jaja , antar att solen tar ut sin rätt trots allt. Nu ska jag fortsätta att ägna min tid åt musiken. Det finns många fler skivor jag vill hinna spela innan john blund ska sjunga för mig.



It's a beautiful day



Våren kom lagom till påsklovet må jag säga. Jag har suttit på balkongen med mamma och brorsan sedan jag kom hem i stort sett. Så jäkla härligt. Hoppas bara att vädret håller i sig nu när man är ledig och allt...


Do you know where your heart is?




You're a lonely soul
Cause you wont let go
Of anything you hold




La cienega just smiled




Fasen vad dagen har gått segt. Trodde aldrig att jag skulle komma hem. Den har dock varit väldigt skrattfylld , som alltid. På hålan stack jag , Anna , Jennica , Raoul och Mika till Netto och köpte godis , haha. Det är det enda sättet att orka med matten. När jag kom hem var brorsan här. Han skulle slänga massa kläder. Fast hm. Ja , jag raffade åt mig en tröja. Skitskön är den ! Älskar att få storebrorsornas gamla trasor. Dom bli så härligt stora på mig. Riktiga myskläder må jag säga. Nu ska jag snart äta lite och sen troligtvis en runda på berget. Hade tänk att städa min garderob men får nog ta det i helgen istället. Det kommer att ta ett bra tag så jag kommer nog inte hinna det nu i kväll.



RSS 2.0