Idrottsarbetet klart!




Done! Mitt idrottsarbete är nu äntligen klart. Resten av kvällen ska jag bara softa och relaxa, så skööönt! Ska nog ta mig en knäckermacka med ost och göööka på, har blivit inspirerad av mitt fina hälsoarbete.

Imorgon kommer min älskade Thelma hit och det kommer bli galet! Helt crazy och jag ser fram emot det som fan. Det kommer bli sena kvällar hela veckan som det alltid blir. Så på fredag tar jag mig friheten att inte befinna mig i skolan då det är helt onödigt. Kulturdag. Känns inte så lockande va?


Nu säger jag godkväll alla söta!




Totally stressed out


Jag borde verkligen inte sitta här just nu. Vad jag borde göra är att banka in geografisidorna i mitt huvud tills imorgon, men jag orkar inte mer. Jag är så slut både fysiskt och psykiskt att jag hade kunnat däcka redan när jag kom hem från skolan idag. Illa. Puss på er habibis... Nu måste jag fortsätta med näringsliv och sådana roligheter.




Godnatt




Nu är det sovdags för Mandy. Jag känner på mig att det är en hysterisk vecka som väntar. Stressig men fantastiskt rolig. Min underbara Thelmaki kommer på onsdag och stannar veckan ut! Längtar ihjäl mig typ! Har inte träffat henne sedan jag var i Stockholm sist och det var ett bra tag sedan. Kommer bli awesome. Nu ska jag bara kolla färdigt på Da Vinci koden och sen så blir det le bed.


Godnatt allesammans!




Halmstad börjar att äckla mig


Jag är så arg att jag skakar! Vilka otroligt fega och rent av psykade människor det finns. När ett helt gäng står och sparkar på en ensam kille som ligger ner är det något som är fel i huvudet. Big time. Vad som däremot skrämmer mig ännu mer är att ingen gör något. Det är fullt med folk runt omkring men ingen ingriper! Det är något seriöst fel på folket i denna staden. Halmstad, Sveriges lilla pärla vid havet. Även Sveriges farligaste plats att befinna sig en lördagsnatt enligt undersökningar. Brogatan är Sveriges farligaste gata och på plats nr 3 kom Storgatan. Det är skottlossning varannan helg här och massa annat skit. Är det konstigt att jag vill här ifrån? Jag är trött på den här staden och all skit och speciellt när sådant här händer. För att vara en småstad så är allt som händer här fan sjukt.

Nog sagt om det. Jag blir bara ännu mer förbannad. Gårdagen var trevlig. Slutade dock inte så bra som sagt. Idag blir det plugg för hela slanten. Nu måste jag ha kaffe. Kaffe i massor!


Puss så länge!



Nada se compara a ti




Okej. Dagen har varit minst sagt skum. Min skola påstods vara bombhotad. Mm, yeah i know... Skitlöjligt. Så skolan var halvtom idag vilket var ganska skönt i och för sig.

Jag måste börja förbereda min svenska redovisning nu men har så djävulskt ont i huvudet. Inte bra. Har en miljon andra saker att göra också. Men äh. Det fixar sig. Jag har en megahåla imorgon där jag kan ultraplugga allt jag inte hinner med ikväll. Ibland är dom där håltimmarna mina bästa vänner.

Och för den som har missat det så är det fredag imorgon! Så freakin' awesome! Ska och klippa mina slitna toppar och sedan shoppa födelsedagspresent till på lördag. Jo jag gillar mitt fredagsupplägg. Kommer bli fattig men destå finare i håret, hehehe.


PUSS!



Arbetssökandet fortsätter


Dagen har varit blandad. Först var jag på någon slags yrkesmässa på Kattegattgymnasiet som inte gav mig så särskillt mycket om jag ska vara ärlig. Efter det så åt jag thaimat på stan med tjejerna. Snacka om att man blev proppmätt! Det är det farliga med buffé och idén: ät och drick så mycket du vill för 75 kronor.

Dagens tråkiga: fick inte jobbet på sjukhuset. Riktigt surt faktiskt. Har sökt en hel del jobb nu i vinter/vår men inget tycks gå min väg när det gäller det. Nu har jag hört mig omkring ännu mer och grävt i mina kontakter så nu ska jag bara vänta på ännu några besked. För man ska inte ge upp! Det har jag lärt mig av tidigare erfarenheter...


Nu: en promenad på berget för att rensa huvudet.



Eftermiddagsplugg




Har haft en mysig eftermiddag på bibblan med Mika. Det blev inte så mycket gjort, vilket var ganska väntat. Det är ju så mycket roligare att prata om allting annat! Nu ska jag snart sätta igång med alla "måsten" trots att jag är helt exhausted. I vilken ände ska man börja?



Happy bday Alex!




Idag fyller Alex år! (den är faktiskt efter 00.00 där borta nu...) Ville bara slänga in ett litet grattis såhär innan jag går och lägger mig. Happy birthday bachim ♥


Sötaste bilden också! Gulligare unge får man ju leta efter...




190410




I'm home! Kan inte beskriva hur skönt det känns... Har haft så fruktansvärt ont i magen idag. It's that time of the month om vi säger så. Ibland suger det att vara kvinna alltså.

Nu ska jag ut och dega lite på balkisen innan det är dags för att börja plugga. SUCK! Stress, stress, stress... Vill åka till Greklandet nu. NU! Nu nu nu nu!!! Det är bara 7 veckor kvar.


Håll ut Amanda, håll ut...



Helgen i bilder














180410


Gårdagen var trevlig. Var hemma hos Alice i Trönninge för att fira hennes födelsedag med några tjejer från klassen. Kan ju bara säga; dansmatta är inte min grej. That's it.

Idag ska jag bort till mormor och hjälpa henne med att få i ordning i den nya lägenheten och efter det MÅSTE jag plugga. Söndagar ger mig tamigfan ångest. Det gäller att tänka att det bara är 7 veckor kvar av skiten, sen är jag långledig.



Inside this shell, there's a prison cell


Idag fick jag en sån där "everything's gonna be alright again -känsla". Det kändes rätt bra efter allt gnabb och tjafs som varit på senaste tiden. Så lättnad är väl det jag känner. Fett nice.


I adore you, you crazy, gorgeous,
WONDERFUL (but also sometimes quite WEIRD -but still very lovely) person.



Nobody said it would be easy




Mina älskade tiger prawns. Hade kunnat döda för en just nu...

Var tog denna dagen vägen egentligen? Det känns som om allt går i turbofart numera. Måste stanna up och andas lite. Men jag har inte riktigt tid för det just nu känner jag. Imorgon har jag en redovisning som kommer gå skit, två inlämningar som inte är klara och glosor som jag inte ens har tittat på. Känns verkligen bra att vara Amanda just nu.

Ikväll har min telefon ringt like crazy. Mestadels från Indien vilket jag gillar skarpt! Blir dock lite avundsjuk att alla festar och lever loppan medans jag sitter här och skriver om nordiska språk... TA MIG DIT NU! Saknar det så fruktansvärt mycket.


Godnatt sweeties



140410




Är trött som ett helt ålderdomshem idag. Satt uppe till runt 02.00 inatt vilket verkar rent ut sagt idiotiskt, men jag hade mina anledningar.

Jag får ont i magen när jag tänker på hur stressigt dessa sista 7 veckorna kommer att bli. Men jag tänker framåt. Grekland snaaaart! Det är faktiskt inte alls långt borta nu, men vägen dit kommer bli jobbig. Usch. Nationella, redovsiningar, prov... Kan vi snabbspola lite?



13:e april




Har precis kommit hem från en ordentlig powerwalk med mamma. SÅ SKÖNT! Nu ska jag sätta mig ner med svenskan och vara riktigt produktiv hade jag tänkt. Får väl se hur det går med det.

Idag fyller min sockersöta kompis Alice 18!!! Så jag ville bara ge henne 15 minutes of fame på min otroooooligt kända blogg. Grattis gumman, nu kan vi paaaardeeey på korgen du och jag ;) All kärlek till dig ♥



Come and hold me tight, we don't need to fight




This bed is too lonely without you... Nah? Yeah.


You know when it starts to get late
And it's time to go to sleep
I don't know what to do
Cause I don't wanna hold my pillow
I wanna hold you




Remember me




Ibland har man sådana där dagar det känns som om allt kommer att ordna sig. Idag har varit en sådan dag. För en stund sedan kom jag hem från att ha varit på bio med piff & puff. Remember me, sjukligt bra film! En film av den sorten som får en att börja tänka och jag är typ såld för funderar -filmer. Dessutom är ju Robert Pattinson inte helt fel att kolla på heller.

Imorgon börjar jag 12.55 pga inställda lektioner och annat trevligt som gör att jag kan sova ut. För det har man ju inte gjort tillräckligt under lovet... Nu hade jag tänkt att sätta mig lite med min svenskauppsats och sedan nana kudden. Godnatt.



Balkisen


Åh har haft en sådan mysig eftermiddag på balkisen. Det är dagar som dessa man har längtat till så länge nu! Hoppas bara det håller i sig nu. Snart ska jag iväg och äta middag hos storebror. Jag har i stort sett inte ätit någonting idag så det ska bli riktigt mumsigt.

Imorgon är det då dags för skola igen efter en veckas ruckande på dagsrytmen och slappande. Undra hur detta kommer gå. Som alltid så kommer jag säkert skitpigg första dagen trots att jag bara sovit tre timmar... Dagarna efter det blir nog dock a lovely wake up call om att jag verkligen borde gå och lägga mig i tid. Att man aldrig lär sig... Nej nu måste jag tralla bort till bror. Puss så länge!



Dance like nobody's watchin'





Varför slutar det med utgång varje gång jag lovar mig själv att verkligen INTE gå ut. Fast jag ångrar inte det nu såhär i efterhand för gårdagen var verkligen great! Jessica lyckades få hem mig till Kerstin och där satt vi och förfestade lite innan vi gick in mot stan med våra hemmagjorda men ack så fina tusch -tatueringar hahaha.

Idag hoppas jag inte solen försvinner som den gjorde igår! Det verkar vara jätteskönt väder ute. Funderar på att ta en promenad på berget faktiskt... Ha det bra!



All up 2 you




Snart kommer mamma, storebror och hans söta flickvän hit och då blir det pizza och familjemys. Sånt gillas skarpt! Till min stora besvikelse försvann solen när jag bestämde mig för att gå ut idag. Men jag körde ändå på solbrillor och vårjackan fast jag typ höll på att dö varje gång det blåste till. Ibland är jag lite väl optimistisk när det gäller väder och klädval.

Av någon anledning sitter jag och lyssnar på min "FIESTA -lista" på spotify och blir otroligt peppad på att gå ut ikväll... Kan man bli något annat av låtar som; all up 2 yousexy bitch, I gotta feeling ? Noooo, måste byta!! Får EJ bli pepp! Sätter på lite John Mayer istället...


Peace folket!



Godmorgon!


Sitter här och dricker min allra första kopp morgonkaffe och det känns som om detta kan vara en start på en mycket bra dag. Solen skiner i Halmstad, kaffet smakar extra gott och snart ska jag äta en go frukost. Ville mest bara slänga in ett "godmorgon -inlägg" och sprida lite glädje. Och nu när det är gjort så ska jag återgå till att fixa i ordning min utsökta bräkfaaast. CIAO!


P.S;
Katarina Da Silva, ring mig när du ser detta!



Vino blanco





Mamma är ju för söt. Hon stod inne på systemet och såg apvin och tänkte på mig! Det var gott med ett glas i vårsolen kan jag säga. Det stekte riktigt skönt på balkisen innan idag. GÖTT!



The sun is shining, the weather is sweet..




...makes me wanna move my dancing feet! Jajemensan, Bobban (Bob Marley) spelas på högsta volym här hemma! Det är liksom givet när det är solsken ute. Bobban och gött väder går liksom hand i hand. Nu fattar bara min iskalla corona hehehe...

Imorgon ska jag träffa bästis! Det känns som om vi har blivit bättre och bättre på att träffas på senare tid, vilket är SÅ kul. Det finns ju alltid den där personen i livet som passar en som handen i handsken och Emelie är min hand! Eller handske...? Aja, ni fattar grejen. Vi har känns varandra sedan vi var 50 cm höga och lekte i sandlådan och vi kommer hålla ihop tills vi blir gamla och gråa. Det finns nog faktiskt inget vi inte har gått igenom tillsammans när jag tänker efter. Giftemål, separationer, födelser, begravningar, skratt, gråt och en jävla massa drama. Och vi är inte ens 20 ännu!

Nu ska jag göra lite skolarbete hade jag tänkt. Det känns lite surt att sitta inne vid en dator när det är så härligt väder ute men måste man så måste man!



Tattoo


Sitter här och skriver på mitt idrottsarbete som jag skulle börjat med får x antal timmar sedan medans jag lyssnar på pappas goa musik. Snart ska jag fixa till lite käk till oss. Ostbröd och tikka masala. Det blir inte bättre! Jag är så sjukt sugen på öl också. Tänk en kall corona till det. AAAHHH!!! Säger bara sommar 2010! Corona, corona, corona...



Måste ha tag på Joe eller Ash gällande min kommande tatuering! Måste se så att det är helt rätt nu! 100%! Det är det troligtvis i och med att jag har dubbelkollat typ tvåhundatrettiofyra gånger, men det är ju dumt att chansa. Hehehe. Sen vet jag inte heller var någonstans jag ska göra den? På Andy's i Halmstad? Alltså han är ju duktigt och så men det är sån jävla kö! Kanske åker upp till Göteborg, men får se. Ska snacka med bror, my tattoo expert, om vad han tycker. Och föresten, Kat Von D är sjukt snygg!


LATERO!



Red bedroom






Städning pågår.



Idag




Tidigare idag: träffade Alice och Anna på stan
För en stund sedan: went crazy till "ringa ringa"
Nu: skriver mitt idrottsarbete samtidigt som jag sitter på facebook
Lite senare: äta mammas goda mat! det doftar ända in hit...
Senare ikväll: the tv and me


BYEBYE!




Goodnight




I believe in you even if no one understands



You know, you're not foolin' anyone


I like you the way you are
When we're drivin' in your car
And you're talkin' to me one on one

But you become somebody else around everyone else
Your watchin' your back like you can't relax
You tryin' to be cool, you look like a fool to me



Nu ska jag kolla lite tv innan jag ska däcka i min sköna säng.
Godnatt alla söta och mindre söta!



Isn't it ironic


Isn't it ironic how we ignore those who love us, adore the ones who ignore us, hurt those who love us and love the ones who hurt us?

Det stämmer verkligen. Sorgligt nog. Varför är det så kan man då fråga sig. Man kan ödsla hur mycket tid och kärlek som helst på människor som inte ger något tillbaka. Varför ger man sin kärlek om omtanke till dom som inte förtjänar det?

Och varför är det så att man springer efter personer som sårar en gång på gång istället för att be dom dra åt helvete och istället fokusera på dom som verkligen bryr sig? Varför väljer man smärta istället för att tillåta sig att vara lycklig? Det kanske helt enkelt är så att vissa vägar är enklare att vandra än andra. Vi väljer det vi har tidigare erfarenheter från. För att även om det slutar med ett brustet hjärta så vet vi i alla fall vad vi ger oss in i, istället för att vandra på okänd mark. Det handlar nog trots allt mest om rädsla och osäkerhet. Men som min älskade bror sa till mig en gång; vad är det värsta som kan hända? Du kan bli sårad. So? Get used to it, get over it. Sånt är livet. Men du borde nog tänka mer på vad du riskerar att förlora om du inte ger det en chans än om du gör det och blir sårad. My bro's got brains, I know.

Det är lätt att sitta här och leka duktigt men när det väl kommer till kritan så är man inte så förnuftig alla gånger. Man kan ju bara hoppas att man lär sig något från sina misstag. Och kom ihåg; what doesn't kill you makes you stronger!




Incredible India







Jag saknar mina underbara vänner
Jag saknar dagarna/kvällarna/nätterna på Rudy's
Jag saknar människorna
Jag saknar livsstilen
Jag saknar solnedgångarna
Jag saknar soluppgångarna
Jag saknar maten
Jag saknar stranden
Jag saknar havet
Jag saknar dofterna
Jag saknar smakerna
Jag saknar färgerna
Jag saknar skratten
Jag saknar gråten
Jag saknar sena nätter/tidiga morgonar
Jag saknar den galna trafiken
Jag saknar att åka vespa mitt i natten 
Jag saknar Goa, Indien ♥



Suppose i never ever met you




Hostar som en vetintevad. Måste ta en rejäl shot av hostmedicin innan jag ska lägga mig annars kommer jag inte sova en blund inatt. Hoppas det lägger sig tills imorgon.

Suppose I never ever met you
Suppose we never fell in love
Suppose I never ever let you kiss me so sweet and so soft
Suppose I never ever saw you
Suppose we never ever called
Suppose I kept on singing love songs just to break my own fall




Out of the darkness and into the sun




Satt uppe halva natten och pratade men Ash. Det kändes mer lockande att sitta och lyssna på hans sjuka humor än att ligga sömnlös pga min jävla hosta... Hursomhelst, garvade jag som fan. Han är i särklass den roligaste människan i Candolim.


Idag vaknade jag med värsta whiskey -rösten. Inte alls kul. Så det blir till att tag det lugnt idag och bara chilla här hemma. Ganska skönt med tanke på antalet timmar jag har sovit denna helgen. Jag ska leta fram lite go musik, ett ritblock och några kolpennor, sen kör vi!



I'll spread my wings and I'll learn how to fly
I'll do what it takes 'til I touch the sky
And I'll make a wish, take a chance, make a change
And breakaway



Och plötsligt inser man hur dyrbart livet är





Hold on, be strong ♥



Wilder than my wildest dreams


Och så var det påsklov. Det tackar vi för! Skoldagen känns väldigt onödig när jag tittar tillbaks på den men men what to do. Höjdpunkten var typ att gå till Netto och handla godis. Jag och Jennifer kom fram trots den oerhörda smärtan i våra lår... Gårdagens idrottslektion tog verkligen död på oss. Efter mycket ång och men så fick vi sluta tidigare då VÅR KLASS var den sista kvar på hela skolan. Känns bra. När jag efter mycket tänkade hade bestämt mig för att GÅ hem istället för blir SKJUTSAD (envis, jag vet) så började det såklart att regna och hagla. Elias tyckte dock att haglet pyntade mitt hår väldigt fint... hahaha. Stördo.

Nej gott folk, jag har inte så mycket mer att tillägga faktiskt. Imorgon är hela familjen samlad här hemma för en påskmiddag och sen får jag se hur jag gör med festandet. Blir troligtvis inget. Hade dock kunnat bli lite kul för DAMN vad jag är sugen på att bråka och skrika :) Men äsch, det kommer fler tillfällen till det förhoppningsvis. Just nu bara orkar jag inte lägga ner energi på något som ändå betyder zero. Noll, nada, inget....ja, ni fattar.


Puss och kram, vi ses på stan!



RSS 2.0